Politika

Marković: Koriste zakon u pokušaju da sruše Crnu Goru, MCP prijavila dvadesetak od 600 sveštenika

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Duško Marković, večeras je na sjednici OO DPS Budva, govoreći o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti,  kazao da nekima on služi kao povod u pokušaju da se sruši Crna Gora.

“Ova vlast, koju su prokleli, omogućili smo na njihov zahtjev, da crkvena imanja koja su im poklonile i zavještale vaše porodice, pretvore u biznis zone. U pojedinim naseljima sa po 50.000 kvadrata u objektima za hotele, vile, turizam, trgovine i šoping centre. Pa ko je zapravo izvršio prenamjenu crkvenoga imanja – vlast ili Crkva”, pita Marković.

“U kontekstu Zakona koji smo donijeli, Crna Gora se danas nalazi pred posljednjim izazovom kako bi bila napredna, stabilna i vječna!

Ne bih dozvolio da nas bilo koji zakon, pa ni ovaj, sukobljava jedne sa drugima. Ali ovdje nije problem Zakon o slobodi vjeroispovijesti – on je samo povod da se pokuša srušiti Crna Gora. Propaganda je i neistina da u Crnoj Gori postoji asimilacija i ugroženost srpskog naroda.
Naprotiv – u Crnoj Gori na snazi je cjelovita demokratija gdje su srpskestranke vlast u nekoliko velikih crnogorskih opština, i gdje Srbija na naše tržište plasira i do milijardu eura robe”, poručio je večeras Marković.

Potpredsjednik DPS-a je iznio jasne podatke-danas u Crnoj Gori i službuje i šeta najmanje 600 sveštenika, a Mitropolija je državi prijavila njih dvadesetak.

“Pa ni za tih dvadesetak već deceniju ne plaća dažbine koje su po zakonu dužni da plaćaju svi drugi”, jasan je Marković.

Crkva nije iznad države

Dodaje kako Amfilohije tvrdi da je crkva iznad države, poručujući nam da crkva ne treba da poštuje našu suverenost, nezavisnost i slobodu našeg građanskog društva.

“Ako patrijarh cijele Rusije ustvrdi da je ruska crkva iznad ruske države, onda ćemo mi to pravo priznati Amfilohiju. Ali tome nema pomena!

Prihvatićemo dijalog sa crkvom, iako znamo šta stoji iza scene, jer želimo da se bolje razumijemo, da približimo stavove i potražimo rješenja zarad dobra Crne Gore i njenih građana”, poručuje Marković.

 M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Koliko se od tih 600 popova izjasnjava nacionalno kao crnogorac i na kom jeziku vrse sluzbu?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Tobože vjeruju u boga a varaju državu.

MSC
Gost
MSC

Da se ja pitam ne bi mi popovi smjeli prifiret nide u javnost ni na televiziju drzati govore i baviti se politikom, treba njih vratiti u crkve gdje im je radno mjesto pa neka tamo vode svoj posao a ne po ulica da mute ovaj narod, bas svasta ovaj narod se nikad nece opametit 😩😩😩

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Duško eli beća tu?

Окле
Gost
Окле

На вом порталу се скупљају они који подржавају овај режим, мислим да је то очигледно. Поред свог тог спинивања и извлачења узорка који одговара режиму и амјењвањем теза да неко руши Црн Гору (мислећи на малобројни режим), народ се још више окреће слободи. Не можемо ми да рушимо Цну Гору ако смо ми Црна Гора, значи срушили би сами себе.… Više »

Andjela
Gost
Andjela

Vratite ih u Krajina! Tamo pripadaju!

Car
Gost
Car

Ja boh izbore sto prije pa ko sto uvati, ko pobjedi njegova se pita. Nikad vise 1918

Laka
Gost
Laka

Dok je Mila i Mirija nece biti Velike Srbije

Laka
Gost
Laka

Dok je Mila i Murije,nece biti Velike Srbije

Jelena
Gost
Jelena

Svima treba pokazati , granicu da nas oslobode mantija ,mraka , oni ne znaju za radost ,ljubav i slobodu. Mračna strana svijeta! Volimo te Crna Gori, oduprijet ćemo se crnilu!

mačor
Gost
mačor

Gdje je pravna država ako MCP ne plaća dažbine ?

S.O.S.
Gost
S.O.S.

Postoji veliki stepen vjerovatnoce da su u toku pripreme za SAO – izaciju (po receptu iz 90 – tih u Hrvatskoj i Bosni) opština na sjeveru Pljevalja, Bijelog Polja i Berana. Sve se koordinira preko Episkopskog savjeta SPC i službi iz Srbije. Nakon napada na policijske stanice i svrgavanja opštinskih vlasti formiraće neke nacionalne odbore i komitete koje će voditi… Više »

Окле
Gost
Окле

😂😂😂, благо теби.

Bumerang
Gost
Bumerang

„ Molebane”

Bumerang
Gost
Bumerang

Nema gore opozicije od DPSa, … one bukače iz kličeva i Cetinja dižete u nebo a litije i bolebane i narod od preko 150000 osuđujete da su protiv države,…. nešto nije u redu,…

Toliko!
Gost
Toliko!

Pa kad ih je 2/3 na litijama doslo iz srbije I rep srpske. Vise znaci 20000 na trgu nezavisnosti nego 40000 iz drugih zemalja koji dolaze kao politicki alati protivnika crne gore.

Dobro rečeno!
Gost
Dobro rečeno!

“…zakon u pokušaju…” Dobro rečeno!

Slavko
Gost
Slavko

Ove ubi paranoja, sve ih neko napada i rusi.

Crni
Gost
Crni

Ruse tebe a ne CG, nisi ti CG

Razmisli
Gost
Razmisli

Neko mora da podnese ostavku.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Povecajte plate i penzije.

Toliko!
Gost
Toliko!

Popovi iz srbije su dobrodosli. Oni koji negiraju I pljuju po drzavi I crnogorcima nisu.

Gvozden
Gost
Gvozden

Vidji, Crna Gora je Crna Gora, a Milogorje je Milogorje. Razumiješ li razliku? Radi se o jednom čovjeku.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Evo brane cg oni sto je najvise pljackaju i imaju od nje interesa.jasno je i zbog cega.

18 plus
Gost
18 plus

Desetak ih je iz CG, ostatak muškog kadra je uglavnom iz BiH, žene iz Srb uglavnom.

Čitalac
Gost
Čitalac

Sve receno 1/1. Nece shvatit jedino ko nece!

Topolica
Gost
Topolica

Uvedi Srbiji ka Kosovo carine od 100% pa neka setaju po Srbiji i Trebinju dok im se noge ne opuce.

Nenad
Gost
Nenad

Brao ti ga.. to je kao da sami sebe pucamo u nogu..eto opet dokazujete da vi ne volite crnu goru, nego mrzite srbiju

Laka
Gost
Laka

A nadji mi jednu zemlju da voli Srbiju,osim vas Srba.Prodjoh citavu Evropu i ne cuh ni jednu lijepu rijec o vama.

Sakica
Gost
Sakica

Za mene je vjera intimna stvar, nikad ne pricam o tome, ako odem u crkvu odem da niko ne zna, cak moja porodica i prijatelji misle da sam ateista…ovo sto radi SPC je cista politicka igra na koju se pale glupi i neuki ljudi!!!

Gvozden
Gost
Gvozden

Nesretnice, znaš li uopšte o čemu je ovdje riječ? Ne traži ovdje crkva ni od koga ništa, već je obrnuto! Kada su manastiri i druge svetinje građene, nijesmo zapisali brojeve ličnih karata Sv. Vasilija Ostroškog, a ni Sv. Sava nije ponio svoju ličnu.

Nenad
Gost
Nenad

markovicu vrlo lako rijesivo,,dogovorite se da usvojite odredjene amadmane ,donesete zakon i zavrsen posao…nema setnje nema nista..

Baranin
Gost
Baranin

Ne pomazu vise ni govori ni okretanje teza, jednostavno vas narod vise ne slusa. Pogledajte koliko ljudi je u sali, presmjesno.DPS se osipa na sve strane i to postaje vidljivo golim okom. Jasno vam postaje da drzava nije rezim koji je na vlasti 30 godina, vec da je narod drzava, a taj narod je na ulicama svake nedelje i svakog… Više »

Gusinje
Gost
Gusinje

Sve Popove koji nemaju Crnogorsko drzavljasto odmah protjerati iz Crne Gore isto tako staviti na Reviziju dodjelu drzavljanstva srbima iz Hrvatske i Bosne jer su sad oni prvi u koloni protiv države koja im je sve pružila.Kad ovaj bal srpskog šovinizma i napada na Crnu Goru prodje treba mirno i trezveno sve pročešljati ko sve radi u našim institucijama i… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ja bih rado šetao sa ovim molebanima, termin mi odgovara, a i društvo. Samo da nije toliko krstova…

GROF DRAKULA 😈

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Evo prenio BBC i CNN ne mogu vjerovati cijeli program podredio litijama i tom kazu fenomenu.Kazu da ce pokusati ovih dana vlade vise zapadnih zemalja da po ugledu na ove nase litije organizuju u gradovima kao Londonu,Parizu,Berlinu i New Yorku barem jednom nedjeljno I tamo..Posto su autorska prava na MCP Gojko je otputovao nacas za London da se dogovori oko… Više »

Oči moje
Gost
Oči moje

A kad će neko da odgovara za to što je toliki broj stranaca zapošljen u CG bez papir ? Ili imaju status diplomata, bez ikakvog osnova, uz negiranje države u kojoj su ugošćeni……
Dajte više primjenu zakona a ne stalno truli kompromisi, dosta je bilo da su nam iz oka !

Marko
Gost
Marko

Markovicu ne lupetaj evo ja radim u privatnu firmu pa su me ukrali 10god staza sto to ne sredite i koliko jma toga jos

Ohrid
Gost
Ohrid

Niko oh nije izbroio. Imaju hotele, konake i stanove sve na grbači crnogorskog naroda i još hoće da sruše državu. U Makedoniju im skinu mantiju, nema prolaska sa mantijom. To je stara stvar. Živjeli Makedonci, odavno su oni njih pročitali.

Morpheus
Gost
Morpheus

Prazne klupe…spasi sebe i dio DPSa dok jos mozes

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Slabo posjećeno, niđe omladine…

Agnostik
Gost
Agnostik

Potpuno ste u pravu predsjedniče. Ima ih i više , pola litija su popovi.

max
Gost
max

Svako svešteno lice,ugošćava po 5-6 članova porodice,uže šire,iz,,regiona,,,svi àetaju.Živimb40 god.u Podgorici,jednoga šetača poznao nisam.Opet se dešavaju,,srbi iz okolnih sela”

Влада и Бајка
Gost
Влада и Бајка

Организовање литија је допринијело позитивном имиџу Црне Горе у свијету као државе цивилизованих грађана. У било којој другој држави, укључујући и државе ЕУ, као резултат оваквог понижавајућиг и игнорантског понашања Владе, понашање грађана не би било ни приближно овако цивилизовано као код нас.

delboj
Gost
delboj

Prepozitivnio je sigurno kad vide da popovi cine sto im volja, mimo ikakvog zakona, preko drzave, srednji vijek. Sigurno bi to svi pozeljeli u svoje drzave. Svi evropljani pogotovo. 90 odst tu bi divljalo da im se moze, takvi smo svi odavde. Nego slusate Gojka za sad, vise no Amfilohija, pa sto bude.

Strijelac
Gost
Strijelac

Poslali ste sliku, da je na Balkanu, još uvijek….mračni srednji vijek.

Neka to
Gost
Neka to

Slabo citas svjetske novine, vas po svijetu i dalje posmatraju kao Naciste koji marsiraju Njemackom da brane Njemacku (abendland) od nevidjenih neprijatelja.Da je Crna Gora demokrastka dokazuje sa da vi i dalje slobodno setate ,Putin bi vas sve u Sibir poslao da ste kod njih

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Hahaha Vlada kako se zove ta bajka volio bih je pogledati

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Treba ih pocet hapsit kao teroriste, jer ovo jeste terorizam pod okrilje crkve. Nisi prijavljen a radis u Crnu Goru, zivis….ko odgovara za njih Crkva, koja Crkva….ona koja nije registrovana…..E pa ne moze tako. Deportovacija za Srbiju, i to sve po zakonu!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Neka tik-tak ne pominji terorizam kumin te bogom.Onima je obecano 22device samo da se uzde,zamisli ovima nasima pojedinima i jednu da im obecaju takvog vatrometa svijet vidio ne bi.Neka nije ovaj TIL-tak nista lose mislio samo setajte recite kad ozednite.

Sava
Gost
Sava

Sve sa litije pravo u srbiju, uzeti im zemlju i praviti hotele, elektrane, banke, sve za brata mila, a dovesti albance i siptare , nek je vecni drpistan

Lscg
Gost
Lscg

Ima preko 1000 popova kojima je Crna Gora pruzila utociste, nego Oni rade ono zasto su I dosli tu,problem su posrbice koje moze svoju drzavu

Rudolfić
Gost
Rudolfić

“Svaka država mora svom građaninu da obezbijedi osjećaj bezbjednosti i sigurnosti i da zaštiti njegova temeljna prava. Crna Gora mora naći balans između rada policije u smislu održavanja javne bjezbjednosti uporedo sa zaštitom temeljnih sloboda uključujući pravo na izražavanje i udruživanje”, zaključuje ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori. I daje Markoviću najbolji odgovor na sve ovo što je saopštio. Markoviću,… Više »

EVROPA
Gost
EVROPA

Ja uporno naglasavam njene I mnoge druge izjave Nego ali ko cita dalje cdm

Ceklinjanin
Gost
Ceklinjanin

Da vas policija obezbjedjuje a vi da nosite tudje zastave, pjevate cetnicke pjesme, negirate Crnu Goru?? Pa da li si ti normalan??

tajo
Gost
tajo

ne ispustaj gasove

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Apsulutno da su postupci policije toliko adekvatni i tolerantni da postoji da su i u tome prekrsili kodeks rada policije.Ako bi se do te mjere ugledale na njihove zapadne kolege mislim da svaki skip bi bio odavno zabranjen jer gadjati udarati unositi se policiji u lice a ne reagovati necete naci takvog primjera na zapadu.A samo kolika materijalna steta samo… Više »

Independista06
Gost
Independista06

Nikad vise od mene glasa. Dosta sa podjelama! OSTAVKA Markovicu

Gibanica
Gost
Gibanica

Kako je krenulo , ići će : jedan manje – četiri više , jer su svi provalili đe vode ova okupljanja kojima su okaljali Crkvene litije …

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Odo I ja nije mi zanimljivo dok ne krene borba za Goru
E bllago mene u koju cu Dujovu Milovu Brsjovu Veljovu GORU
Odo ja na drvo moje po sred gore

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Pa dokle vise da ih pustate. Kakvih 600 ko zna koliko ih ima jer ih na svaki cosak sretnes po 5-6. Dosta vise

Oravac
Gost
Oravac

Kotoru ima na dva domaća popa četri izvanjca sa porodicama. Svi su puštili trbuhe, smiču li smiču, ne poste sigurno.

Sava
Gost
Sava

Pa idi u domace popove, ili djecu daj na bogosloviju kod mirasa, jedan je zivot

Skeptik
Gost
Skeptik

Koliko znam ove sa gradilišta privodite ako nemaju dozvole, a rade da
prežive njihove porodice, dok popovi rade da sruše državu i ne treba im dozvola. PRAVDA ISTA ZA SVE.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Pravo govoris Crna Gora,meni se nekad kad ih pogledam mnoge od tih popova i samo zamislim da imaju one carsave oko glave ne bilo primijeno Siria I oni ISIL,boze me oprosti,pojedini kao da si ih taj secund izvuka iz centrifuge.

tschugo
Gost
tschugo

ako gospodin markovic kaze da je u crnoj gori demokratija ,zasto vlast izbjegava referendume gradjana

Pametnom dosta
Gost
Pametnom dosta

Pa moze i teferendum slobodno pogledaj slike litija koliko je maloljetnika a potrazi im licnu kartu pa ces vidjeti da ih dosta nema pravo hlasa u CG a ako mislis da treba srbi iz Srbije da gladaju na tom referendumu e tu di de grdno prevario

Sava
Gost
Sava

Znaci maloletna djeca i strani, neprijavljeni popovi, hkce da nam uzmu cg, cccccc

Velimir
Gost
Velimir

Ovo je najiskrenije I najcasnija moguca poruka rusiteljima Crne Gore!
U pamet se narode Crnogorski!
Kome odje nebo nije plavo,sretno mu bilo,neka Nas ostavi na miru!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Samo sto je rusitelj Crne Gore Vlast. Drzavu imamo, i drzava nije Milo, i ako on misli da jeste.

Cus
Gost
Cus

Bi li se ogrnula sa crnogorskom zastavom crnogorka? A dje nisam ni mislio jer vi ne priznajete nju ni drzavu, al priznajete onu kralja Nikole, al ne priznajete ustav njegov samo sto vama odgovara, procerali ga ukinuli mu dinastiju, i posle jos se pozivaju ne njega, znam da pamet nije jaca strana vam, al malo ozbiljnosti molim vas prije nego… Više »

Rajko
Gost
Rajko

Lijepo ti je ime Crnogorka….ali komentar dosta glup

Primorac
Gost
Primorac

Tačno “Crnogorka”, nije Milo Crna Gora on je presjednik svih građana Crne Gore,naše jedine i najljepše domovine,no botu krij se krij iza časne i pośtene riječi za nas iz Crne Gore.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bojkot dusmana 😄posli sa portala 🤣🤣🤣🤣😃🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sto bi ovo botovi
Evo nema komentara od ovije sto su velite dusmani and the original resolution was passed 🤣🤣🤣🤣🤣

Grk
Gost
Grk

Bravo Markovića !

tajo
Gost
tajo

gotovi ste dzaba krecite dps

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Svetoga mi eura
I svetog dolara
Bez crkava bih mogao
Al’ kako ću bez para
Nijesam ja Isus
Da magarca jašem
Navik’o sam da se vozam
U bemveu našem

DON RISTO MORAČONE

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Probaj sa baletom ili glumom,poezija ti ne ide

aleksandar b.
Gost
aleksandar b.

Hahaha top coment i potpuno tačan i to u srži 👍

Novi MILIONER
Gost
Novi MILIONER

EVO HOCU
PJESMICU TI MOJU RECI
ALI CDM MI BRISE
KOMENTAR JE TRECI…..
SAMO CU TI NAPISATI

NE MOGU MI NISTA
MILIONE NE MORAJU
CUVATI
OD MENE I HRISTA ……

ONI CE IH PODIJELITI
ZAJEDNO SA CRKVOM
A NARODU CE DATI
SAMO DA SE “””OBGRLATI…”””

I OPET CE SE LJUBITI
JER MILIONE CE DIJELITI
OVO TI JE PRICA VAZDA ISTA
TAKO MI MOGA HRISTA

POZDRAV OD HRISTA MILIJUNASA

dagy
Gost
dagy

Boje se svog naroda i litije kao djavo od krsta

Gibanica
Gost
Gibanica

Uzmi malo BIBLIJU pročitaj , pa nauči nešto sretno , a ne te popovi uče ZLU koji bi trebali da te uče dobru !

Rajko
Gost
Rajko

Svog naroda….a koliko ih je doslo sa strane….ima li idje naroda koji mrzi svoju drzavu ….lutko lijepa

aleksandar b.
Gost
aleksandar b.

Ne činiti se samo zašto bi se bojali naroda srbije i rs. na ovim litijama

Primorac
Gost
Primorac

“dagy” pa mi kršćani se bojimo đavola,a to i jesu ovi litijaši kad ih stetneš u polu mrak da se sablesneš gore nego ikakav horor film.

Roro
Gost
Roro

Markoviću,vidimo se sjutra veče na Litijama.Reci Veljoviću da bude miran.

Lepi Sasa
Gost
Lepi Sasa

Ajde, gubi se.

Trojke
Gost
Trojke

Nacerase me popovi da glasam DPS.

Liberal
Gost
Liberal

Evo i mene i sve iz moje familije

Robot
Gost
Robot

Trojke,ti si član odbora DPS u Mojkovcu😂

Izazvana
Gost
Izazvana

Da pojasnim Markoviću i ovim nazovi patriotima od 50 e i sendvič. Država ne može da se sruši, kako reče PraviRade. Možete samo vlast. Jer Markoviću, utuvi u glavu MILO, TI I DPS NISTE DRŽAVA. VI STE UZURPATORI VLASTI. CRNOJ GORI ĆE DA SVANE I KRENE NAPRIJED KAD VI ODETE S NJENOG KORMILA. VI STE KAO OKUPATORI, SKAKAVCI KOJI POJEDOŠE… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

Više je iznjela SPC iz Crne Gore , nego što mogu ovi za 100 godina !!!

Šćepan
Gost
Šćepan

Izgleda ti bi da DPS SIDJE A DA NAS POJAŠU PVI POPOVI SA DF I DA NAS TAKVE UĆERAJU POD SRBIJU. TO NEĆEŠ GLEDAT.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Sa kim ce da krene naprijed…sa vama sto pljujete po svemu crnogorskom…e nece moci…pa ” vi ” javno u skupstinu pozivate na rat sa crnogorcima…mislite li da ce vam oni to zaboraviti…

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Kad dignes zastavu i zapjevas himnu i kaze ovo je moja drzava,druge nemam postovati njene zakone I da sam spreman za nju i njenu slobodu zivot dati,povjerovacu u to sto pricas.

Spic
Gost
Spic

Kad je pozvao na dijalog,isti dan je poslat saj na sjever,sad kad je policija prestala da obezbijedjuje litije sad on prihvata dijalog😀

Lola
Gost
Lola

Crkva plijeni ljubavlju i brani se vjerom. Vi ucjenjujete i strogom pesnicom i gorivom kupujete lojalnost. Pukli ste

Spic
Gost
Spic

Neki dan zove premijer na dijalog mcp I sad isti on kaze da ce prihvatiti da razgovara.Koliko kontraverzi procitasmo nocas.

Coa
Gost
Coa

Markoviću preuzmi državu, poćeraj Mila. Ti si bre naš lider i uzdanica

Spic
Gost
Spic

Uctrala Vlada gradsko gradjevinsko zemljiste crkvi I sad bi da ga uzme sebi a hvali se kao da im je izasla u susret😁😁😁

KolenicaMoleban
Gost
KolenicaMoleban

Sad mi je jasno zasto su vas pocerali i hrvati i slovenci i bosanci i makedonci i kosovari.Bilo mi vas je zao iz ne znanja ali vise nije.Opet trazite …

Varvar
Gost
Varvar

Svadjao sam se sa cetinjanima kad su pricali da ovi popovi rade protiv drzavea ima od tada dosta a sad bih govnavom metlom pocerao

Cogito
Gost
Cogito

Ovo je najperfidniji napad na pravoslavlje u Crnoj Gori ikada. I čovjek može samo da bude za ili protiv pravoslavlja.

Jad
Gost
Jad

E neka casti ti , odje si ti jedino protiv sebe

marko
Gost
marko

Jasno sam protiv ovakvog pravoslavlja ..jednostranog i velikosrpskog.

Grk
Gost
Grk

Nema ovo veze sa vjerom ovo je samo biznis Spc i zato vas Amfi koristi vas vjernike i manipulise sa vama isto kao islamska država sa ovim teroristima nema nikakve razlike osim još puške da dobijete i to je to !.

Gibanica
Gost
Gibanica

Ja sam za to da se do daljnjeg UKINU sve RELIGIJE U Crnu Goru !
Ali ne može mi biti , jer ne mogu ja povlačiti zakon !!!!
TAKO NECE NI OVI !!!

Varvar
Gost
Varvar

Ovo je napad na veliku srbiju i rusilacku politiku njihovu malo je 100000 grobova u ex YU nego im treba jos dao im bog koliki su vjernici ti popovi a meni ako grijesim….
Eto vam ga dzomic sa u splendid da se smiri prrd litiju u kazino malo

Spic
Gost
Spic

Kako se prijavljuju svestenici kad je crkva odvojena od drzave,racunaju li se I monastvo u svestenike?

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Mogu li da nesto pitam?Mozete li da mi objasnite kako moze da se srusi drzava?Moze vlast, I to je normalni proces,Ali kako drzava moze da se srusi?

Spijun
Gost
Spijun

Tako sto ce nestati sruja u cijelu C.G.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

da bi se srušila država moraš je prvo izgraditi a kada je izgradiš onda se ne može ni srušiti. crna gora je feud

marko
Gost
marko

Kao 1918 prijatelju …izdajom ..

Nekulturan
Gost
Nekulturan

To im je slamka spasa,da se pozovu na patriotizam.Sjutra će pričati da sunce neće više izlazit ako odu sa vlasti😂

marius
Gost
marius

YU je bila nekad velika država, a sad je ka što vidiš više nema. A nema je zbog nacionalizma, izmedju ostalog i srpskog, koga su ovi tvoji popovi i te kako zagovarali.

NBA
Gost
NBA

BRANIT CE’MO SVAKOG DANA CRNU GORU OD DUSMANA!!!! NIKAD ZAVIJEKA NECE BITI SRPSKO MORE,DO POSLEDNJEG CRNOGORCA!!! POZ.IZ NIKSICA!

Црногорац
Gost
Црногорац

“Вјенчавам те српско море са слободом Црне Горе”- Књаз Никола у Бару 1878.

Gibanica
Gost
Gibanica

‘ NIKAD NEĆE CRNA GORA BIT’ OBALA SrBskog mora ” !!!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Gibanica ti si protiv Kralja Nikole

Joanikije
Gost
Joanikije

Je li to onaj kralj Nikola sto mu Serbi ne dadose da se vrati u svoju zemlju, onaj unuk mu sto mu kriju krstenicu da se ne vidi da je krsten na Cetinju u CPC. Mislis taj kralj Nikola?

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Crnogorac, mani se tih falsifikata da te zamolim. Ali ako se vec pozivate na petrovicevsku CG, ajmo onda da je vratimo u potpunosti. Da vratimo Ustav iz tog doba a? A ne, vi ocete samo onaj dio od16te do 18te kad ste na podmukao nacin usli odje.

Cus
Gost
Cus

To onaj knjaz koga srbi procerase i ukinuse mu dinastiju i drzavu? Malo je sramno i licemjerno koristit se njegovim citatima

BRBOT
Gost
BRBOT

E crnogorcu iz surdulice vrći se tamo ovde ti nije mjesto i ne mlati i ne baljezgaj

Dozlogrdili su
Gost
Dozlogrdili su

NBA, bravo, brate!

eu kolonija
Gost
eu kolonija

prvo moraš ojaćati dps da ga ne vodite ti I milo pa tek onda možeš ići dalje. ovako ti danas izjaviš jedno milo te sutra demantuje I tome nama kraja

SASAAVAC
Gost
SASAAVAC

Sledece jutro okreni opet pricu …Razumijemo evo ka papagaj non stop u krug a nemamo dug
Super

Perjanik
Gost
Perjanik

“Ko god se opredijelio da živi u ovoj zemlji, ko god ima potomstvo ili planira da ima potomstvo mora razmišljati da li će tom potomstvu da ostavi srednjovjekovnu teokratsku srpsku državu Crnu Goru ili ćemo da tom potomstvu ostavimo građansku državu, državu multietičke demokratije sa usvojenim evropskim sistemom vrijednosti, državu u kojoj će svi građani i sve vjerske zajednice imati… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

LJUDII!!! Koriste se NAŠI ZAKONI koje smo preuzeli da bi nama bilo bolje i našoj djeci , da ne bi više iz SUP-ova izlazili bez bubrega ljudi , a na odgvorna mjesta bili TOTALNI MONSTRUMI !!! Ako ste za to , slobodno izvolite , ali lično JA neću imati problem sa tim , nego mnogi od vas koji nisu izašli… Više »

Šega
Gost
Šega

Ovo postaje sprdnja

Kukavac
Gost
Kukavac

Ovim danima kad nema litije idu i saniraju štetu.

V.Cernozemski.
Gost
V.Cernozemski.

Premijeru zakon za nas Crnogorce i druge postene gradjane postoji i ako je iko ugrozen onda smo to mi.Ovih 600 tudjina u mantijama ako ima zakona poslati pod hitno okle su dosli na celu sa onim Dzomicijem kako li se preziva pa neka sire tamo ljubav i mir…Mi rezervne drzave nemamo i moracemo se branit na sve nacine ako zatreba… Više »

Lscg
Gost
Lscg

Da JE VJECNA CRNA GORA.👆

Roro
Gost
Roro

Pitaj Slavka što misli o Milu i Dpesu?

CRO
Gost
CRO

Ko piše pitanja i odgovore za ove javne nastupe? Nudim posao dobro plaćen u inozemstvu

Lepojka
Gost
Lepojka

On je mene prezgodan

jadran
Gost
jadran

Crkva nije iznad zakona. Mora postovati drzavu u kojoj sluzbuje.

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Kad su toliko kvarni o cemu pricati?

Lajoš
Gost
Lajoš

Viđite perjanicu demokratije aahahhaahah

Kondor
Gost
Kondor

Sluzbenici u ministarstvima rade protiv ove drzave

Maxos
Gost
Maxos

Više mi je muka od DEMOKRATSKA DRŽAVA, VELIKO SRPSKI NACIONALIZAM, GRAĐANSAK PRAVA, SLOBODA GOVORA. I sve to kliču UDBaši koji su glavni represivni aparat. Gasi svjetlo gasi internete

Bole
Gost
Bole

BRAVO Premijeru , ali što te uvozne popove ne vratite kući , oni najviše i pale po Crnoj Gori .

Gibanica
Gost
Gibanica

Zato što po zakonu mogu biti tu , a plus se Crkvi gledalo kroz prste !
Ali izgleda da je i Crkvi inarodu bilo najbolje za vrijeme TITA !!!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kad cemo saznati imena svestenika srpske crkve koji rade i zive u crnoj gori …..i odakle su i tada ce slika biti potpuno jasna svakom razumnom covjeku

stetoc1na
Gost
stetoc1na

Ja mislim da, koliko imaju para pojedinici u CG, mogu kao kinezi napraviti potuno novu bolnicu za 10 dana. Ali ne prave, njima je malo. Treba im jos. E ja mislim da se to brani u CG. Ali u sustini i u bliskoj buducnosti ne vidim licnost na politickoj sceni u CG da garantuje da smo svi jednaki prema zakonima… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

Pa fora je što ne može policija otići u drugu državu i uhapsiti nalogodavca , pogotovo kad treba uhapsiti ČELNIKE te druge države …
A da se Crna Gora mora skoro tradicionalno braniti zadnjih skoro 10 godina , je dokazana činjenica !!!

Morača
Gost
Morača

Ideš li sutra na litiju?

KolenicaMoleban
Gost
KolenicaMoleban

Kod zubara je sjura ,veli tamo ce bit malo policije da ugrabi polombu dzabe pod obezbedjenjem

Darko
Gost
Darko

Crna Gora je Crnogoraca a ne ljudi sa strane

Rudolfić
Gost
Rudolfić

Što o tvojim riječima treba da misle građani albanske, hrvatske, srpske i bošnjačke nacionalnosti?

Gibanica
Gost
Gibanica

Nek ti oni kažu što misle , ali da ti ja kažem shvatili su ga odlično , onako kako ti ne želiš , jer vas i oni po ZLU dobro poznaju !!!

Cus
Gost
Cus

Sto misle srbi o pomenutim narodima u tvom komentaru?

Bla bla
Gost
Bla bla

Skup slobodnih ljudi koji slobodno kazuju ono što šef naredi.

Prcko prc
Gost
Prcko prc

Pa to se zna da su uvezli popove iz srbije,tzv rep srpske,na litijama dovode ljude iz srbije i bosne,što ima vic,2 nikšićanina razgovaraju,veli jedan viđi ovu masu naroda na litiji,drugi mu odgovara jes,šteta samo što glasaju u bileći

Gibanica
Gost
Gibanica

CRNA GORA je PRIMJER dosljednog i pravičnog sprovođenja Međunarodno preuzetih zakona o GRAĐANSKIM SLOBODAMA . ” PAKT O GRAĐANSKIM I POLITIČKIM PRAVIMA ” je primjer NAJVECE ZLOUPOTREBE i van Crne Gore , ali nigdje taj zakon ne ZLOUPOTRE LJAVAJU sami državljani , koji dugo godina nisu imali nikakve SLOBODE , pa onda i ne znaju sta da urade sa njima… Više »

Markun
Gost
Markun

Okle ovaj sad ispade? Jel ovo ono oko dijaloga? Aaaaaaaa sutra je litija pa da malo stegne. Ako brate udri nije ti ga lako

KolenicaMoleban
Gost
KolenicaMoleban

Kako ce da se slegnu palice na litijase

Vlada i Bajka
Gost
Vlada i Bajka

Vlada još nije upoznala građane sa sadržajem zakona. To je veliki propust Vlade.

KRIZA
Gost
KRIZA

Ne odobravam toliki broj svestenika,ali ne odobravam ni partijsko zapošljavanje uoči izbora na svim nivoima u CG iako ih ima prekobrojnih ,j svi su na budžet države (o trošku građana)

Gibanica
Gost
Gibanica

Da bi se izborili sa tim , moramo prestati vise jednom i razmisljati o ovakvim problemima .
Pocelo je tradicionalno vise da neko jednom godišnje pokusava da uruši DRŽAVU CRNU GORU !!!

Cunami
Gost
Cunami

Sta ti imas da odobravas broj svestenika…ovaj narod je puko

C vitamin
Gost
C vitamin

Ne odobravam uopste nijednu crkvu koja nije regiszrovana u Crnoj Gori. Ne odobravam sto CPC NIJE U SVOJIM CRKVAMA, kao crkva tvotačkog naroda ove zemlje. 45% Crnogoraca ne moze da koristi svoje crkve, crkve svoje maticne i jedine drzave. A, oprostite, ĐE JE TU LJUDSKO PRAVO PRAVOSLAVNIH CRNOGORACA KAO DOMICILNOG NARODA??? A umijete da prebrajate vjernike tudje crkve jer vjrrnike… Više »

tajo
Gost
tajo

nije crkva iznad drzave ali NISTE NI TI NI DON pa se tako ponasate kao drzava to ste vi e pa niste zavadili ste narod i uvlacite u sve vecu krizu kad je crkva nudila kompromis vi ste odbili i donesli zakon u 3 ujutro misleci da necete probuditi crnu goru e prevarili ste se kad izgubite izbore oduzeti vam… Više »

Haker
Gost
Haker

Gospodine mozda do kraja dana date jos koju izjavu Iskreno sada nijesam bas siguran o cemu se radi Procitajte izjavu u jutarnjim casovima ….sada ova a mozda sjutra bude nova Ko je zbunjen a ko lud odje?

Dzoni
Gost
Dzoni

Tako je Premijeru! Svaka Vam je na njestu.

Rudolfić
Gost
Rudolfić

DPS trenutno funkcioniše po principu “veži konja gdje ti gazda kaže”. A što će, ne znaju ni oni sami što ih je snašlo, pa iz dana u dan prosipaju nove bisere.

Palco160mil god
Gost
Palco160mil god

Bravo markovicu.

Staxe
Gost
Staxe

Šta je sa ovim Markovićem…prije dva sata poziva na dijalog i pomirenje a sad ovo priča…kako su popucali?

Lela
Gost
Lela

Ocigledno je da citas samo naslove i podnaslove. Procitaj izjave do kraja, ne mogu ti sad prepricavat. Sto ti nije jasno?

KolenicaMoleban
Gost
KolenicaMoleban

Ne umije da cita

Nera
Gost
Nera

Pojedini funkcioneri DPS-a i direktori koje je DPS postavio mudro ćute i naredni su da u datom momentu promijene i gazdu i korito. DPS Budva ima još časnih i obrazovanih patriota koji mogu da preuzmu te funkcije kroz koje će čuvati CG. Dobitnici tranzicije koji sada u vlasništvu imaju naše hotele ne čuju se živi i samo uvećavaju svoje bogastvo… Više »

Zeljko
Gost
Zeljko

E moj premijeru ne zna se koji ste gori vi ili oni .Evo trideset god vas gledamo sve ojadiste a ovi popovi nas vracaju u srednji vijek ko da nas ima milion .Nasem narodu bi sloga dobro dosla da ih zajedno pos u istoriju

Vrtlog
Gost
Vrtlog

E moj dobri Zeljko necemo mi nidje

Gibanica
Gost
Gibanica

Bojim se da ZLOUPOTREBA SLOBODA , koje su garantovane raznim međunarodnim Koncencijama , Paktovima i Rezolucijama , donjetim u Savjetu Evrope , UN-u , EU , i ostalim Međunarodnim Organizacijama , se uvelike ZLOUPOTREBLJAVAJU širom EVROPE ,i bojim se da to nije samo problem Crne Gore , nego čitave EVROPE , i da je sve to u globalu OBOJENO ,… Više »

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Markovicu bio si I ti kao ja Titov pionir ..

Mnogo sirite podijele moj dobri sokole

Duje oprezno Duje znas mnogo toga kao ja
Pozdrav

Serdar
Gost
Serdar

Crnu Goru ruše ljudi iz DPS -a svojom gramzivoću a ne narod koji je za razliku vas političara neizmjerno voli.Svi ovi obični građani bi dali sve za svoju državu za razliku od glavara kojima se patriotizam mjeri veličinom stanova,koverata i mini elektrana koje imaju povlašćeni položaj.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Али фала богу стиго им је крај .

Dusan
Gost
Dusan

Dosadni ste vise..

Ilija
Gost
Ilija

Nikad more nece bit srbijansko nikad

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Надај се 😉

Gibanica
Gost
Gibanica

Nema šta on da se nada , more je CRNKGORSKO , kao i PLANINE , JEZERA , RIJEKE i jos mnoge razne LJEPOTE !

Send this to a friend