Ostali sportovi

Odbojkašice u Nikšiću, cilj biti spreman za Sofiju

foto: OSCG

Ženska U19 odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u četvrtak u Nikšiću, gdje će i boraviti na pripremama za Balkansko prvenstvo, koje se igra od 10. do 14. jula u Sofiji.

Naše odbojkašice igraće u grupi A protiv selekcija domaćina, Bugarske i selekcije Kosova, dok će u grupi B igrati Srbija, Turska i Rumunija.

Selektoru Mladenu Miladinoviću u radu će pomagati pomoćni treneri Luka Bogojević i Srđan Crnojački, a stručnom štabu je i tim menadžer Jovana Joldić.

Pripremama U19 selekcije pruključiće se Darja Popović, nakon U17 Balkanskog prvenstva za odbojkašice u Vrnjačkoj Banji.

“Narednih 10 dana, ženska kadetska reprezentacija će boraviti u Nikšiću, gdje ćemo odraditi pripreme za Balkansko prvenstvo, koje nas očekuje u Bugarskoj od 10. do 14. jula. Želim da se zahvalim Odbojkaškom savezu koji se iz ciklusa u ciklus maksimalno trudi da omogući sve uslove koji su nam neophodni za dobre i kvalitetne pripreme. Raduje me činjenica da su se sve djevojke odazvale pozivu i da je svaka od njih prošla ljekarske preglede i da možemo u punom fokusu da odradimo naredni period i da pokušamo da se na takmičenju pokažemo u što boljem svijetlu”, kazao je selektor Miladinović.

Send this to a friend