Hronika

Novljanin optužen za ubistvo djevojke u Novom Sadu

Više tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Dejana Dabovića (29) iz Herceg Novog za ubistvo bivše djevojke Dušanke Jocović (25), krajem prošle godine, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu. Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije nakon raskida proganjao Novljanku. U policiji je poslije hapšenja rekao da nije mogao da podnese da više nisu zajedno, prenosi Dan.

“Prije nekoliko mjeseci smo raskinuli dugogodišnju vezu. Volio sam je. Iako smo živjeli odvojeno, ja u Herceg Novom, ona u Novom Sadu, gdje je radila. Iz Crne Gore došao sam u ponedjeljak u Novi Sad. Iznajmio sam sobu u hostelu blizu njene zgrade. Pratio sam je dva dana. Nisam je vidio sa drugim muškarcem, što mi je bilo drago”, kazao je Dabović policiji.

Pošto je sačekao ispred zgrade, prišao joj je i nakon nekoliko trenutaka izbo nožem na smrt.

“Vidio sam je da ide s posla. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ostavim na miru. He znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne i ostalo sve znate”, ispričao je tada novosadskoj policiji, hladnokrvno, bez trunke kajanja Dejan Dabović, koji je ubodima nožem u predjelu vrata i grudnog koša, usmrtio Dušanku Jocović.

Poslije svirepog ubistva Dabović je pobjegao, vratio se u sobu u hostelu i spakovao stvari. Prema nezvaničnim saznanjima, pozvao je taksi i dok je išao prema vozilu, policija ga je uhapsila. Osim za ubistvo, protiv njega je podnijeta i krivična prijava za razbojništvo koje se dogodilo dan prije ubistva, u jednoj mjenjačnici u Bulevaru cara Lazara, gdje je, kako se sumnja, prijeteći nožem oteo pazar.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
NEPISMENIStrašno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

puklo mu nešto u glavi inače nož nosi za lukac i slaninicu

Strašno
Gost
Strašno

Crne komšije sa Savine. Dako dobro plati ovaj divljak.

Send this to a friend