Politika

Mir je naša nacija: Moraćemo da čuvamo Pljevlja i svakog čovjeka islamske vjeroispovijesti od Veljovića

Koalicija Mir je naša nacija osudila je nove poruke mržnje prema Bošnjacima koje su jutros osvanule u pljevaljskom selu Ševari.

“Sinoć smo, zajedno sa građanima Pljevalja, uspjeli da sačuvamo svetinje od DPS provokatora koji teško podnose demokratske promjene. Međutim, dok smo bili pred svetinjama i drugim vjerskim objektima Islamske zajednice, provokatori su krenuli na privatne objekte naše braće Muslimana”, navode u ovoj koaliciji.

Pozivaju direktora Uprave policije Veselina Veljovića da reaguje.

“Pošto se provokatori ne ustručavaju da napadaju i imovinu pojedinaca, moraćemo da čuvamo čitav grad i svakog čovjeka u njemu islamske vjeroispovijesti od Veljovića koji još prstom nije mrdnuo povodom svih ovih događaja. Gdje su kamere, Veljoviću, u gradu u kojem se podižu tenzije? Zar Pljevlja nisu morala biti premrežena njima već od prvih incidenata? Imate li osumnjičene? Gdje su državni organi u Pljevljima?”, pitaju u ovoj koalciji.

Navode da Veljovićevo ćutanje potvrđuje sumnje svih građana Crne Gore da upravo DPS sve ovo radi.

“Napadima na našu braću Muslimane nakon napada na pravoslavne objekte samo uvećavate vlastitu sramotu u posljednjim trenucima kada imate priliku da učinite i nešto dobro po naše društvo po čemu bismo zapamtili i Vas i Vašu Upravu policije. Ovako, jedini trag koji ostaje iza vaše vlasti je onaj od sprejeva kojima ste ispisivali mrziteljske grafite. No, i to ćemo okrečiti i ukloniti”, poručuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eki
Gost
Eki

Po toj vasoj logici morat cete da cuvate cijelu crnu goru i sve koji nijesu srbi,jer vasi bijesni psi napadaju sve dje god stignu.

Andjela
Gost
Andjela

Cuvajte ih od popova koji otvoreno guslaju o likvidaciju Turaka i udovica bula! Sram vas bilo! Nacionalisi!

Da ne vjeruješ
Gost
Da ne vjeruješ

Kako su licemjerni, što je ovo? Nezabilježeno!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Što rista ne kritikuješ za ovo a ne sve dps,ako oćeš da budeš pravičan pilitičar?!

montenegro
Gost
montenegro

Stitili ste nas 1918! Pa smo lijepo zavrsili

zorka
Gost
zorka

pa to su vasi, sto prebacate na druge kako mozete biti sigurni da je dps…najlakse je muko predji na drugoga ..ne slusaju vas vasi ,,fanovi,,..njih pozovite na red..

Nina
Gost
Nina

Lijep si ti mir donio,bruko jedna,kad moras nocu strazariti da sacuvas ljude i ne sacuvas ih.Od koga?Zasto im do sada nije trebala zastita?Bruko i sramoto sramna.Optuzujes bivsu vlast,nemas ni hrabrost,ni mudrost ni cast da uperes prstom i stvari nazoves pravim imenom.Ogadiste mi sve.

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Ovo je vas haos i vase lice i nalicje partija koje su oko df i ostale cetnicke druzine, ali necete slaviti dugo…

PetarPan
Gost
PetarPan

Šamar pa odbrana.Nemojte vi više da ih branite.Ubiće vas śekiracija…

Budimir
Gost
Budimir

Na pocetku,Ne Nabjedjujte..Smrtni grijeh,svjedocit lazno..inace Vas gospodine Becicu protivnici iz Vecine partija kazuju kao Laznoga..o gos n Veljovicu nikako dobro ne mislim..ipak ne Nabjedjujte sad kad ni u politicke svrhe nije cojski Lazno svjedocit..

Maka
Gost
Maka

Samo nas nemojte vi stitit,ko treba da nas zastiti zastitice nas
Bez brige 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Crnogorka Kotor
Gost
Crnogorka Kotor

Sram te bilo Bočicu i devedesete je bio Dps To je vasa politika sve što uradite niste vi nego Dps Pokrijte se po ušima sarlatani Milo je za vas institucija

Mirko
Gost
Mirko

To je već infantilno.Kako može DPS biti kriv za nešto što je prirodno stanje duha vaših pristalica?Ko je pevao ovih dana ,,kukaće bule”?Vaši koalicioni partneri iz Mitropolije i DF .Za njih su ,kako kaže Amfilohije,muslimani lažni ljudi.

Miki
Gost
Miki

Samo nas vi nemojte cuvati molim vas !!!!

Njegoš
Gost
Njegoš

Ima li ovo iđe da Muslimane čuvaju od svojih ljudi i zašto to uopšte treba da se dešava da čuvate nekoga od vas samih? Nije valjda da će vam neko povjerovati da je ovo Veljović svake noći sa četničkim zastavama ikonografijom napadima i četničkim pjesmama šenlučenjem i orgijanjem, a da nijeste to vi i vaši glasači?? Pričajte to nekom drugom.

CRNA GORA
Gost
CRNA GORA

Nije Veljovic ni DPS!!! Ocima gledamo ljude koji to rade koji su do sad čitali pa odjednom se osilili i dokazali ko su i Sta su!!!!!

Znamo ih!!!

Ko vam vjeruje
Gost
Ko vam vjeruje

Vi pričate što biste voljeli da bude a ne što jeste.

delboj
Gost
delboj

Neka momci, znamo da ste vi i vasi iz DF-a. Nije ovo od juce. Muslimani iz Pljevalja zive u strahu od svojih komsija (ogromne vecine – cast rijetkim izuzecima) vec par decenija, a pogotovo su pod pritiskom od pocetka litija od kada svakodnevno dozivljaju uvrede i prijetnje. Od 1992 narod i situacija u Pjevljima se nije promijenila ni za 1… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Je li ovo moguce? Bila to opozicija ili Dps svakako je sramota da se ovako igrate sa Muslimanima

objektivnost
Gost
objektivnost

Ma kako ste naivni, sad da Vam pohapsi par pristalica pa da pravite haos da ne bi bili u ovoj kohabitaciji

Send this to a friend