Politika

DRI utvrdila da je DPS poslovao u skladu sa zakonom

Državna revizorska institucija (DRI) dala je pozitivno mišljenje na godišnji finansijski izvještaj Demokratske partije socijalista (DPS) i na usklađenost poslovanja te stranke sa zakonskom regulativom.

DRI je objavila Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DPS-a za prošlu godinu.

“Nadležni Kolegijum u sastavu senatora Nikole Kovačevića i Branislava Radulovića izrazio je pozitivno mišljenje na Godišnji finansijski izvještaj i pozitivno mišljenje na usklađenost poslovanja sa zakonskom regulativom“, saopšteno je iz DRI.

Finansijskom revizijom je, kako se navodi, utvrđeno da je Godišnji finansijski izvještaj DPS-a za prošlu godinu u svim bitno materijalnim aspektima sastavljen i prezentovan na fer i objektivan način u skladu sa važećim okvirom finansijskog izvještavanja.

Revizijom pravilnosti utvrđeno je da je subjekt revizije finansijske i druge radnje uskladio u svim bitno materijalnim aspektima sa zakonskim i drugim propisima koji su identifikovani kao kriterijumi za predmetnu reviziju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko Dušković
Gost
Marko Dušković

Nijesu ni dolazili, znaju oni dobro da je to to!

Stari
Gost
Stari

Jesuli jednoglasno to zakljucili

Jela
Gost
Jela

Svaka cast, zapusite usta opoziciji koja vas ogovara. Srecno

Oxygen1
Gost
Oxygen1

Sve su izdavali fiskalne račune!A ne sprdajte se,evo 30 godina vas posmatram,vi ste najveće zlo koje je zadesilo ovaj nesrećni narod i zemlju.Sve ste uništili i obesmislili,vaša pohlepa i patološka želja za vlašću.Bježite djeco iz ove zarobljene zemlje,tražite sreću na drugom mjestu.

Send this to a friend