Ekonomija Na konkurs stiglo osam prijava:

U fotelju direktora Aerodroma bi Drašković, Marić, Knežević…

Foto: Aerodrom Podgorica
Foto: Aerodrom Podgorica

Na konkurs za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore (ACG) stiglo je osam prijava, piše Dan pozivajući se na izvore u toj kompaniji.

Prema informacijama tog medija na konkurs su se prijavili aktuelni vršilac dužnosti izvršnog direktora Vladan Drašković, bivši direktor Aerodroma Tivat Rade Marić, bivša savjetnica izvršnog direktora Aerodroma Biljana Knežević, izvršni direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Sjeverne Makedonije Ljube Stamenkovski, pomoćnik direktora Aerodroma Predrag Hajduković, Jasmina Zorić Petrović i Rada Drobnjak. Za njih troje nema podataka.

Odbor direktora će do utorka sačekati eventualne prijave koje su poslate poštom prije isteka roka za konkurs, a još nisu stigle u to preduzeće, dok će, prema našim informacijama, tek nakon praznika pogledati biografije kandidata i kasnije uraditi intervjue i dodatne konsultacije.

Konkurs za izvršnog direktora raspisao je novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore 10. aprila. Konkurs je raspisan jer je prethodni odbor direktora, dan uoči dolaska novog odbora, smijenio tadašnjeg izvršnog direktora Vladana Draškovića. Prethodni odbor je smatrao da je Drašković odgovoran jer je sa računa Aerodroma na pogrešan račun uplaćena 551 hiljada eura. Nedavno su iz Aerodroma obavijestili javnost da im je vraćeno 509 hiljada eura, a šta je sa ostatakom novca još nije utvrđeno.

Prethodni odbor je za vršioca dužnosti postavio zamjenika direktora Petra Radulovića, dok je novi odbor na tu poziciju imenovao Vladana Draškovića.

Odluku o novom izvršnom direktoru treba da donese odbor direktora.

Novi izvršni direktor biće izabran na četiri godine.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
VeskoCirkus 🤣🤣🤣Samo pitamKolosmali Perica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cirkus 🤣🤣🤣
Gost
Cirkus 🤣🤣🤣

Kad smo gledali volim i ja nerandze no trpim plakali smo od smijeha i pomislili kakvi seljaci a sad to zivimo… ne daj boze..
” Pero veli rasi u kontrolu leta.. danas pera ne fali..

Samo pitam
Gost
Samo pitam

A ko će u fotelju direktora Agencije za civilno vazduhoplovstvo? Konkurs je raspisan, ali se ćuti o tome.

Kolos
Gost
Kolos

Ljube Stamenkovski je novi direktor Aerodroma CG

mali Perica
Gost
mali Perica

Kakvi su stručnjaci zaposjeli funkcije mogli bi slobodno i kakvoga popa ili mr Bina.

Ranko v
Gost
Ranko v

Brankovoga strucnjaka na istovar kofera

oooo
Gost
oooo

Po svemu do sad poznatom Maric i Draskovic mogu u play off ostali voljno. Naravno ako misle da ACG ide na bolje ako ga misle unistit i prodat za dogovorenu cifru onda mogu i mene stavit.

Vesko
Gost
Vesko

Slazem se, samo sto je pomeni Draskovic u prednosti u odnosu na Maricu po znanju i strucnosti.Ako ovog Makedonca dovedu onda je koncesija aerodroma definitivno dogovorena.

Send this to a friend