Košarka

Radončić: Trebala nam je jedna onakva utakmica

foto: KSCG

Košarkaši Crne Gore nakon poraza od Grčke (86:57), samo 24 časa kasnije odigrali su znatno bolje protiv Bahama i pobjedom od 93:80 završili nastup na Akropolis kupu u Atini, u sklopu priprema za olimpijski kvalifikacioni turnir u Letoniji, od 2. do 7. jula.

-Trebala nam je pobjeda pred turnir u Letoniji, da uhvatimo ritamo. Savladali smo selekciju Bahama koja u sastavu ima tri NBA igrača. Na papiru su, možda, bolji od nas, ali pokazali smo da sa dobrom igrom možemo da imamo dobre rezultate. Ekipa nam je dosta izmijenjena, mladi smo, i idemo spremni u Rigu i daćemo sve od sebe da tamo sve bude kako treba – rekao je Radončić.

U odnosu na prvi pripremni meč, naša selekcija djelovala je bolja, a upravo na to stavio je akcenat Radončić.

-Možda nam je i trebalo da u prvoj utakmici malo dobijemo šamar, odnosno da se malo probudimo i da protiv Bahama, koji imaju Gordona, Ejtona, Hilda, možemo da odigramo dobro. Drago mi je da smo pobijedili, a odigrali smo, stvarno, dobro, bili smo fokusirani, i to nam je dobar razlog da nastavimo da se borimo i čekamo Brazil na startu kvalifikacionog turnira – istakao je Radončić.

Send this to a friend