Politika

Abazović: Nisam za smjenu Bečića, on, Bogdanović i Martinović galamom štite ubice Duška Jovanovića

Dritan Abazović

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović saopštio je večeras da on lično nije za smjenu predsjednika Skupštine Alekse Bečića, i najavio da će koalicija “Crno na bijelo” o toj inicijativi opozicije odlučivati na Glavnom odboru u ponedjeljak.

<<<Potpisalo 38 poslanika opozicije: Dostavljen Prijedlog za razrješenje Bečića<<<

On je u emisiji Okvir TV Crne Gore rekao da je opozicija zaključila da bi njihov prijedlog mogla podržiti i koalicija “Crno na bijelo”.

<<<Abazović: Nikoga nisam izdao, prvo ćemo razgovarati sa DF-om<<<

Abazović je naglasio i da je ono što rade Demokrate u ovom trenutnu vrlo opasno. Demokrate su danas ranije saopštile da podržavaju izbore protiv manjinske vlade.

“Iako sam mislio da su evropska stranka oni sada pokazuju pravo lice. Način na koji komuniciraju sa ljudima, dijele etikete – ti ljudi Aleksa Bečić, Boris Bogdanović i Vladimir Martinović politički svojom galamom štite ubice Duška Jovanovića”, rekao je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Balkan 3 u 1
Gost
Balkan 3 u 1

Sada slijedi Milo da progovori i zaigra i on igru prestola …
Cek sad …Posmatraj …Svi igraju pa i Milo

Realan
Gost
Realan

Sado mazo sta li. Nego što je onda zapamtio Milu “bitango”, a ovima zaboravlja sve ogavnosti. Čudno. Bitanga je još kompliment kao momčić nemirni…Knežević se sprda sa njim i on kaže super odnose imaju… Ako ja išta razumijem pomamio se, ka’ što su se ovi političari pomamili:)

Alb lobby
Gost
Alb lobby

Tacno …Ali ovaj narod slusa TV i navija za svoje partije .
Narod zaslijepljen Srbijom ….A sto je sa Albanijom ? Ko koga odje zamlacuje i cuva cija lefja cek da vidimo

Moja CG ♥️
Gost
Moja CG ♥️

Hahahahaha Prvo Milo rece “” bitango cuti “” Dritan mu besom odgovori … Dodjose izbori i Dritan porycyje “” Nece biti osvete “”” Kome je to Dritan porucio? Ko koga drzi u saci da Dritan vlada Crnom Gorom ? Da li je to Dritan odgovorio Albanskom lobiju ? Da li je Dritan utjesio Mila ? Ko je Zdravka postavio (… Više »

Pravda
Gost
Pravda

Demokrate su mali df.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Jes on za tvoju sad kad se udruži sa Krivim.

Zonjo
Gost
Zonjo

Nije ih Dritan namjestio da budu politicko krilo mafije koja stiti ubice I narkokartele.Oni su prikriveni Kerberi DPSa.To je neka druga sluzba namjestila.Sada je konacno sve jasno u CG.Samo se prikazalo one ko nije slijep kod ociju.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Sve cinis da zavadis srbe i crnogorce, jer ti je maxima zavadi pa vladaj, ali procitan si, procitao je tebe davno i Milo, dzabe sada oblijeces oko njegovog praga, bices za instant upotrebu, iskoristice te i bices sporedni lik. A mnogo ti je dato, obzirom na broj glasova, ali mnogo je macku govedja glava

DolinaBogova
Gost
DolinaBogova

Kontradiktoran si , Kazes Nisi za smjenu Becica a osporava resavanju ubistva Novinara !? Sto znaci da ti zaista jesi za rasvetavanje ubistva Novinara , glasao bi za njegovo razresenje jer je smetnja u sprovodjenju pravde .

Husein
Gost
Husein

Dritan ih je doveo sve tu gdje jesu , sami procijenite ko koga izdaje. Ovako mu vracaju 🤣🤣🤣🤣🤣

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Koga on doveo, sa tolikim brojem glasova, pa davno ga je procitao nas cijenjeni predsjednik

Big
Gost
Big

Mozemo da pricamo kako hocemo ali Dritan je mnogo ozbiljan politicar a to cete vidjeti svi vremenom.

Moja CG ♥️
Gost
Moja CG ♥️

Tacno .. Ne moze Dritan sa 4 covjeka da rusi Crnu Goru …
Malo samo treba pogledati od pocetka ono “” bitanga ,. Besa,, nema osvete “” Kome sada Dritan porucuje ?? Sto porucuje ??? Mnogo toga tteba se zapitati

Vesko
Gost
Vesko

Dritane ovo je trebalo da se rjesava prvo razgovorom u okviru parlamentarne vecine pa da se vidi na cemu ste:rekonstrukcija Vlade,izbor neke nove ili parlamentarni izbori.Ne mogu manjinske partije da postave uslov kojim se rusi vec formirana parlamentarna vecina.Samo ste zamutili ,posebno u odnosima URA-Demokrate.Nezreli ste,fali vam zivotnog i politickog iskustva,neizivljeni ste usli u sve ovo.Moj vam je predlog da… Više »

Cgcg
Gost
Cgcg

Kako je pametan blagos..kolju se cetnici i litijasi izmedju sebe a crnogorci nas da nema jeli…evo samo torbu da uzmem..e sram te bilo i tebe i sve koji su te glasali..i treba svaki dan ovako dok nekome nos ne razbijete pa ce se ovaj narod brze bolje osvijestit. Pi dje ja zivim

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Cjenim ga sto ima hrabrosti.On je kao takozvani zec u trkama u atletici vodi trku a ostali se izlijecu.Dps u komi misli da ce im pomoci da se vrate iz ponora a df mudro cuti i ceka da se pretvori u SNS vucica.

Awetinja
Gost
Awetinja

Evropa sad-Centralna Afrika śutra.
Dok se vi kočoperite i pravite sebi promocije, samo u NK je preko 80 osoba ostalo bez posla od 01.01.2022. zbog Mickey&Jackob eksperimenta.
To je 80 porodica!!
Kapirate li vi da mo smrtnici živimo u realnosti.

Milan
Gost
Milan

Naravno da Bečic štiti budvanski klan..oni su ga doveli na vlast,od budve je sve počelo,samo što ih carevic izigra

Nikola
Gost
Nikola

A šta ako DPS promijeni mišljenje,pa tebe prvo skinu ????? Ne leti visoko,još si ti mlad da se boriš sa starim vukovima !!!!

bljesak❤oluja❤
Gost
bljesak❤oluja❤

eto je becic podrzao ove sto te prozivao da si siptar i reko im bravo , pa ti ga opet podrzi da bude predsjednik skupstine 🙂

Tanja
Gost
Tanja

Da Demokrate i DF nisu izdajnici Crnogorskog naroda i da vole svoju državu a ne tapšu Srbiji i SPC koja nema veze sa nama Crnogorcima ti bi Dritane sjedio u tu fotelju taman kao i mi obični gradjani….a ovako gledamo tvoju histeriju…doduše vidi se da te malo Eskobar doveo u red! Ali mi pamtimo što je URA uradila…osjetiti ćete…

Casanova
Gost
Casanova

Taktički je on sve ovo uradio, trebali su mu da sruši dps, sada su prevazišli svoju korisnost

CG ORO🇲🇪♥️💯
Gost
CG ORO🇲🇪♥️💯

A vidji slucajnosti sada jos na Milovu TVCG 1 te pozivaju
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Uzbuna
Gost
Uzbuna

21 MILON 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Kaka je TO vlada kad osudeni ci koji su osudeni IZ df knezevic i mandic radi u bezbjednosnom sektoru TO je UZAS ?

Send this to a friend