Politika

Krivokapić: Loša opozicija postala još gora vlast

Krivokapic - Reintjes/ foto: SDP

Loša opozicija postala još gora vlast, kazao je počasni predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Ranko Krivokapić u toku susreta sa nerezidentnim ambasadorom Nizozemske Joost Reintjes.

“Konstatovano je obostrano zadovoljstvo što je ranija aktivna komunikacija između ministara vanjskih poslova dovela do otvaranja konzulata Nizozemske u Podgorici, koji će početi sa radom narednog mjeseca u kojem će biti i diplomatsko osoblje”, jedan je od zaključaka sastanka.

Krivokapić je naglasio smatra od suštinskog značaja i uskoro otvaranje ambasade Crne Gore u Hagu, kao “pokazatelj vrijednovanja prijateljstva i savezništva sa Nizozemskom, važnim NATO saveznikom”.

Krivokapić je, kako se navodi, sagovornika upoznao sa političkom stanjem u Crnoj Gori gdje se najočiglednije oslikavaju modeli regionalnog trenda da loša opozicija postaje još gora vlast.

“Zato je Crna Gora sada ocijenjena od NATO partnera kao “država u kolapsu“ i “rak rana“ na Balkanu a sve zahvaljujući vlasti tzv “crkvene većine“. Zahvaljujući izuzetno dobroj volji naših saveznika, Crna Gora je imala istorijsku šansu da u rekordnom roku postane nova članica Evropske unije.  Nažalost zbog sluganstva tuđim interesima, suprotno direktnim upozorenjima EU, taj momentum je izgubljen”, kazao je  tom prilikom Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BeLveder
Gost
BeLveder

Zbog propuštene istorijske šanse CG, neko će USKORO debelo odgovarati građanima CG!

Send this to a friend