Ekonomija

Velika nagradna igra Telenora: Tapni i osvoji iPhone XS

Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio veliku nagradnu igru, kojoj se pristupa putem aplikacije Moj Telenor.

Svaka dopuna pripejd računa omogućava učešće u nagradnoj igri „Tapko“, a dodirivanjem ekrana na označenom polju korisnici mogu osvojiti više dnevnih, odnosno jednu nedjeljnu nagradu u sedmici u kojoj je pripejd račun dopunjen.

Telenor će, kao dnevne nagrade, dodjeljivati NOA Forte mobilne telefone, jedan ili 10 gigabajta interneta, neograničene pozive u mreži i neograničene poruke. Kao glavna, nedjeljna nagrada korisnike očekuje jedan od najnovijih Apple mobilnih telefona – iPhone XS.

Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećava se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune.

U dnevnoj nagradnoj igri korisnici mogu učestvovati više puta, u zavisnosti od toga koliko često dopune račun, dok u nedjeljnoj nagradnoj igri mogu učestvovati samo jednom. Izvlačenje dnevnih i nedjeljnih nagrada obavlja se uz pomoć softvera, specijalno dizajniranog za tu namjenu.

Ukoliko dobiju telefon, korisnici putem aplikacije biraju najbližu Telenorovu prodavnicu u kojoj žele da preuzmu uređaj. Nagradna igra traje do 14. aprila, a detaljna pravila dostupna su na sajtu www.telenor.me.

Osim nagradne igre, nova pripejd kampanja donosi još povoljnosti. Podsjećamo, svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobiće 50 eura za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet gigabajta interneta.

Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu dana od trenutka aktivacije.

Novom proljećnom ponudom Telenor želi da svojim korisnicima omogući više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hamza
Gost
Hamza

Super je stvarno ddddddddddddds (ddddddddddddddddddsddddddddddsdddddddsddddddddsddsssddddddddeffrrfetdstestersgstrerrs/ssddssdfstsfdddfdfdrfdrtffffrtfggsgdhhdudhjchdfffhfufhfndhdhbjcfufudcjjfjdjcjjcdjjcjfjdjgufjdjfjfjdjdjjdjfuejdhjfgnfjfjrjjcjfbdhdhdbfnfhhdbfbffbfjrjjfnfnbrhrhbcbfhrhfjrjfnfnnggngnrjrjfncncnfnnrjrcn.engnhffndnjrnvnjnrnfnfjfnfjshbhxjdndjnxnxnxndjcncnndnfnfnnfndbbdbfbfbdbfbbfbdbffbdbdbbdbdbfbdbbdbdbdbdbdbdbdbbdbdbdbdbdbbdbgfbvdbebvdvfbrbrbbrbffb

Hamza
Gost
Hamza

Super

Vinka
Gost
Vinka

Konacno nesto i za priprjd korisnike

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Nesto novo konacno, mora da su platili neku srb agenciju da im ovo smisli

daka
Gost
daka

Daleko bilo.Nagradjuju pripejd korisnike.Mi smo izgleda budale sto smo na pretplatu..

Bar
Gost
Bar

A mi sto smo na.postpejd
Ko vas ….

xyz
Gost
xyz

Nemoj tako,postpejd dobijaju svaki mjesec racun.

akko
Gost
akko

A dako dodjete i vi na red 🙂

gargamel
Gost
gargamel

Dajte meni jedan tel da castim staru majku da mi moze slikati japrake kad napravi

Send this to a friend