Ekonomija

Marković: Na otvaranju puta nisu bili Popa i Vuković, niti je spomenuta podrška EU

Duško Marković

Nakon što su predsjednici Vlade Crne Gore i Albanije Zdravko Krivokapić i Edi Rama otvorili juče zajednički granični prelaz, Zatrijebačka Cijevna – Grabon između dvije zemlje, reagovao je bivši premijer Duško Marković. On je poručio da na otvaranju puta nisu bili prisutni šefica delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, niti je spomenuta finansijska podrška Evropske unije (EU).

<<<Završen projekat prethodne Vlade: Otvoren put Podgorica – Gusinje preko Albanije<<<

“Na otvaranju puta Podgorica – Cijevna Zatrijebačka – Plav nije bila prisutna Popa, kao ni Vuković, niti je u obraćanjima Vladinih zvaničnika spomenuta finansijska podrška EU”, napisao je Marković na Twitteru.

Kako dodaje, jednako koliko ni prethodna Vlada koja je ovaj projekat pokrenula i dovela do samog kraja.

Oana Kristina Popa je podsjetila, da je Podgorica spojena sa Gusinjem i Plavom na 90 km uz podršku EU od pola miliona eura.

“Uz podršku EU od pola miliona eura”, napisala je Popa na Twitteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Da ste na vrijeme zavrsili put vi bi ga i otvarali ! Ovako ste se opoznili ! Zaludu vam brisanje datuma zavrsetka na ovoj radilisnoj tabli ! Bolje da radite nesto no sto lovite greske sadasnje vlasti jer vam je to veoma kontraproduktivno ! Davno ste presli granicu do koje ste od toga mogli da imate neku korist !

Only_steel
Gost
Only_steel

Zasto bi bila Popa na otvaranju.. je li zato sto nam je dala pare na kamatu i to nazvala podrska od EU.. Njoj treba objasniti da je zelenasenje u CG zakonom zabranjeno

Tika taka
Gost
Tika taka

Donacija od EU!

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Dritan od guste kose ne razmišlja . On samo zna da maše rukama , i prste da upere drugima : Sram ji bilo da nisu zvali Kristinu Popa i Ivana Vukovića da su mogli kojeg Popa bi zvali ali su bili na granici Albanije

Djuro 🇲🇪
Gost
Djuro 🇲🇪

😂😂😂😅😅 bitno je da su se oni pojavili a za ostalo nije ni važno…Gospodjo Popa ,oprostite im jer oni za ovo nijesu rodjeni… 😂😂😂😂😂😂😂Drugi put će biti bolje 😂

Dopamin
Gost
Dopamin

Plakaćete vi za Duškom.

Mitar
Gost
Mitar

Gosp.Markovicu od pisanja poruka preko drustvenih mreza nema nista Molim vas da sjednete svi za sto i rijesite ovu situaciju jer veliki dio gradjana ispasta.

Crni
Gost
Crni

Nidje te nema brate

Send this to a friend