Društvo osudili objavljivanje

Vlada: Ispitati gdje je izvor spiska oboljelih, identifikovati ko je objavio

Vlada

Crnogorska Vlada najoštrije je osudila objavljivanje imena osoba oboljelih od COVID19.

<<<Procurio spisak oboljelih od koronavirusa; Raonić: Policija hitno da sprovede istragu<<<

“Time se narušavaju osnovna ljudska prava! Pozivamo nadležne državne institucije da hitno ispitaju gdje je izvor ovog spiska i identifikuju one koji distribuiraju ove informacije. Očekujemo da nadležne institucije najhitnije preduzmu mjere u ovom pravcu i informišu javnost o rezultatu istrage”, saopšteno je iz Vlade.

Podsjećaju da su zahtijevali da se ispita i slučaj od 21. marta kada je u javnost dospio spisak lica u samoizolaciji sa matičnim brojevima.

“Ovim se pokušavaju urušiti kredibilitet institucija i podriti napori koje sprovode Vlada, NKT i sve nadležne institucije u nastavku uspješnog suočavanja Crne Gore sa COVID 19”, poručuju iz Vlade.

S.Đ.

17

avatar
1000
14
3
0
 
16
Sogo MRakimarkoDIM u DIMGen. Dukljanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sogo M
Gost
Sogo M

U cemu je razlika kad se objavi ko je ozdravio, jos daje i intervju !?

Raki
Gost
Raki

Pustite vi spisak…nego dajte vose vrijeme je da donesete neke mjere da se pomognu gradjani i penzioneri…kao u srbiji…svim punoljetnim gradjanima su donirali po 100€

marko
Gost
marko

na spisku je bilo par stotina ljudu znaci bolesni su ,cim kazete ‘spisak oboljelih’

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ruskih špijuna ima svuda… Lešinari unutrašnji i vanjski rade svoj prljavi posao. Događa se i moćnim državama ovakva sabotaža. Vlada duguje izvinjenje ovim građanima, a špijune treba loviti bez milosti. Jasno je i đeci da će oni čak i ovu situaciju koristiti za rušenje Crne Gore.

Aneine
Gost
Aneine

U policiji ta djela radi neka sajber grupa, koja u svom zivotu nista nije razotkrila. Oni samo putuju, i mislim da svi znaju da oni nemaju nikakvo znanje oko ovoga

Boki
Gost
Boki

Imate trojanske konje, jednostavno. To su oni koji vas evo sedmicama potkopavaju i pokušavaju minimizirati sve što radite. Svi znamo ko su.

Slavko
Gost
Slavko

Izvor spiska je upravo Vlada koja tako fino misli na svoje gradjane.

Mila K
Gost
Mila K

Kakva sramota NKTa i sojske i čojske Crne Gore, tog čojkačkog tradicionalnog istorijskog spuna. Najveća ljudska i životna bijednost. Ovo je istorija Crne Gore, tog idola slobodastva o trošku pravog, odgovornog života. SRAMOTA.

Mast
Gost
Mast

Bas nas briga za spisak

ludak_nk
Gost
ludak_nk

Ne umijete ni spisak oboljelih sačuvat. Sramota. Daleko bilo da imamo nuklearno oružje. Ne bi ostao kamen na kamen…

Pircio Biroli
Gost
Pircio Biroli

Sve znam što se radi u Crnoj Gori. Javljaju mi moji ljudi, u tragu im je to od 1941. da ja znam, a možda i ranije.

DIM u DIM
Gost
DIM u DIM

U tragu je nekima od 1918.

gangrena
Gost
gangrena

,,izvor spiska,,? postovana vlado crne gore. izvor spiska vam se nalazi u sablon razmisljanja i funkcionisanja vecine nezavisnih medija,istrazivackih kvazinovinara i kvazi nvo kojima ste dali previse slobode u djelovanju u ime postovanja ljudskih prava. sa druge strane imate 70% kvazigradjana koji vise vole da znaju za tudje nesrece nego za svoju srecu i koji zive za traceve. te nvo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovi osuđuju a objavili spisak ljudi u samoizolaciji. Sprdnja.

Cika miki
Gost
Cika miki

Koji ovi ja mislim koji oni, a zna se,,oni,,

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Cekaj malo, kako se objavljivanjem spiska oboljelih narusavaju “osnovna ljudska prava”, a objavljivanjem spiska izolovanih (ukljucujuci maloljetnike) ne?

gangrena
Gost
gangrena

oboljeli ima zakonom zasticeno pravo na svoju privatnost,odnosno na privatnost i tajnost svoje bolesti. dok su izolovani i dalje nezarazeni gradjani tako da se objavljivanjem njihove izolacije nicim ne krsi pravo na tajnost bolesti koju jos nemaju

Send this to a friend