Društvo

Jokić: Vakcinacija preduslov za bolju turističku sezonu

Masovna imunizacija stanovništva počela je i u Kotoru, a predsjednik Opštine Vladimir Jokić je među prvima primio kinesku vakcinu Sinofarm.

“Danas je počela masovna imunizacija. Apelujem na sve sugrađane da budu odgovorni, sačuvaju svoje i tuđe najmilije i vakcinišu se”, kazao je Jokić.

On je takođe sugrađanima poručio da ne slušaju nagađanja oko toga koja je vakcina bolja, već da vjeruju struci, ljekarima i onima koji su se za to školovali i da ispune obavezu kako prema sebi tako i prema drugima kako bi Kotoru gužve opet bile najveći problem, a ne pandemija i prazan grad.

Jokić je zaključio da je imunizacija trenutno jedan od najbitnijih preduslova za normalnu turističku sezonu i normalan život.

Iz Opštine Kotor za vakcinaciju je prijavljeno preko 100 zaposlenih, a prošle sedmice je pokrenut i e-mail [email protected] na koji se mogu za vakcinaciju prijaviti vlasnici privatnog smještaja.

Punkt za masovnu vakcinaciju nalazi se u Centru kulture u Škaljarima.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Zoran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Sto je on toliko vazan da se objavi da je primio vakcinu. Recite vi popovima da recu njihovim vjernicima da prime vakcinu, svi ce je primiti. A ja sam je primio u martu. Nijesam cekao niko da me uci.

Send this to a friend