Politika

Demokrate DPS-u: Da li ćete podnijeti ostavke ukoliko ne bude tehničke vlade?

Iz Demokrata su upitali Poslanički klub DPS-a hoće li podnijeti ostavke i napustiti politiku ukoliko ne bude tehničke vlade.

<<<Klub poslanika DPS: Zakonom bi od vječnih gubitnika da načine pobjednike<<<

Kako su im kazali, neka odgovore “bez oklijevanja, jasno i precizno – da ili ne, a unaprijed znaju da neće.

“Prvo, zato što ne smijete, a drugo, zato što dobro znate da će biti tehničke vlade, jer smo vas toliko satjerali u ćošak da ne znate gdje udarate. Politički i izborni kriminalci, Odboru nijeste dostavili niti jedan jedini predlog, dok se na svim radnim odborima povlačite pod pritiskom argumenata, a vaša obrazloženja na sjednicama radnih odbora i Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva izazivaju podsmijeh. Od vas smo za samo dva mjeseca napravili klasične političke marginalce.

Politički i izborni kriminalci, izmišljali ste razne afere, lagali međunarodne predstavnike, obmanjivali institucije, OEBS-u i ODIHR-u slali lažne materijale, i kada ste vidjeli da ništa od toga ne utiče na rad Odbora, te da pucate u prazno, onda ste preko noći, onako kukavički kako samo vi to znate, posegli za Predlogom zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji nijeste usaglasili sa sve tri tradicionalne konfesije, a sa jasnim ciljem da sabotirate proces izbornih reformi.

Politički i izborni kriminalci, kada nijeste uspjeli da nas pobijedite na sjednicama Odbora i radnih odbora, kada ste shvatili da ne možete odbiti niti jedno jedino rješenje Demokrata, jer za to nemate ama baš nikakvu argumentaciju, kada smo vam pokazali kako se radi, kada smo vam održali nekoliko vaspitnih časova, tada ste posegli za jednim jedinim vašim argumentom i kecom u rukavu – identitetskim svađama, međuvjerskom mržnjom i podjelama, a sve kako biste, sa vašim navodnim proitivnicima, srušili rad Odbora i izazvali institucionalnu i političku krizu”, piše u saopštenju Demokrata.

27

avatar
1000
27
0
0
 
27
Stanisa(18)➕mojsijecrnogorkapub111
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stanisa
Gost
Stanisa

Ja ne glasam, cekam D. Knezevica!

(18)➕
Gost
(18)➕

Bizarna logika. Kao da komšiji postavim pitanje- oli mi kuću dati jer nećeš da mi daš dvorište?
Zbog ovakvih partija idiotskih (partije ustvari, jer samo ime mijenjaju) DPS će vladati i sudbinama naših čukununuka.

mojsije
Gost
mojsije

Foliranti koji zabadaju trn u zdravu nogu.Postojeca vlada je rezultat volje gradjana i nikakva nova tvorevina je bez smisla.Predstojeci izbori su sansa za im biraci daju povjerenje.Sadasnje manipulacije su rezultat nemoci i straha kako ce gradjani reagovati.

crnogorka
Gost
crnogorka

Becic sad ganja neko ministarsko mjesto

pub111
Gost
pub111

Kako je jedna koalicija da padne, Dps i Demokrate

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ovi iz Demokrata su poceli psihicki da popustaju

StevanPG
Gost
StevanPG

Oce ministarsko mjesto Becic pa oce i onda sad se vadi na ovu pricu, a zamislite ironiju plagistra zeli ministarsku fotelju jos da kaze da oce ministrstvo prosvjete pa to bi hit bio.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ovo su price za malu djecu sta Demokrata rade, nije narod naivan da se ne zna jasna namjera ovih crvenokravatasa!

Cipsy
Gost
Cipsy

E vjerujte mi nema veceg DPS sad od Becica!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Narode ne brinite javio je Becic ovima iz DPS da ce dati ovako saopstenje samo zbog javnosti a kad se kamere ugase nastavit ce da da suruju zajedno.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Hahahahahaha pao vam je rejting ispod 15% a odje glumite neku silu i velicinu,nikad vi dps dobit necete

Stefo12
Gost
Stefo12

Ko o cemu ovi o dpsu. E pa hit.

Liberal
Gost
Liberal

Vi dps svudje ,,pobijediste” sem na izborima

1389
Gost
1389

Сада кад их оптужују да су у дилу са дпсом они га нападају свакодневно. Где има дима има и ватре,ово саопштење је само покушај мазања очију јавности исто као и јучерашња свађа између брана и мома.

Седмица
Gost
Седмица

Демократе су васкрсла позитивна…

Send this to a friend