Politika

Đeljošaj: AEM da sankcioniše i zatvori portal IN4S koji samo širi mržnju

Nik Đeljošaj

Predsjednik Opštime Tuzi Nik Đeljošaj pozvao je Agenciju za elektronske medije (AEM) da sankcioniše i zatvori portal IN4S, koji, kako je naveo, samo širi mržnju i svoje nevaspitanje pušta u etar i time i ostatak građana inficira prostaklukom i mržnjom prema drugima.

Đeljošaj je reagovaio nakon što je na navedenom portalu objavljen tekst pod nazivom “Šiptarska  svinjarija u režiji ideoloških poklonika terorističkih bandi i fašista”.

“Uličarluk i politika šovinizma, pogotovo prema drugima je odraz stanja koju šire pojedini nevaspitani političari. Kada neko govori o sebi i svojim osjećanjima i zahtjevima za napredak, uvijek razumijem i nemam problem sa takvim stavovima. Ali u svojem uličarluku, vrijeđati ostale narode druge pripadnosti, je neprihvatljivo”, ocijenio je Đeljošaj.

On je istakao da, ukolio AEM ne bude hitno reagovao, svakako će preko drugih organa omogućiti da se sankcionišu nevaspitani pojedinci, koju svoju mržnju i opsesiju šire preko zvaničnih internet portala.

“Neće niko moći da ikoga vrijeđa nikad više, pogotovo kolektivitet, bio koje god vjere i nacije! Nevaspitanje i uličarluk ne može da pobijedi i neće”, poručio je Đeljošaj.

On je podsjetio da je za takve uvrede već sankcionisan i kažnjen jedan medij u Crnoj Gori.

“Pozivam i tužilaštvo da reaguje, jer nije dobro da u odbrani dostojanstva neko preuzme stvari u svoje ruke i rješava, zato i zbog toga i postoje institucije, jer ipak nije dovoljno što ih je bog ovako kaznio, moraju i institucije da reaguju”, zaključio je Đeljošaj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
svizajedno
Gost
svizajedno

Gospodine Djelosaj , znate kako je jedan pop govorio “ nemoj raditi ono sto ja radim , radi ono sto ti ja kažem “ ….. !

marius
Gost
marius

Nikad Albanac ne zaboravlja kad mu dobro učiniš, a Bogme ni loše. A ti si Nik zaboravio kako je CG bila širom otvorila svoja vrata za sve one mučenike što su morali pobjec sa Kosova za vrijeme ovoga potonje rata. A izgledati i zaboravio koja je to politika učinjelia. Poprisheti se malo Nik,prije no im 8 “zagrljaj ” uletis.

Pomorac
Gost
Pomorac

Oćeš fotelju eto ti je sad

Klošarijana
Gost
Klošarijana

Ovaj nikad nije otvorio cdm, portal analitiku, gradski…

delboj
Gost
delboj

Gospodska glasila za Dan, Vijeti, IN4S, RTCG, Blic, Prva, Nova….

Jana
Gost
Jana

Ovaj ne reče da policija zatvori njegove sunarodnike koji su klicali o ubijanju Srba u Ulcinju, nego da se ugasi novinarstvo da o tome ne piše.

, , ,
Gost
, , ,

To ti je Dritanovo glasilo.

Damjanović
Gost
Damjanović

Gospodine Đeljošaj, pa vi upravo sa takvim pregovarati i branite ih kao velike ” demokrate”.

Bato
Gost
Bato

Nika, osvjesti se sada i vidi sa kim imate posla, pa nikako sa njima, ili oni sa vama da sastave vladu. Posteno je biti u opoziciji, nego bez casti i obraza, sa tim partijama koje sire mrznju i sovenizam. Ako mogu Crnogorci u sopstvenoj drzavi biti opozicija, mozete i vi biti, iako ostajete bez neke fotelje. Ako budes usao u… Više »

Darija
Gost
Darija

Nik što si očekivao od družine sa kojom si ušao u političko kolo. Još ćeš ti mnogi toga vidjeti od IN 4S . Što se tiče tvog zahtjeva završio je već u njihovom prljavom košu.

Stipe
Gost
Stipe

Izgleda da ćeš da praviš vladu sa Adrijanom, Draginjom i Milom.

freeman
Gost
freeman

Taj portal javno govori ono što svi oni misle, dok javno nastupaju sa “građanskom” pričom, evropskim integracijama i sankcijama Rusiji, zato ćutite i trpite, zaslužili ste…

Mico zabrdje🇲🇪
Gost
Mico zabrdje🇲🇪

Sa kim si ,takav si !!!

Ana
Gost
Ana

Sta cete sa osobom koja ga vodi?

Komentator
Gost
Komentator

Gjeljoshaj…ne glumi naivnog, nisi kao znao da im nisi drug …

Perica
Gost
Perica

Nika Sami sti ih doveli I Jakova I spajica nejma prestanka trcite u vladi sa njima tek je pocelo uzicko brale,da cujemo sta ce brat Abazovic reci.
Pipuna I manda trlaju ruke cic mic pic.

🇲🇪Tuđemil🇲🇪
Gost
🇲🇪Tuđemil🇲🇪

Sa takvima si ti u koaliciji!

PatrioteSamo
Gost
PatrioteSamo

Đe si bio Nik do sad? A đe ćeš od sad? A da, sa zaštitnicima i finansijerima ovih

Sujo
Gost
Sujo

Ti oćeš u Vladu s njima i veliš da ti ništa ne smeta

Sembegar
Gost
Sembegar

Zovite Sergeja

Leon
Gost
Leon

Kako će sad u koaliciju s četnicima?

Nevenka
Gost
Nevenka

Aooooooooooooo, bruka i sramota.

Tnt
Gost
Tnt

Tako je Nik pritisak na instucije da rade svoj posao.Gedze ne razumiju lijepu riječ, Turci su bili penicilin

Hurem
Gost
Hurem

Nik,Genci,Djeka dje ste bili do sad????kad vrijedjsju Crnogorce nijeste se čuli no još sa njima ste u koaliciji u nekim gradovima (mislim na istomišljenike in4s) i sad bi u vladu rado sa ZBCG,i to sve zarad fotelja.Dobro razmislite sa kim i koga podržavate

Antisovinizam
Gost
Antisovinizam

Ćutao si dosta, dok tebe ne dotakne. E ovo čeka pola CG, svijesni nisu sa kim se ližu. DF i Demokrate, ista fela, a iza njih SPC. Svi cete na ulice dogodine.

Pero
Gost
Pero

Neću ja za njih prstom mrdnuti!

Vienna da je
Gost
Vienna da je

Oces u vladu sa crtn8cima

dpero
Gost
dpero

A vi hocete u vladu sa njima da Zajedno vrsite vlast!1????????

Dejan
Gost
Dejan

A ura s kim je djeljosaj?

Send this to a friend