Vaterpolo

Gojković: Odigrali smo bez oscilacija, drago mi je što su se svi razigrali

foto: www.wpolo.me

Selektor naših vaterpolista Vladimir Gojković nije krio zadovoljstvo poslije trijumfa nad Brazilom, koji je “ajkule” stavio na pol poziciju u borbi za prvo mjesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Mladi stručnjak očekuje trijumf i sjutra protiv Kazahstana.

“Bilo je dobro, bez oscilacija. Shvatili smo da moramo da se vratimo na put, nakon prokockane pobjede protiv Kanade. Prva i treća četvrtina su bile dobre, u drugoj kao da smo čuvali rezultat, poučeni iskustvom od prije neki dan. Poslije smo nastavili da igramo, i drago mi je da su se svi igrači razigrali. Potrebno nam je da imamo svakog igrača do kraja šampionata. Slijedi duel sa Kazahstanom, treba da pobijedimo kako bi ostali na prvom mjestu, i plasirali se u četvrtfinale, a to je ono što smo željeli”, kazao je Gojković.

Iskusni golman Miloš Šćepanović istakao je da je naš tim od početka do raja kontrolisao zbivanja u bazenu.

“Nakon stresne prve utakmice, stresnog rezultata, podigli smo sve, i motivaciju, želju, koncentraciju na jedan veći nivo, i ovu utakmicu rutinski pobijedili. Od prvog minuta smo igrali kako treba. Lakše koristili šanse nego u prvom meču. Sada nam je sve otvoreno, imamo meč sa Kazahstanom. Želimo da dođemo do cilja koji smo zacrtali prije početka šampionata, a to je da dođemo do četvrtfinala”, poručio je Šćepanović.

Posljednji meč u grupi na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti Crna Gora će odigrati sjutra od 18.50 protiv Kazahstana.

Send this to a friend