Fudbal Baraž

Igalo vjeruje u plasman u elitu

Igalo nije uspjelo da izbjegne poraz u Danilovgradu od Iskre u prvom meču baraža za Prvu ligu, ali je golom Lija (u trećem minutu sudijske nadoknade) sačuvalo nadu da može napraviti iznenađenje i izboriti prolaz u elitni rang.

Igalo je ostavilo dobar utisak, bilo u većem dijelu meča ravnopravno, ali je iskusniji tim Iskre, sa dva brza gola na startu drugog dijela utakmice, uspio da stigne do velikog kapitala u ovakvim mečevima.

Međutim, tim koji je kroz Drugu ligu ostavio dobar utisak, imao izuzetnu seriju, pokazao da ima kvalitet, da nije slučajno u baražu.

Gosti su se borili, vjerovali, a u samom finišu, nagrađeni su golom Lija, koji je stvari potpuno promijenio, pa je Igalo od gotovo nemoguće došlo u situaciju da golom u gostima ima realne šanse da se u revanšu na svom terenu bori za Prvu ligu.

– Kada realno sagledamo sve okolnosti i kako se odvijala sama situacija tokom utakmice, moramo biti zadovoljni konačnim ishodom. Domaćin je bio u velikoj prednosti, međutim, mi smo smogli snage da postignemo gol u posljednijim trenucima meča i koliko-toliko povećamo šanse da kod kuće anuliramo prednost Iskre. Nije bilo lako, ali vjerovali smo, igrači su se borili i svakako da nam taj gol znači. Sada ostaje da se spremimo za revanš i pokušamo da napravimo iznenađenje, odnosno da u konačnom zbiru izborimo plasman u Prvu ligu – rekao je trener Igala Marko Vidojević.

Send this to a friend