Društvo

Novi oglas UCG za dodjelu kredita za rješavanje stambenog pitanja zaposlenih

Foto: UCG

Univerzitet Crne Gore raspisaće novi oglas za dodjelu novčanih sredstava – kredita za rješavanje stambenih potreba zaposlenih, nakon što je danas Stambena komisija donijela Odluku o poništenju prethodno datog oglasa, objavljenog 30. decembra 2019. godine, uz ovlašćenje Upravnog odbora.

Predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica je saopštio da je Komisija dostavila zahtjev za davanje ovlašćenja za poništenje Oglasa nakon razmatranja određenih pitanja zaposlenih koji su zainteresovani za rješavanje svoje stambene potrebe.

„Zaposleni su, kako se i navodi u Zahtjevu Komisije, iskazali određene nedoumice u smislu pojedinih odredbi Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na Univerzitetu Crne Gore dodjelom novčanih sredstava – kredita, a u vezi sa odredbama drugih Pravilnika kojima je regulisana stambena problematika zaposlenih“, saopštio je Bjelica.

On je dodao da je Komisija odlučila da predloži poništavanje predmetnog oglasa, kako bi se izmjenama i dopunama Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na Univerzitetu Crne Gore dodjelom novčanih sredstava – kredita izvršila izmjena pojedinih odredbi Pravilnika radi precizne primjene propisa.

Upravni odbor je prihvatio razloge Komisije za poništenje Oglasa kao opravdane i dao ovlašćenje Komisiji da donese odluku o poništavanju Oglasa, bez odlaganja, uz obavezu objavljivanja u Biltenu UCG.

Istovremeno, Upravni odbor je obavezao rektora UCG Danila Nikolića da u razumnom roku dostavi Upravnom odboru predlog izmjena i dopuna važećih pravilnika kojima je regulisana oblast rješavanja stambenih potreba zaposlenih na UCG, sagledavajući date razloge Komisije i druge valjane razloge, nakon čega će se steći uslovi za raspisivanje novog oglasa za dodjelu kredita.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
akademikSenkaAnonimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
akademik
Gost
akademik

Svak cast. Vrijeme vise bilo

Senka
Gost
Senka

Svaka cas rukovodstvu UCG sto pokazuje razumijevanje za zaposlene

Anonimus
Gost
Anonimus

Iiip volino!

Send this to a friend