Zanimljivosti

Ukrajinka pokazala kako sada izgledaju njena omiljena mjesta, “zahvalila” se Rusiji

Ukrajinka Anna Malygon nedavno je na TikToku podijelila kako sada izgledaju njena omiljena mjesta u njenom rodnom gradu u Ukrajini.

Anna Malygon je Ukrajinka, koja je nedavno na svom TikTok profilu podijelila sadržaje, koji se odnose na njenu državu i stanje u kojem se trenutno nalazi te se ironično zahvallila Rusiji, koja već skoro godinu dana ne odustaje od rata.

 

@maligoshik #ukraine #kharkiv ♬ Che La Luna – Louis Prima with Sam Butera & The Witnesses

U naslovu prvog videa stavila je “Moja omiljena mjesta u mom rodnom gradu” gdje nosi samo jaknu, prikazala je kako sada izgledaju njena škola, omiljeni restoran, shopping centar i univerzitet u Harkivu.

Potom je dva dana kasnije objavila i drugi dio u kojem pokazuje neke od njenih omiljenih lokacija, no ovog puta nosila je pancir i kacigu, kako bi se zaštitila. Ovaj put je prikazala omiljeni kafić, omiljenu radnju odjeće, kozmetički salon i zgradu njenog prijatelja.

Ova Ukrajinka podijelila je i kako izgleda život u Ukrajini tokom agresije pa je u jednom od sadržaja prikazala kako ih u pet ujutro budi sirena za uzbunu i tada moraju da se smjeste u sklonište.

 

@maligoshik #ukraine #kharkiv ♬ Che La Luna – Louis Prima with Sam Butera & The Witnesses

Na snimcima se jasno vidi da se sve njene lokacije nalaze u ruševnom stanju pa je zbog toga ironično napisala “Hvala Rusijo”.

Prema njenim sadržajima na ovoj društvenoj mreži, ova mlada Ukrajinka se navodno preselila u drugu državu, ali nije navela gdje trenutno boravi.

Send this to a friend