Ostali sportovi

Odbojka se vratila na Cetinje

foto: OSCG

Za odbojkaški klub “Lovćen” sa Cetinja završena je jedna uspješna sezona. Nakon više od dvije decenije, muški tim ponovo se takmičio u najvišem rangu takmičenja crnogorske odbojke – EPCG Superligi za odbojkaše, odbojkašice su nastupale u EPCG Prvoj ligi, a nastup su imali i u mlađim kategorijama u obje konkurencije.

U debitantskoj sezoni i manjkom iskustva, Lovćen je ostvario jednu pobjedu. Juniori cetinjskog tima stigli su do četvrtfinala crnogorskog šampionata, dok je ženska ekipa igrala na četiri fronta.

“Naše dame su ove sezone igrale u Južnoj regiji, u okviru crnogorskog šampionata, zauzevši treće mjesto. Kadetkinje su zaustavljene u 1/16 finala, dok su pionirke zauzele deseto mjestu u konkurenciji 20 klubova. Najbolje rezultate ostvarila je naša najmlađa ekipa koja je od 24 utakmice pretrpjela svega šest poraza”, saopšteno je iz cetinjskog kluba.

Takođe, kako dodaju, veterani cetinjskog kluba učestvovali su na prestižnom turniru u Budvi gdje je osvajanjem trećeg mjesta zaokružena sjajna sezona.

Send this to a friend