Hronika

Knežević: Da li je Stanković rekao sinu da me kontaktira?

Duško Knežević

Osoba koja se predstavlja kao Vrhovni državni tužilac danas je pobjegla sa konferencije za medije. Tu osobu, koja se odaziva na Ivica, koliko god bježala, čeka “marica”. Kao što se u ovoj današnjoj Crnoj Gori neznalice bez radnog staža i ijednog zarađenog eura u realnom sektoru bave ekonomijom, tako tužilaštvo vode korumpirani pioni mafije, saopštio je danas odbjegli biznismen Duško Knežević.

<<<Stanković: Dokaza da sam korumpiran nema i ne može ih biti, tajming za ovo nije slučajan<<<

<<<Katnić: Vujošević je napustio Crnu Goru, član je kriminalne organizacije<<<

<<<Premijer o navodnoj korupciji u VDT: Slučaj riješiti što prije, država da reaguje snažno i odgovorno<<<

“Upozoravao sam ih javno da će i oni biti do kraja razotkriveni ako ne počnu konačno da rade svoj posao i prestanu da, slušajući gospodara, progone moje zaposlene i moje rođake. Sada će se morati suočiti sa posljedicama svojih postupaka, svoje korumpiranosti i gramzivosti, svog kukavičluka, svog kriminala i svog puzanja pred šefom mafije. Umjesto da čiste Crnu Goru od mafije, i oni su postali dio truleži”, naveo je predsjednik Atlas Grupe.

Ivica Stanković će, prema njegovim riječima, koliko god bježao, svakako morati da odgovori odakle mu sve nekretnine i luksuzna vozila.

“Kad je već tako pošten, odakle plaća sinu putovanja po svijetu i najluksuznije hotele? Moraće i da kaže kako me je njegov sin kontaktirao da bi on, umjesto Nenada Vujoševića, ubuduće odnosio novac ocu i ostalim tužiocima? Da li je on nagovorio svog sina da mi se obrati sa tim zahtjevom. Je li mu bilo malo skoro milion eura za protekle godine”, upitao je Knežević.

<<<Duško Knežević objavio navodni snimak o korupciji u Vrhovnom državnom tužilaštvu<<<

<<<Stanković za CdM: Na ovakvoj režiji pozavidjeli bi svi svjetski režiseri<<<

On je istakao da će Stanković i svi ostali iz tužilaštva koji su danas stali pred kamere morati da kažu kako to, ako su već znali da je Nenad Vujošević uzimao pare, da reaguju tek nakon što se pojavi snimak.

“Ništa nijesu preduzeli duže od godinu, čak su navodno imali podatke da je korumpirao jednog tužioca. A Vujošević je sve vrijeme sekretar Tužilaštva koji ima pristup važnim informacijama. To je još jedan skeč u režiji glasovitog tajnovidca Milivoja Katnića. On drži Vujoševića na mjerama i pušta ga da korumpira tužioca, da ovaj donese nezakonito rješenje, pa ga na kraju pušta da napusti Crnu Goru”, tvrdi Knežević.

Kako je kazao, Tužilaštvo, koje je danas samo priznalo korupciju u Tužilaštvu, sada je dužno da kaže ko je, pored Stankovića, tužilac koji je primio pare od Vujoševića.

“Pa će onda taj tužilac moći da kaže šta mu je sugerisao Stanković. Sljedeće pitanje je ko je predložio Vujoševića za sekretara, kome je potčinjen, u kakvom je odnosu sa Stankovićem? Sve u svemu, očigledno je da Crna Gora više nema tužilaštvo”, poručio je Knežević.

28

avatar
1000
19
9
0
 
25
RašoVeteran od 1990Gen. DukljaninCrnogorciSuSrbiKRALJ NIKOLA I
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Glavni korupcionaš u CG poziva tužioce “da rade svoj posao”😂. E, moj dr Dule, predaj se onda kako bi tužioci i sudije mogli raditi svoj posao. Pa ti si alfa i omega CG korupcije, mitio si sve živo, po vlastitom priznanju… Nađi nekog valjanog advokata, ti si preglup za ovo! Bajagi se pereš- a sve si glibaviji.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

Ja mislim da je ovo sve igra svih ovih sadasnjih na vlast i Knezevica da im je on samo iznio pare napolje i sad se odje nesto kao prepucavaju a milijarde ponesene.. isti scenario kao 2 puta ranije sa jezdom i dafinom samo je sad modernije.. inace bi se uputili nalozi interpolu i stranim bankama da mu se sve blokira… Više »

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ne no je poslao zenu.. e jado jadni kad lazes onda barem pitaj nekog sta da kazes.. koja je razlika oces li snimit licno njega ili mu sina pa ti je sina poslao!! vrijedjas inteligenciju ovom narodu glupane jedan. ( ne racunam one nepismene sa kojima manipulisete ti i df).

Onaj drugi
Gost
Onaj drugi

DK, doktor nauka!?!?!?

marius
Gost
marius

Ja mnim Dule, e ćeš jednog dana završit, ka onizi Asanž.

Trol
Gost
Trol

OStaje pitanje koliko je tacno Dusko zaradjivao i od cega ako je vec milione davo na reket? Bilansi mu nijesu bili ni primac dobri za toliki rashod? Ili je to radio iz ljubavi?

Djed moj
Gost
Djed moj

Muci Dule
Ne placaju se sinovima u C.G. ni skolovanja ni setnje po svijetu od tog tvog milioncica
E Dule Dule iz dzepova naroda sve uzeste. ….

Moj dom
Gost
Moj dom

Tako to ide kad u kolo zaigras
Zaigrali se mnogo milionima
Sad ko osta njemu dosta

Fileopg
Gost
Fileopg

Svi će jednog dana odgovarati ne samo kao odbjegli lupeži i kriminalci već i kao veleizdajnici. Nećete dugo uživati u slobodi i ulogi koju igrate, brzo će vam i poslodavci dati, kao nesposobnjakovićima, otkaz. Džabe se krijete iza tuđih državljanstava i para koje ste oteli od građana Crne Gore stići će vas ruka pravde… Do tada služite i strahujte kada… Više »

Sefket
Gost
Sefket

Crni Dule ubiva azdahu.😂😂😂

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

E da je neko rezirao ovoliku pljacku drzave dobio bi oskara za taj film.cg je totalno moralno propala.nula od drzave i ljudi slabi,nikakvi iskvarili se.

KRIZA
Gost
KRIZA

Neko ovdje zaobilazi istinu(ne mogu reći LAŽE).
Nadam se da nije G-din Stanković,jer bi to bio kraj pravosudnog sistema u CG.Nije lijepo lagati i iznositi neistine

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

10000% je Stankovic, pravosudni sistem CG je laz kao i cijela drzavna struktura i drzavni simboli.

Fileopg
Gost
Fileopg

Da je bilo što od ovoga istina ne bi DK ovoliko obrazlaga već odma sneba pa u rebra dokazima ovako rekla kazala ka nepomenica preko plota drača slabašno i neubjerljivo. Bogomi će te DK zamijeniti drugim igračem ako nastaviš ovako blijedo i providno….

Nera
Gost
Nera

Evo su počeli da otkrivaju nepočinstva na najvišem nivou i nadam se da će se ubrzo preispitati privatizacije hotela na primorju,koji su dodijeljeni pojedincima za nikakve pare.Neki od njih bi sada da mijenjaju ovu vlast i ako im je poklonila najbolje lokacije na primorju.Ako su baš oni alternativa,onda neka ovi kprumpirani i dalje vladaju.

Brano
Gost
Brano

Davo ce ti ga izjesti DK!

Send this to a friend