Ekonomija

Pogledajte ko je na spisku: Po nalogu Markovića objavljeni podaci o stanovima i kreditima funkcionera

Duško Marković

Po nalogu premijera Duška Markovića Komisija za stambena pitanja Vlade Crne Gore objavila je spisak funkcionera kojima su dodijeljeni stanovi ili krediti pod povoljnim uslovima u mandatu ove Vlade.

Spisak funkcionera sa podacima o dodijeljenim stanovima i kreditima nalazi se na portalu Vlade Crne Gore – podportalu Generalnog sekretarijata Vlade, u dijelu Slobodan pristup informacijama-Komisija za stambena pitanja – Dodijeljeni krediti i stanovi.

Na spisku se nalazi 96 državnih funkcionera među kojima su Dragoljub Drašković predsjednik Ustavnog suda Crne Gore koji je dobio stan od 109 m², Kemal Purišić ministar rada i socijalnog staranja koji je po povoljnim uslovima kupio stan od 92 m². Zatim na spisku je i Osman Nurković ministar saobraćaja i pomorstva ( stan od 90 m²), kao i Damir Šehović ministar prosvjete (stan od 89 m²).

Stan od 89m² po povoljnim uslovima dobio je i Saša Čađenović državni tužilac, a od 75 m² specijalna tužiteljka Lidija Vukčević.

Na spisku su i imena državnih funkcionera koji su dobili kredite, takođe po povoljnim uslovima. Tako je predsjednici Vrhovnog suda Vesni Medenici dodijeljen kredit od 40.000 eura.  Kredite u istom iznosu dobili su i direktor Poreske uprave Miomir M.Mugoša, direktor Nacionalnih parkova Elvir Klica, poslanik Ervin Ibrahimović, direktor Agencije za sprječavanje korupcije Sreten Radonjić

Podsjećamo Marković je prošlog mjeseca, tokom Premijerskog sata u Skupštini, obećao da će objaviti podatke o stanovima i kreditima funkcionera, koji su shodno odluci Komisije za stambena pitanja bili označeni stepenom tajnosti.

On je tada kazao da nije riječ o dodjeli besplatnih stanova bez osnova, bez reda i propisa, već na osnovu Odluke po kojoj i državni službenici, a ne samo funkcioneri, imaju mogućnost na povlastice prilikom rješavanja stambenog pitanja.

“Marković je ocijenio i da rješavanje stambenog pitanja ne doživljava kao privilegiju već kao potrebu zaposlenog, saopštivši da je u posljednjem periodu kroz razne vidove Vladine podrške, stambeno pitanje riješilo i oko 2.400 zaposlenih u prosvjeti, zdravstvu, sektoru bezbjednosti i javnoj upravi”, podsjećaju iz Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mila
Gost
Mila

Što meni ne date toliki stan pod tim uslovima…i ja sam vladin sluzbenik…greota….sve podstanari….ovo je nevjerovatno

Pa je li tako
Gost
Pa je li tako

Moraju dobiti stanove jer definitivno niko od njih nema naslijedjeni stan u Podgorici 😂

Micko
Gost
Micko

Kako se isplati zaboga bilo kojoj banci ako nije drzavna pa na ledja naroda kredit od 50.000 na 20 godina sa kamatom 5%?

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Nikad dosta !!!!😂😂😂

Kotor
Gost
Kotor

A dje su oni koji nijesu na spisku?

Младен
Gost
Младен

Их њих је највише. Ту је тек черупање народних пара.

Andromeda
Gost
Andromeda

U Švedskoj je u svakom trenutku moguće pratiti izdatke ministara, predstavnika i sudija; pročitati prijavu premijera o porezu na dohodak; provjeriti troškove povjerenika nacionalne policije ili vrhovnog zapovjednika oružanih snaga; pratiti kako javne agencije troše porez; i pratiti postupke, predloge i službene odluke koje donose vlasti bilo kog nivoa vlast. Samo premijer Švedske ima pravo na službeni automobil, svi ostali… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sramota da za ovo glasate

Edin-RO
Gost
Edin-RO

Opušteno ljudi. Moraju naši predstavnici da imaju više od nas. Da bi bio dobar političar ili ministar/premijer moraš da imaš više od drugih.Meni je to normalno. ja ne znam za vas ali nikada neću zaboraviti dan kad je u moje selo došao Milo i slikao se sa nama. Jesmo siromašni, jeste da nemamo ali nam je Milo tada rekao da… Više »

Ramiz
Gost
Ramiz

Blago tebi, kod nas u Gornji Bukelj nije dolazio, zato smo nesretni ođe u Luksemburg.

GrubanMalic
Gost
GrubanMalic

Premijer je mlogo obradova dps biracko tijelo. Medju njima ima dosta onizijeh koji ozbiljno misle da im miljenici jedva sastavljaju kraj sa krajem i da jedva prezivljavaju !!! Tako da Crna Gora poslije ovoga spiska “srecnija” no sto bi bila da smo osvojili olimpijsko zlato u kosarci ili mundijal u fudbalu !

Marester
Gost
Marester

Eno i Demokrate u aferi Klap i Vardar, i oni prali pare a izigravaju nevinasca

Baldd
Gost
Baldd

Ovo nije objavio Duško Marković nego je DF tražio već mjesecima da se objavi.

Мудовиште
Gost
Мудовиште

Vrijeme je da i ti ljudi više stanu na noge, milo mi je bež djecee!!!Šta ce sirota Vesna M dosle bila postanar…I častimi malo po malo dobi i ona staann,što znači promućurna,žena jado moj a nidje nista nije imala.Milo mi je i zbog ostalih sudija sve je to sirotinja,al Veka,moja ovako da se snadje stvarno za sve pohvale!!!Živio DPS!!!!!!

Manihs
Gost
Manihs

Nikad više glas DPS. Sram vas bilo!

Duda
Gost
Duda

Kemu dječevicu treba da okreči apartmane u dobre vode

Dzedovce
Gost
Dzedovce

Da,da, “malo” taj ima nekretnina.

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Joooj pa nemojte tako narode,pa ni Isus nije moga u svoje vrijeme svakom jadu da pomogne a vi to sad očekujete od našeg premijera.
No mi recite, nešto mi pamćenje slabo rabota u zadnje vrijeme,za koga ste ono glasali zadnjih 25godina?

Sefket
Gost
Sefket

Honey girl za svaki mandat dobije stan.

Toni
Gost
Toni

Ko ima grama mozga i ikakve vještine u rukama, neka bježi glavom bez obzira.

Marv
Gost
Marv

KAda ti neko vlada 30 godina .. sta ocekuejte? Mi smo najjadnija nacija na Balkanu … potpuna diktatura a tu glumatamo neku demokratiju, nesto lideri u regionu .. pa jedino u gluposti. Pa jedno nas mogu ovako veslat i pravit budalama a mi jos glasamo za njih. Sta ocekujemo. Imamo ono sto smo zasluzili, samo smo zasluzili.

Meho
Gost
Meho

Kakva drzava … dodju na vlast i dobijaju stanovu van realne cijene i povoljnije kredite nego sto obican covjek moze dobiti … nikad vise 1918 …. uuuu kakav smo mi narod, citam i jos ne mogu da povjerujem sta procitah. Nikad mi u EU necemo, nikada!

Cigo sa Konika
Gost
Cigo sa Konika

Sve znam.Još jednom da potvrdim.znanje..Vidim i ako sam Cigan..i ja imam pravo da dam glas..Nego samo jedno neznam…Dje se sakri .. nema ga za komentar..onaj Bot Velimir66.. godište valjda..Da nisi dobio stan da čestitam prvi..burazer!?

Tomos
Gost
Tomos

Svako ima pravo na stan, ovo su kadrovski stanovi i tu ne vidim neki problem…

Matrax
Gost
Matrax

Ne daj Bože da nekome nešto zatreba od mene sa tog spiska resursa raznih stokupljevina. Mirne savjesti bih im odmogao.

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Stan je i meni potreba,pa ne mogu da ga kupim.

Penzija tajna
Gost
Penzija tajna

E moj premijeru.. Radio moj otac kao fizicki radnik..Majka kao cistacica. I zamislite gospodine premijeru uspjeli da prehrane familiju i nas petoro iskoluju..Vjerujem gospodine da su mnoge pa i Vas mogli posteno izvesti na put… Danas ja kao roditelj mogu jedino da se bavim PRLJAVIM poslovima a ne umijem gospodine jer me ne vaspitase tako.. Sad Vas molim da mi… Više »

Muzika u wc
Gost
Muzika u wc

Recept:javno pricaj da si za cg a tajno psuj majku svima.

laminat
Gost
laminat

kome se ti zalis druze? zabolje njih za tebe, bitan si im samo uoci izbora da te kupe za sto manje para…i tebe i mene

Katja
Gost
Katja

Za mene je i montazna kuca od 50 m kvadratnih jos uvijek san..ali svako se snalazi kako zna i umije..

Svercer stari
Gost
Svercer stari

Mnogo puta sam pomislio da mi je imati Tada me uhvati tuga kada vidim da je uspjesan covjek samo onaj ko je blizi oltaru I oni koji se penju prema oltaru..Bitno da si u taj krug mocnih I sve dobijes Politika je danas najveci biznis u CG…

ND
Gost
ND

Svi su oni dobili stanove 5 puta jeftinije od tržišne cijene i beskamatno,o trošju naroda i države,a među njima ima onih koji su više štete nanijeli državi,n’o pojedini okupatori,svojevremeno!

Vujović D.
Gost
Vujović D.

A koga finansira Čedo Pop.

Cici
Gost
Cici

Gliser?!Radeeee otkud ti gliser???!!! Xaxaxaxa…Narode moj stoko moja

awetinja
Gost
awetinja

Razumijem povoljnosti za kredit. Realno, koja budala bi pristala da bude žirant političaru.

Jasna
Gost
Jasna

Super! Srecno im.bilo! Kad ce doc red na nas vezano za kredite i stanove??? Odgovorite gospodo !

Rvac
Gost
Rvac

Nikad .

Dzedovce
Gost
Dzedovce

Stanove i povoljne kredite dobili oni koji sigurno imaju po 3-4 stana ili kuce a mogu i od funkcionerske plate da kupe iste.Gdje su povoljni krediti ili stanovi za obicne sluzbenike?

ND
Gost
ND

Mala ispravka,nijesu povoljni krediti,nego beskamatni. Za Šehovića su pisali stan od 89 m2,za 20000 (beskamatno),a tržišna vrijednost 110000 e,sa 3500 e prijavljenih mjesečnih primanja!

Dzedovce
Gost
Dzedovce

I od tih 3500e nema greote 500e da daje za ratu za kredit kao svi mi ostali mučenici.

Dzordz
Gost
Dzordz

Narodu ste promijenili sist ,a vi.ste ostali tamo gdje ste I nastali u socijalizmu

Pjer
Gost
Pjer

Imali koi Dr specijalista na listi
Red bi bilo a ne da cekamo na doktore iz Bg i NS da nam dijagnoze uspostavljaju

baba Veka
Gost
baba Veka

U vrijeme kada je dobila stan u zgradi „Vektra”, koji je potom poklonila, Medenica je bila vrhovni državni tužilac. Prema ranije objavljenim podacima u medijima, Medenica je i 2005. dobila 20.000 eura za rješavanje stambenog pitanja. To je podatak koji je saopštavan iz vladine Komisije za stambena pitanja, u odgovorima na poslanička pitanja. Sada kredit od 40.000 a ima kuću… Više »

auf
Gost
auf

Elvir Klica – jado moj

Nihad
Gost
Nihad

I treba, on je vrsni kadar i potrcko rezima sa diplomom iz Blaca, inace nakupac borovnica i pecuraka iz Rozaja, xxaxaxaxa, i treba ga nagraditi, poslušan je, unisti parkove

KADA
Gost
KADA

Da nije ostao jedan za mene ako vas ne uhvate !!!!

Pssssst
Gost
Pssssst

…miševi tišina!

Pssssst
Gost
Pssssst

…miševi tišina

Mrki
Gost
Mrki

A dosli umjesto onih sto pojedose pecivo na Žabljak…Veca uzela keš jer od nekretnina vise ne može režije da plaća

Erste man
Gost
Erste man

U Sloveniji drzavni funkcioneri dobiju privremeno stan dok su na funkciji. Ne u trajno vlasnistvo ! Ako hoce da ga kupe rade to pod istim uslovima kao i svi ostali gradjani. Nikakvih privilegija, poviljnih kredita i sl kao sto rade nasi bogovi

Pjer
Gost
Pjer

Eh dje je Slovenija

Sefket
Gost
Sefket

Koja slovenija.Mi smo Monaco Paris Sain Germain.Pa ti vidji jado moj.Predsjednik Monaco Paris Sain Germaina.Koja je to odgovornost.

pravicno
Gost
pravicno

treba podijeliti Drzavu…prema zaslugama….tako da svako dobije po nesto…i da uzivamo u njoj svi…a mislim da su ovi prethodni sto su pobrojani….zasluzni za jacanje i stabilnost drzave.

Erste man
Gost
Erste man

Ja sam uzeo kredit od 35.000 a vracam 65.000 Eura. Kamata mi je tri puta veca od glavnice. Jesam li i ja na spisku? Kako da udjem u Vladu i da me Bog pogleda kao ove

Govedo izRasove
Gost
Govedo izRasove

Na primjer, Medenica je dobila stambeni kredit – pod povoljnim uslovima, u iznosu od 40.000 eura. U skladu sa ugovorom o kreditu, sve rate su odmah isplaćene, zbog čega je za toliki iznos sredstava (6.800 eura) umanjen iznos kredita! Znači na poklon dobila 33.200 eura!

KLM
Gost
KLM

Nijesi jedini
Ako ti je lakse

Neko tamo
Gost
Neko tamo

Uzimas 30 000 a vracas im toliko da im za to mozes kupiti jednu finu garsonjericu

Nefi
Gost
Nefi

Druzina bije policajce i nikom nista ovo je boza

Perota
Gost
Perota

Što će Veci ovoliki krediti kad ima primanja 5000 mjesečno? I zašto nijeste objavili cijeli spisak, ima tu zanimljivih imena?

Cijanid
Gost
Cijanid

A okle,jesi li ti lud, treba izgurati mjesec sa 5000€.

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Sta se sad kao cudite i pisete negativne kom, a gladate ih 30 g.

Micko
Gost
Micko

Tek ce bit igranka kad se otvori autoput Bar-Boljari jer komsije nemaju namjeru da se zaduzuju milijarde-onda cemo da placamo i odrzavanje preko kredita.Veselo-veselo.

Nefi
Gost
Nefi

Mi treba prvo da dobacimo do komsija

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

To je za državnu sirotinju.Sto bi reko Šojić mućksnje po zakonu.Bice i za ostale ,ali sutra malo

opanak open
Gost
opanak open

treba li (vam) uplatiti po 1 eur na 1313

Mila K
Gost
Mila K

Kakva prizemna demagogije. Dali se krediti za rješavanje stambenog pitanja, gdje 70 posto ima riješena stambena pitanja. Lele, kako je jeftin euro poreskih obveznika i kako se olako baca u prazno. Loš politički potez, neće ni dobaciti do Đukanovića, a trebalo je.

Sandra
Gost
Sandra

Lele?? Bas obrazovan recnik “ekspertice”

Kuki
Gost
Kuki

NEVEROVATNA LAKOĆA TRPLJENJA.

Milena
Gost
Milena

Ovo je strasno, sto ih ne kupuju na tržištu kao ovaj jadni narod, nemaju para za rate, ali narode trazili smo pa gledajmo

Tarampana
Gost
Tarampana

A STO JE VAMA NARODE PA ZAR MOJ VAS PREMIJEROV TATA NIJESU IMALI BOLJE USLOVE OD OVH STO IH PROZIVATE BRAVO PREMIJERU A SAD PREDLIG OVI MUCENICI OD OMLADINE STO BJEZE PREKO GRANICE VIDJITE DA IM DATE USLOVE KAO OVIJEMA NA SPISAK DA IMAJU UZ TO POSAO I DOKAZU SE GOSPODINE PREMIJERU NA MLADOSTI ZIVOT OSTAJE A I DRZAVA…DAJTE SVIJEMA… Više »

Cikotickii
Gost
Cikotickii

Deal takozvanih Bosnjaka i Dps ovaca je najjači. Ali svaka ima cast. Izivljavanje manjine nad vecinskim stanovnistvom. Mi im placamo stanove i bijes. Mi NAROD

Cici
Gost
Cici

Svaka njima čast.Oni su dobili što ni u snu nijesu sanjali da će dobiti…

dejo
Gost
dejo

e viva viva montenegro i don nad donovima

Bnjj
Gost
Bnjj

To je elita koja se biološki umnožava oni su vladari koji sa režimskim kapitalistima i tzv stranim investitorima drže skoro sve resurse u Cg da Cg nije u Evropi ođe bi bilo ka u zemljama trećeg svijeta oduzima la bi se privatna imovina, otvarale bi se toksične fabrike koji bi uništavale lokalno stanovništvo, ljudski život nebi ništa vredio, sada je… Više »

Hazbo
Gost
Hazbo

E nemalo nas kad ovo trpimo, ovo su neznalice i za koje ‘sposobnosti” nagrada!?
Naostrio sam olovku odavno, a sledeca je godina izborna,.

Mrdak
Gost
Mrdak

Dzaba to Hazbo, ne idu ovi lako, a i opozicija nam je samo neka su zdravo.Kad su sad uvatili zalet sa međusobnim pljuvanjem i optužbama šta li će tek raditi u godinu izbora…

bane
Gost
bane

Treba pomoci te mucenike

Bnjj
Gost
Bnjj

Cg je kao Azerbejdžan, Kazahstan idr države despotske đe je narod siromašan a elita i najuži sloj visokog, srednjeg i nižzeg menadžmenta živi ka u Švajcerskoj to je Max 6%ljudi znači što bi Rambo Amadeus rekao feudalizam sa tehnologijom ovi ljudi feudalci mogu sve u Cg da rade ka u ove druge despotske države gore pobrojane

Sandra
Gost
Sandra

Najbolji komentar

omorika
Gost
omorika

to je to. Ili kao kaste u Indiji, bogata elite i molioni koji nemaju leba da jedu i piju vodu iz onija glibavija rijeka…

ksrog
Gost
ksrog

Sram vas bilo po sto puta sto cinite!

Ja i jos neko
Gost
Ja i jos neko

Nikada mi nije bilo jasno zasto poreski obveznici pomažu rješavanju bilo čijeg stambenog pitanja.

Bnjj
Gost
Bnjj

Dok im narod radi za plate od 250do 350e oni nesrećni radnici u 90% slučaja nemaju klimu u pekarama i skapava ju svaki dan

tomo
Gost
tomo

pa ro ri je kapitalizam druze nastavnice. Elita je na nasim ledjima uzdignuta a nama mrvice i nada u euro dva

Slavko
Gost
Slavko

Eto da vidite narode kako se DOS i Markovic sordaju sa Crnogorcima. Bama plate 200 eura, a njima stanovi od 120 kvadrata…

Mina
Gost
Mina

Skoro svi na ovom spisku imaju ,vec,stanove.Ove kredite su dobili da kupe stanove na moru.Bivsi gradonacelnik Mojkovca je u kampanji za opstinske izbore u tom gradu,pozivao mlade da se vrate,jer je Mojkovac pravo mjesto za njih.A on,dobi stan na racun gradjana,funkciju i to sve u Podgorici.On je tipican primjer depeesovca i njihovog licemjerstva ,do neba.

obrad
Gost
obrad

mozes da mu pljunes kroz prozor i da mu zavidis. A priznaj rado bi se mijenjao sa njim da ti moze bit…sto te cini ne manjim licemjerom od doticnog

Dejo1000miliona
Gost
Dejo1000miliona

Treba bježati iz crne gore da se malo svijeta vidi.

Montenegro
Gost
Montenegro

Ovo je sramota! Nema kadra Bosnjacke koji nije dobio stan. Ludilo opste

mali dzon
Gost
mali dzon

ucesce u vlasti su naplatili dobrano

Bnjj
Gost
Bnjj

Sramno i diskrimatorno krši se ustav koji kaže da su svi građani jednaki

Mada
Gost
Mada

Logično je ovo. Država je njihova, nije ovih patriotskih botova koji za suvi sendvič po vazdan dežuraju i brane gazde. Samo nastavite botovi su uz vas do sudnjeg dana.

gaga
Gost
gaga

A “dobri nas premijeru”i ja sam uzeo penzionerski kredit kod banke(sve su iste po ovom pitanju)da bih opstao (penzija 190 e)po “povoljnim”uslovima,kamatom 9,99 na 7 godina,sad imam 66,i kupio sam mesto za sahranu,kako mi je dobro u moju Crnu Goru,nažalost,nijesam jedini,a ti dijeli Dule jer ti to “ostalo od prćije”.Znaš li nešto Dule,olovka najbolje “kazni”iduća je izborna godina Dule naš.

Nik
Gost
Nik

Niko nema stan ispod 90m kvadratnih, funkcionerima ocigledno treba vise nego prosjecnom narodu? Kako se sire…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sramota

Njemac
Gost
Njemac

Davanje stanova funkcionerima i zaposlenima je tipičan primjer korupcije. U razvijenom svijetu se to ne radi nego uzmi kredit kao svako drugi ako ga možeš otplaćivati pa kupi stan, kuću, … Kredit tražiš od banke a ne od Vlade.

maki
Gost
maki

Ne mijesaj zaposlene jer njima niko nista ne daje. Oni kao i svi ostali uzimaju zelenaske kredite za stan od banaka. Ovo je privilegovana kasta, “najveci” Crnogorci od svih Crnogoraca!

Dkdk
Gost
Dkdk

ONI SE MEĐUSOBNO ČAŠĆAVAJU I ŠAKOM I KAPOM A NARODU OTIMAJU I ZALOGAJ IZ USTA…. DA IMA NARODA PA DA IH SVE GRABULJOM OGRABULJA DRUGAČIJE BI SE ŽIVJELO I POŠTOVANJE BI SE NORMALIZOVALO

Panda
Gost
Panda

Jesmo li obavezni na čestitku?E čuda neviđenog..

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

naravno da bogati budu jos bogatiji…..zasluzi li su napravili su mnogo za dobrobit gradjana i drzave crne gore …..nagrada za necinjenje….mnogi ni platu ne zasluzuju..al tako je to kad nema naroda ni opozicije….neka nas sisaju kao o..

maki
Gost
maki

Vecina ovih sa spiska su ili teske neznalice ili potpuno nesposobni za vrsenje funkcija na kojima su. To svako zna ko ima dodirne tacke sa drzavnim organima. Ali ocigledno imaju sirok dijapazon drugih sposobnosti, ima ovdje svega ako me razumijete ☺

lojak
Gost
lojak

i sto cemo sad. najvise sto mozemo je da komentarisemo na ove portale i izbacamo jad iz sebe…nebitni smo skroz, zivot nam se svodi na dva tri eura dnevno…

Žiška
Gost
Žiška

Možemo i to mnogo a veoma lako. Imaš izbore i olovku pa ne zaokružuj lopove 30 godina, ponašaj se kao Evropa, niđe niko ne vlada ovoliko.

tomo
Gost
tomo

Oni koji glasaju ne odlucuju nista, vec oni koji broje glasove! J.Staljin

lojak
Gost
lojak

ti ces ih olovkom maci sa vlasti…e ti si ludji od mene onda…koja crna olovka brate moj sludjeni

Mrčo
Gost
Mrčo

Ja kupio stan preko projekta 1000+.Cijena stana 1100€ po m2.Za stan od 63m2 placam ratu od 380€.Hvala Vladi Cg…Piiii…A ovi placaju po 30€ mjesecno.

konan
Gost
konan

ko ti je kriv kad se nista ne pitas. ti si samo jedno zrno soli u okeanu kapitalizma

Sandra
Gost
Sandra

Ima li neko iz BS da se dobro nije naplatio???

kole
Gost
kole

Ovo je tragedija sto se radi. 90% ovih ljudi ima stanove, kuce, vile..Po kom osnovu su ova lica izdvojena od ostalih gradjana Crne Gore? Radi se o ociglednoj diskriminaciji i Odluku treba staviti van snage. Ako si drzavni funkcioner,imas platu koja je nekoliko puta veca od prosjecne, imas naknade za radne grupe, komisije..I onda te drzava casti jos. Neki od… Više »

Hogar
Gost
Hogar

To su drpsovci, elita

eskimska nacija
Gost
eskimska nacija

trla baba lan da joj prodje dan…

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Bez komentara

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

sehovic je kupio stan u siti kvart oko 100 kvadrata za 20hiljada eura – a vi mi moj dobri i posteni narode radite i mucite se za 300/400e da ne mozete uzeti kola a ne stan.

Sandra
Gost
Sandra

A on je sav kao fin

Minja
Gost
Minja

Moze li neko ovo da objasni? Meni uopste nije jasno kako ovo funkcionise – niko ne kupi stan za 40.000eur?

obrad
Gost
obrad

cuti i trpi kad za bolje nisi…i ti i mi

Dejan
Gost
Dejan

OBJAVLJENI PREMIJERU ALI OD 12.01.2017.GOD, A DJE SU OD RANIJE? TO SU PARE NAS GRADJANA I TREBA SVE DA BUDE TRANSPATENTNO BEZ TAJNOSTI!!!

Vujović D.
Gost
Vujović D.

Zastaralo.

krle
Gost
krle

koliko ti je drzava duzna, da ri vrati gradjanine casni i posteni…da ne budes toliko ozlojedjen..

Djukka
Gost
Djukka

da li funkcioneri vracaju dobijene kredite ili u pitanju pokloni? Ima li plan otplate kredita?

gile
Gost
gile

Vracaju peti dio na 20 godina. A ti i dalje postavljaj pitanja..

Vujović D.
Gost
Vujović D.

Ima plan, vraca 5/6 hiljada ta 20.g cca 50.e.mjesecno.

Slavko
Gost
Slavko

To je onda duplo vise od 5 hiljada…

deda
Gost
deda

varate se, ne vracaju nista

dae vjecna
Gost
dae vjecna

Na prvoj stranici izvjestaja: sef kabineta predsjednika vlade 20000 a njegova supruga iz min sporta 35000

Kompani
Gost
Kompani

Grade zgradu u kolasin,treba ih pomoc

Send this to a friend