Politika

Fejzić osudio prisustvo predstavnika Vlade proslavi neustavnog Dana Republike Srpske

Rifat Fejzić

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić je putem tvitter naloga osudio prisustvo predstavnika Vlade Crne Gore proslavi neustavnog Dana Republike Srpske.

Izrazivši svoje željene prisustvom ministara Aleksandra Darmanovića i Marka Kovača, reis je, između ostaloga naveo i da se radi o neustavnim prazniku, te da su ministri prisustvovali na poziv Milorada Dodika, koji je, ordenom u povodu ovoga neustavnog praznika odlikovao Vladimira Putina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Caki
Gost
Caki

A sta sad ovaj prica glasnuo se nije za crnogorce..sad mecka zakucala i na tvoja vrata licemjeru. Docekivao si i abazovica i sve njih kad ti je odgovaralo fuh. Sad cuti

Tivat
Gost
Tivat

Zapamtio sam tvoj stav o zakonu koji htio da “otme” imovinu Crnogorskoj Mitropoliju, od tada nikad vas Podržat neću… Nismo od vas očekivali da pomognete, kad ste to pomogli…
Ali nismo očekivali ni da “napadate” …

neko
Gost
neko

pozovi bosnjake da izadju iz vlade!

BBBB
Gost
BBBB

A dje ti je ibrahimovic,sjedi u takvoj vladi,pa je izjavio da Srebrenica ne bude kamen spoticanja,pa uopste nije reagovao kada je bio u Srebrenici sa dritkom na njegove nebuloze i tako dalje i tako dalje…..obrukao je najvise sebe a ne muslimane

Semir
Gost
Semir

Je li Fejzic član glavnog odbora SDA BiH pa ovo komentarise ?

ex yu
Gost
ex yu

Osuda je inat aktuelne vlasti da ide na nešto što većina svijeta ne priznaje.Ali nije ni vaše gospodine Reis da se bavite sa tim.Nemojte raditi što radi SPC ne bavite se politikom vi ste Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori.Ima ko će osuditi takve postupke.

Kan
Gost
Kan

Zamislite kako ce oni pravdu da dijele kad su posli da krse pravo . Los potez Kovaca i Damjanovica,imali smo bolje misljenje o njima.

BMX
Gost
BMX

to su kolege ervina ibrahimovica i bosnjacke stranke

kiko
Gost
kiko

moj ibrahimovicu s kim sjedis zajedno, da li si svjestan?

Velja Gora
Gost
Velja Gora

A dje sjedi i s’kim????

aleksej
Gost
aleksej

sa četničkom vladom, koja zastupa politiku istu koja je izazvala krvave sukobe 90ih godina

Mojaš
Gost
Mojaš

Kakve veze ima gospodin Fejzić sa političkim odlukama naše Vlade?Kkako bi se osječao da neko iz Vlade prokomentariše rad Islamske Zajednice?

Sreten_V
Gost
Sreten_V

Do
bro je d aneko progovori!
Poštovanje!

Sherlock Holmes
Gost
Sherlock Holmes

Ko bi drugi do Kovač. To mu je jedini posao

Send this to a friend