Društvo vRHOVNI SUD ODBIO REVIZIJU

Andrijana Kadija nezakonito smijenjena

Vrhovni sud Crne Gore odbio je kao neosnovanu reviziju koju je tražio Javni servis u predmetu u kojem je utvrđeno da je razrješenje Andrijane Kadije sa dužnosti generalne direktorice Radiotelevizije Crne Gore (RTCG) bilo nezakonito.

“Ova presuda je potvrda da sam govorila istinu onoga dana kad su me smjenjivali, a i prije toga da nijesam lopov, da nijesam korumpirana i da nijesam nanijela štetu RTCG-u”, kaže Kadija u izjavi za medije.

Ona je navela da je presuda „papir koji potvrđuje da je brutalna čistka počevši sa članovima Savjeta, a završivši se smjenom direktora i uredništva bila dobro osmišljena i realizovana akcija samo zato što je Javni servis nagovijestio da može biti pravi, svoj, da nije sluga ni navijač ni vlasti, ni opozicije, ni vladinog, ni nevladinog sektora, ni bilo kojeg centra moći”.

“Kada vas neko najsočnije popljuje uz optužbe da ste opozicija državi, nemoralni, neprofesionalni, korumpirani, provuku vas kroz blato i ugaze ovakvu presudu doživite kao izvinjenje, ali blago. Ukratko, nijeste krivi ali je tako moralo biti. Živimo u vremenu laži, prevara i podmetanja zarad njegovog veličanstva interesa. Srećna sam što se po tome razlikujemo i što je ta filozofija daleko od mene. Jedino bih voljela da se oni koji su sve ovo osmislili, realizovali i posebno oni koji su sebe i druge ubjeđivali da je to istina, zastide i pocrvene pred sobom, ne zbog mene već zbog sebe i Crne Gore, jer kako reče jedan mudar čovjekm društvo koje nema srama nema perspektive”, kazala je Kadija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Ima li CG pravnika koji bi doktorirao na pravnim potezima Tužilaštva CG, koje omrči Državu za milionske iznose. Može li im se ,,narediti,, da procentualno učestvuju u šteti po narod i Državu. Ako može u saobraćaju, bez svoje krivice, mogu i oni. Ovdje, bar, ne bi bilo plagijata.

Pravna država
Gost
Pravna država

I što ćemo sad?

Cici
Gost
Cici

Hoćemo li morati da joj plaćamo odštetu za ovu nezakonitu smjenu? Eto čisto da se pripremimo, da se ne crvenimo ako nas zateknete bez para.

Velimir
Gost
Velimir

Sve ste to osmislili dobro!
Sad ces I ti sto ,dvjesta hiljada u dzep kao predhodnik I veseli te boze!
Sve je ovo Costa laz I foliranje,prodaja magle I prasine narodu!
Spasa nam nema dok me dodje Novi Tito!

Dule
Gost
Dule

Idemo rtcg ima li ko da je odgovoran za ovo e i dje je Migo

Send this to a friend