Politika

Abazović: PES je alternativa za DPS, Vladin vrh za hapšenja saznao iz medija

Na crnogorskom političkom nebu svjedočićemo raznim iznenađenjima, a ja lično navijam za rekonstrukciju Vlade, ocijenio je aktuelne političke prilike u Crnoj Gori bivši premijer i lider GP URA Dritan Abazović.

“Mislim da građani Crne Gore svakim danom sve više shvataju sa kim imaju posla. Sve što se URA tiče je perfektno. Na crnogorskom političkom nebu svjedočićemo raznim iznenađenjima. Za brojna iznenađenja neće proći mnogo vremena. Svima želim sve najbolje, a mi smo vrlo zadovoljni. Ne damo im da dišu, igramo presing na cijelom terenu”, kazao je Abazović u emisiji “Minula neđelja” na A plus televiziji.

Abazović je tokom gostovanja na A plus televiziji kazao da DPS štiti Pokret Evropa sad.

“PES je alternativa za posrnuli DPS. To je partija za ljude koji misle da DPS ne može da trči trke, ali može u nekom novom format”, smatra Abazović.

Abazović je kazao da hapšenja bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i nekadašnjeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića nemaju nikakve veze sa Vladom na čijm je čelu Milojko Spajić i tvrdi da je vrh Vlade o ovim akcijama saznao iz medija.

“I premijer i ministar MUP-a saznali su iz medija. Ali, stvari su se od tada u ovoj državi promijenile na bolje”, kazao je Abazović.

Poručio je da slučaj hapšenja direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović ne stavlja u isti rang sa hapšenjem Katnića , Lazovića i sa hapšenjem pripadnika narko kartela.

“Ti ljudi su stvarno opasni”, kazao je Abazović.

Prema njegovim riječima, aktuelna hapšenja su crvena linija koju bivši lider DPS-a i bivši predsjednik države Milo Đukanović ne može da podnese.

“Mnogo je isfrustriran i ljut što nije mogao da kontroliše našu političku opciju, kao što je mogao da radi sa drugima”, smatra Abazović.

15

avatar
1000
14
1
0
 
15
LukaGreote😂NovljaninKrsto ZrnovBlaki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Greote😂
Gost
Greote😂

Da ima obraza i on i njegova minijatura od partije ne bi se pojavljivali u javnosti.Zbog potpisivanja temeljnog ugovora kad tad ce odgovarati.Predao je u ruke Crnogorske svetinje onima koji neznaveni narod lijeve SMS porukama😱

Novljanin
Gost
Novljanin

3% max. Dps 10%

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Ti to kažeš ti koji si pravio vladu sa DPS om??!

Blaki
Gost
Blaki

Ne kupaju.I ti ćeš doći na red zbog Temeljnog ugovora i drugih stvari….

Dejan
Gost
Dejan

Da nije bilo građanskog pokreta URA još bi nama svita oko Mila krojila i rasturala državu. URA je sve preokrenula za budućnost i korist građana CG. Ko toga nije svjestan taj ne vidi ništa i ne misli dobro ni sebi niti svojoj porodici. URA za budućnost Crne Gore!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

URA je super partija, a u narednom periodu ima perspektivu. PES=DPS narod bolje ne zaslužuje!!!

Maśa 😎🇲🇪
Gost
Maśa 😎🇲🇪

Kradljivac grobova!

Dopamin
Gost
Dopamin

Klovn broj 1.

Kole
Gost
Kole

Abazovicuu, pozdravljaju te marina i buda banana

Blazer
Gost
Blazer

Moze biti svakakvih iznenadjenja, samo ti nikad vise neces u vladu, a nakon sledecih izbora ni u poslanicku klupu. Posluzio si i odradio posao kako se to od tebe zahtijevalo, potrosen si i apsolutno nebitan. Ali budi relaksiran, bices upamcen kao najveca izdajica.

kiriku
Gost
kiriku

Ovaj se pravi kao da zna nešto i kao da je sve to dio njegovog plana, a veze s vezom nema, samo sjedi i uzima zasluge za sve što se desi a da se njemu sviđa. Ajde reci Dritane konkretno šta će sledeće da se desi i koga će da uhapse.

Neka čoče
Gost
Neka čoče

Mali, tebi hapšenje ne gine!

Luka
Gost
Luka

On to zna.

Zdravko 🇲🇪
Gost
Zdravko 🇲🇪

Dritane kazi Narodu za prljavi 21 milion eura . Ko te kupi braća Andrea i Aleksandar Vučić od njihovi najveći plantaza droge u Srbiji .

Boško buha
Gost
Boško buha

Sto to velis dome

Send this to a friend