Politika

Demokrate: Ogromna nervoza političkih konkurenata, rušenje naših bilborda nije način da se dođe na vlast

Foto: Demokrate

Jasno je da je nervoza naših političkih konkurenata kako se primiče izborni dan i sud javnosti od kojeg žele da pobjegnu ogromna, ali vandalski činovi rušenja i naružavanja naših bilborda nije način da se dođe na vlast ili, ako to rade oni koji su sa obje noge zagazili u političku izdaju, da se održe na vlasti, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Iz te političke partije su kazali da je nakon oštećenja bilborda u Ulcinju prije par dana, mini-bilbord Demokrata i u Beranama, u Beranselu, srušen i vidno i nepopravljivo oštećen.

“Znaju i oni “junaci” koji su udarili na bilbord, na taj način udarajući na lik koji je na bilbordu, da pokušavaju da spriječe neminovno – da upravo Damjan Ćulafić, daleko najbolji nosilac od svih izbornih lista koje su predate za učešće na izborima u Beranama, postane predsjednik Opštine Berane”, navodi se u saopštenju.

Iz kluba Demokrata poručuju: “vidimo se u nedjelju na narodnom sudu, pa ćemo izbrojati glasove onih koji podržavaju ljude prošlosti i one koji su bili spremni da izdaju, ali i sve one koji zaokruže broj 2 i ljude koji nikad nijesu i neće izdati”.

“Olovka će biti najbolji odgovor na ovakve primitivne i anticivilizacijske činove”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost9376
Gost
Gost9376

rusenje nije nacin da se dodje na vlast,ali jeste nacin da vas ocima ne gledaju

Mooooomo
Gost
Mooooomo

Hahaajahahaahqhah
Cirkusa ovog

Tata
Gost
Tata

Ne kad vas ruse, kad se drugi ruse onda je to ok i ne smeta vam… A nebi me cudilo i da ste ga sami srusili kako bi imali o cemu da pricate posto na vas vise niko i ne obraca paznju

Send this to a friend