Politika

Pavićević: Ko o čemu, Demokrate o časti i poštenju

Kada se Demokrate pozivaju na čestitost i poštenje, to je prava kontradikcija, imajući u vidu plejadu političkih talenata u svojim redovima, saopštio je član Izvršnog odbora DPS-a Aleksandar Pavićević.

“Za početak, bilo bi dobro da objasne javnosti kako to da im je funkcioner, predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović optužen od strane koalicionog partnera, DF, da je organizovao kriminalnu grupu i oštetio opštinski budžet za 600.000 eura?! Gdje ode ta “čast”, to “poštenje”?! Da vrh stranke ne vjeruje u optužbe vaših koalicionih partnera, ne biste Radovića ostavili na ledini, da se sam snalazi i brani, a vi jedva dočeli “leteći start” i potrčali u zagrljaj DF, upravo onih koji tvrde da je vaš funkcioner kriminalac”, kazao je Pavićević.

Kako je kazao, mnogo je riječi a još više licemjerja u svakom novom oglašavanju Demokrata.

“Gdje su vam “čast” i “poštenje” kada treba da se ogradite od potpredsjednika Opštinskog odbora u Beranama, koji se dovodi u vezu sa najodvratnijim krivičnim djelom – pedofilijom?! Onda se pravite “mrtvi”. I ne samo vi, nego sve tzv NVO koje postadoše vladine brzinom svjetlosti”, poručio je Pavićević.

On je dodao da će ovim saopštenjem završiti dopisivanje sa Demokratama sve dok iz njohovih redova ne iskoči novi četnik početnik spreman za uhljebljenje ili novi “ekspert” zadužen za nazadovanje Crne Gore.

“I u finalu, najbolje reče jednom jedan čovjek, od kog se i dalje plašite izbora i činite sve na ovome svijetu da ne izađete na politički megdan. Zato śedite đe ste, jer ni za đe ste nijeste”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

Pa ko ce o casti i postenju? Da necete vi!?

Luketa
Gost
Luketa

Demokrate su samo mladi pioniri Mandinog odeljenja…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Motaj kabal, završeno !

Nikola Lovcenac
Gost
Nikola Lovcenac

Tako je,svaka ti cast brate
Pozdrav iz Lovcenca

ciko
Gost
ciko

a i iz Singapura

Send this to a friend