Showbiz preživjela pakao

Samanta Foks o seksualnom uznemiravanju u šou biznisu

Foto: Profimedia

Seks simbol osamdesetih godina Samanta Foks tvrdi da je bila seksualno uznemiravana na samom početku, a optužila je pokojnu zvijezdu Dejvida Kasidija.

Samanta Foks je u dokumentarcu ‘Page 3: The Naked Truth’ progovorila o svom životu i ulasku u šoubiznis. Počela je kao model, a 1986. godine ušla je u svijet pop muzike hitom “Touch Me”.

Ona kaže da ju je pokojni glumac i pjevač seksualno uznemiravao tokom snimanja njegovog singla “Romance”.

Samanta je te tvrdnje iznijela još 2017. godine, a sada je dala i detalje tog događaja. Ona tvrdi da se sve dogodilo u maju 1985. godine, kada ju je napao u toaletu jednog restorana, i to nakon snimanja singla. Ona je tada imala 19 godina.

“Kada sam imala sedam ili osam godina on je bio jedan od mojih najvećih idola. Bila sam njegova velika obožavateljka”, rekla je Fox. Samanta je ispričala da je snimanje bilo izuzetno mučno i da je bila zgrožena kada je shvatila da Kasidi sve vrijeme snimanja ima erekciju.

“Kad god bi se stisnuo uz mene, jasno sam mogla da osjetim njegovu erekciju. Izgledalo je da Dejvid namjerno otežava snimanje, koje je trajao cijelu vječnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno”, prisjetila se.

Nakon snimanja Kasidi je pozvao Samantu i njenog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.

“Otišli smo na večeru s mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku tokom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, gurnuo me je na zid i pokušao da mi gurne jezik u usta. Pobjegla sam i vratila se pravo do stola kod oca. Ali, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena”, prisjetila se Foks.

Kasidi je bio američki glumac i pjevač, a slavu je stekao likom Kita Patridža, u popularnom sitkomu “The Partridge Family”. Uspjeh serije ga je početkom sedamdesetih učinio tinejdžerskim idolom.

Preminuo je 2017. godine sa 67 godina, a pričalo se da mu je bila potrebna transplantacija jetre.

Send this to a friend