Politika

Bečić: Narednog utorka izbor Administrativnog odbora

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je nakon prvog sastanka Kolegijuma predsjednika Skupštine da će se narednog utorka izabrati Administrativni odbor kao i njegovi članovi.

“Dogovorili smo se oko sastava administrativnog odbora, poslanički klubovi će mi dostaviti i kandidate koji će u ime njihovih poslaničkih klubova biti izabrane za članove administrativng odbora. Odbor će imati 13 članova”, rekao je on.

Dogovoreno je da dva kandidata delegira i predsjednik Administrativnog osbora i klub poslanika Nove srpske deemokratije, Radničke partije, Demokratske narodne partije, Prave Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore, zatim da dva kandidata predlože Demokrate, Demos, Mir je naša nacija, a po jednog kandidata klub poslanika Pokret za promjene, Crno na bijelo i SNP.

Bečić je rekao da očekuje da će biti i predloga četiri preostala kluba poslanika. Da klub poslanika DPS predloži tri kandidata, po jednog klub poslanika SD i klub poslanika Bošnjačke stranke, dok bi jednog kandidata trebali da predlože iz kluba poslanika SDP i Albanske koalicije.

On je kazao da ne isključuje mogućnost da će se eventualno stvoriti politički preduslovi da tog dana izaberu i potpredsjednika Skupštine ali da je za to neophodno još konsultacija.

Ovo je prvi sastanak Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore 27. saziva.

Kolegijumu su prisustvovali predstavnci svih devet poslaničkih klubova.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mišo
Gost
Mišo

Jatorplagi

Miodrag
Gost
Miodrag

Kako je moguće da neko prepiše magistarski rad, ada bude na značajnoj funkciji u državi. kakvu poruku kao društvo šaljemo.

Realnost
Gost
Realnost

Ima držanje kako mu je rečeno iz EU,ne on nego svaki koji je zasio ima 30 godina,sto prije shvatimo biće nam lakše,a nama ostaje da otvaramo kišobran kad se naoblaci u BG,i klicemo “provedri nam iznad gore crne”.

David79
Gost
David79

Slaba ti je racunica plagijatoru,veze ti nemas,prebrojao si se glupane,bruka ko vodi skupstinu,sprdnjaaaaaaaaaaa

mrkela
Gost
mrkela

Ima lukastvo i držanje za bilo koju funkciju !

Valter
Gost
Valter

Haha… Kikerez!

Mrghg
Gost
Mrghg

Vidim nekima smeta NATO i zapad. Pa što onda ne idu u Rusiju,Bjerorusiju,Kirgistan?

Ime
Gost
Ime

Nas Aleksa 🤣🤣🤣🤣🤣

Dragan
Gost
Dragan

Ovaj Mali kad zasjedne u fotelju nema toga ko će ga mac.

Kedam
Gost
Kedam

Podrška za Bečića!

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Samo naprijed OSLOBODJENA Crna Goro.
Lagano razmontiravanje rezima Nato montenegro Dps.
Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

Luidji
Gost
Luidji

Vi ne znate ni za jednog drugog vladara u istoriji CG osim za Njegoša, izmišljeni srpski identitet u CG se temelji na “Gorskom vijencu” koga pogrešno tumače

GoroMoja
Gost
GoroMoja

Neces toga filma gledati. A Njegos je bio vladika koje drzave, cije Crkve, koliko jenputa krocio u tu Srbiju. Ne lupetajye vise sa tom laznom. frazom

Pješivac
Gost
Pješivac

A od čega je oslobođena od Crnogoraca i građanska Crne Gore…

Cetinje
Gost
Cetinje

Sto.ne izadje neko od vas u javnost i saopsti sto da se radi u vezi korone kako da.nam pomognete? Vi vodite drzavu vi se pitate kako i sto dalje? Ajde pokazite kako se vodi drzava , lajali ste mnogo da vas vidim sad? Nema vas nidje misevi nesposobni

Send this to a friend