Zanimljivosti ZATVORSKA PTIČICA

Sa ljubimcem krenuo u krađu, obojica završili iza rešetaka

U pritvorskoj jedinici u Utrehtu u Holandiji do prije dva dana boravio je jedan papagaj, koji je bio očevidac pljačke koju je počinio njegov vlasnik.

Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga uhvatili kako pljačka jednu prodavnicu. U trenutku hapšenja muškarcu je na ramenu stajao kućni ljubimac, pa su i pticu zajedno sa vlasnikom odveli u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je ubrzo određen pritvor, a kako policajci nisu imali kavez za ptice, a nisu znali kome bi je povjerili na čuvanje, i papagaja su smjestili u jednu od zatvorskih ćelija. Pripadnici holandske policije su se pobrinuli da ljubimcu ništa ne fali u pritvoru, te su mu uredno donijeli i posudu sa vodom i dva parčeta hljeba, kako bi “živio u normalnim uslovima”.

Fotografije “uhapšenog” papagaja potom su postavili na svoj zvaničan Instagram profil uz objašnjenje kako je papagaj dospio kod njih.

“Nakon saslušanja osumnjičenog donijeta je odluka da i on i ljubimac budu sprovedeni u pritvor. Naravno, o obojici vodimo računa”, navedeno je u opisu fotografije.

Send this to a friend