Ekonomija

Telemach omogućio plaćanje računa online bez provizije

Kako bi svi ostali bezbjedni kod kuće, Telemach je omogućio pretplatnicima da od sada račune mogu plaćati online i bez provizije.

“Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa. U isto vrijeme svaki Telemach korisnik na Moj Telemach portalu ili aplikaciji moći će da pristupi linku za online plaćanje. Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu”, saopšteno je iz Telemaha.

Ukoliko je potrebna pomoć agenta, korisnici mogu pozvati kontakt centar na 1800 ili 12755, poslati mail na adresu [email protected] ili ih kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu telemach.me i od njih će dobiti link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Za sve koji to do sada nisu učinili, Telemach preporučuje prelazak sa štampanog računa na e-račun. Aktivacija e-računa vrši se lako, preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na [email protected]

“Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja. Ostanite doma, budite bezbjedni i završite sve online”, poručuju iz Telemaha.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Primorac
Gost
Primorac

dobro a kažite i koji je stepen zaštite bankovnih kartica jer tamo će stajati podaci naših računa,a koliko vam je zaštićen softver.šture informacije ni za početnike.

Send this to a friend