Politika PREDSTAVNICI VLADAJUĆE KOALICIJE U TIVTU ISTAKLI DA IM JE PRIORITET DEMONTIRANJE DPS REŽIMA

Kovačević: Vrijeme je za plaćanje računa u Tivtu

Opština Tivat (Foto: Bokanews)

Predstavnici koalicije Narod pobjeđuje, Bokeškog foruma i Grupe birača Goran Božović Časno i odgovorno za bolji Tivat juče su na konferenciji za novinare govorili o novoj odluci o organizaciji rada u Opštini Tivat.

Potpredsjednik Opštine Goran Božović kazao je da je nova odluka odraz stručnosti, odgovornosti i racionalnosti u vođenju lokalne uprave.

Naglasio je da rade samo ono što su obećali i u skladu sa zakonom, i da nema revanšizma, da nikoga ne ostavljaju bez hleba, kako im se spočitava, jer će svi primati platu još godinu dana.

“Sami smo sastavili odluku jer smo dovoljno stručni da to uradimo, i vodili smo se time da racionalizujemo, da fuziramo sve organe koji su srodni kako bi u budućnosti mnogo efikasnije i odgovornije nastupali kada su u pitanju zahtjevi naše lokalne zajednice”, istakao je Božović.

Predstavnik liste Narod pobjeđuje Mirko Kovačević kazao je da bi svima trebalo da bude jasno „da je era destruktivnog režima gotova”.

“Gotovo je sa DPS epohom, slijedi epoha plaćanja računa”, naglasio je Kovačević.

Predsjednik Skupštine opštine dr Andrija Petković kazao je da je bivša vlast stvar političke prošlosti.

“Ako uđete u fioke sekretara, izvući ćete gomile neplaćenih računa starih i po šest, sedam godina. Mislim da je to politički presedan u savremenom dobu”, rekao je Petković i dodao da se zakon neće mjeriti partijskom knjižicom.

Predstavnik liste Narod pobjeđuje Miomir Abović istakao je da mu je žao što niko neće biti otpušten bez otpremnine. On je kazao da su štednja rashoda, smanjivanje broj zaposlenih i održavanje likvidnosti budžeta samo „uvod u potpunu demontažu izopačenog, kleptokratskog, mafijaškog i parazitskog sistema.

“Otkriveno je na destine krivičnih djela i mnogo više prekršaja koji su do sada nepoznati javnosti, a koji će biti objavljeni uskoro kad za to dođe vrijeme”, rekao je Abović.

Na pitanje novinara zašto se ne iznesu slučajevi krivičnih djela i prekršaja koji su otkriveni, predstAvnici vladajuće koalicije su istakli da je to samo vrh ledenog brijega i da je u pojedinim slučajevima uključeno i 30 ljudi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nema sreće
Gost
Nema sreće

Viđeli smo vas u HN, KO, BU i BE. Ništa niste uradili, samo ste zaposlili još po 200 štetočina u opštinu. Svi ste vi isti.

Chris
Gost
Chris

Dosta više kuknjave. Hajde da vidimo šta konkretno znate. Imate sve uslove za rad, samo treba imati i znanja, kapiceta, stručnostu.

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Nijhov revanšizam, sujeta i nestručnost već sada koštaju opštinu preko pola miliona eura.

mina
Gost
mina

Mlatiti ce plate i sprdati se.Ko ce narodu placati racune.Struju pogotovo.A leba se nema.Strasno.Znaci jos su na jasle.

eto tako
Gost
eto tako

Svaka vlast je smjenjiva sto da ne, ali ovolike kuknjave da je situacija u gradu katastrofalna navodi na pomisao ako neko dodje u Tivat da ce naci stanje kao posle zemljotresa i pustinju. Situacija je u stvari ko hoce posteno da gleda suprotna, grad sa projektima okolo je bukvalo eksplodirao, do jucerasnje malo mjesto je postalo znacajan pin u nautickom… Više »

Dule66
Gost
Dule66

Tivat je prije 20 godina bilo selo. A sada kada sletiš na aerodrom u Cilipe stoji oznaka Tivat. Niđe ne piše HN, KO ili BU. Ja shvacam da su se neki obogatili ili nijesu sve radili kako treba ali ovo glupost što rade. Daju sposobnim ljudima otkaze. A to će mo svi mi Tivcani da platimo.

Marvo
Gost
Marvo

Osili ste previse.Zaboravljate da batina ima dva kraja.Puna podrska za DPS-a.Dok je DPS-a vladala vasi glasaci nisu dobijali otkaze.Uzmite Budvu za primjer.Tamo je 80 odsto zaposlenih u drzavnim preduzecima glasalo srpske stranke a u radni odnos su primljeni dok je na vlasti bila DPS-a.

Branka
Gost
Branka

Nema revanšizma, je li oslobodioci!!! Laž vam je u genima četnici.

KotorTeatar
Gost
KotorTeatar

Znaci ko je glasao DPS nece moci da radi u Opstinu Tivat?
Aoooo Tivćaniiiiiii

Bot 32/6
Gost
Bot 32/6

Bravo Tivćani

Tipi
Gost
Tipi

Vidjet cemo sto ce nova vlast,osim price o zastavama,crkvi i razglabanjem ko je ko,poduzet u vezi onih koji od projecne plate imaju kamione,avione,stanove,firme…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Kuku nama kad su srbi preuzeli vlast u tradicionalnom tivtu,očekujte “guču” u primorskim gradovima,zlo i naopako!

Teuta
Gost
Teuta

Dali otkaz ženi sto radi 20 godina u Opštini dobar radnik i sve samo im smeta što nije Srpkinja. Dokle ide vaša mržnja.

Milena
Gost
Milena

Dokle ide tvoja mrznja kad uopste tako komentarises

Teuta
Gost
Teuta

Sad vam i smeta što ljude dijelite po nacionalnoj pripadnosti i dal su išli na litije. Ne smije se pričati o tome e sram da vas bude.

Ddeki
Gost
Ddeki

Kojoj zeni?

vele
Gost
vele

Ovako su u Kotor odradili otpustili sve Kotorane pa onda doveli sve svoje iz Berana i Leskovca po opštini.

Pop
Gost
Pop

Pa Kotorani su za to i glasali,jer im treba kadar iz Berana i Leskovca hahahahaha uzimajte kotorani

vele
Gost
vele

Ispade da u Opštinu Tivat su svi višak samo treba da ostanu Predsednik i 2 potpredsednika. Ovo je bruka.

Dragan
Gost
Dragan

Ovo je fašizam otpustice sve radnike(pojedini su dobili otkaz što rade 15,20 godina u opštinu) i onda dovode svoje Srbe na sva ta radna mjesta. Nemam što da branim DPS ali kakva je razlika izmedju njih kad ovi rade isto i još gore ?

Fortuna
Gost
Fortuna

Pa sto nijesi glasao DPS, tek sad moras da se vise Boris za CRNU GORU, REVANSIZAM PRIJAVITI OMBUSMANU!!!!!!

Niro
Gost
Niro

Sjedi skotrljao si se sa planina pa sad prijetiš.

Dragi
Gost
Dragi

Vedre i oblace u Tivtu profesori srpske književnosti Abović, Kovačević, sportski novinar i psiholog. E šta je dočekao Tivat.
Pokazuju samo osvetu i mrznju prema ljudima koji su podigli Tivat u vasionu. Nekorektno, nepošteno, neljucki…

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Nikakvi ljudi. Malo vrijede, a puno pričaju.

bokaHN
Gost
bokaHN

A ovi su počeli da me posjecaju na Duška Kneževica i njegovu plavu torbu koja nikad nije izasla u javnost.

smosme
Gost
smosme

NP i kadrovi sa fakulteta u tivtu su vrhunac idile

Peco
Gost
Peco

Ovako ce Jos vise iritirat narod pa ce sledece put kad posle glasanja.oni na biro rada vratice van se dps prije no ste mislili

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Zivim za dan da se dps vrati na vlast.Toliko je zlobe u vama da je to van svakog razuma.

UFO
Gost
UFO

Nije ti dosta bilo 30 godina?

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Vise su zla napravili ovi tvoji za ova tri mjeseca nego dps za 30 godina.

Dragan
Gost
Dragan

@UFO koja je razlika izmedju ovih litijasa i DPS ? DPS jedino nije ljude na ulicu izbacio bez kore hleba kao ovi što rade. A nemoj misliti da neće pozaposljavat kompletnu familiju samo da daju svima prvo otkaze.

Fortuna
Gost
Fortuna

Bravo👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

“Otkriveno je na destine krivičnih djela i mnogo više prekršaja koji su do sada nepoznati javnosti, a koji će biti objavljeni uskoro kad za to dođe vrijeme” 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Dule
Gost
Dule

Ko će da plaća? Narod naravno, građani Tivta će da plaćaju vaš revanšizam. Otpuštate ljude koji su stručni jer su glasali za DPS. Bolje da se posvetite budžetu i kako će mo ovu krizu prevazići. Ali svi ste vi ista pašta samo drugo pakovanje. Kada se domognete vlasti onda se daju radna mjesta rođacima, prijateljima itd.

Peco
Gost
Peco

Izasli misevi iz rupe sta ce te vi montirat I demontirat glumite.spasioce Jos malo pa opet u rupu

Send this to a friend