Politika

Pavićević postao politički savjetnik Dragana Ivančevića

Predsjednik Crnogorske Dragan Ivančević imenovao je Vladimira Pavićevića za svog političkog savjetnika i o tome je obavijestio članove Predsjedništva Crnogorske na sjednici održanoj 3. juna 2017. godine na Cetinju.

Vladimir Pavićević je docent na Fakultetu Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Bio je jedan od najaktivnijih narodnih poslanika u prethodnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije. Pavićević je, inače, rođen u Kotoru 1978. godine, a osnovnu i srednju školu završio je u Budvi.

“Moj motiv je jasan – kao i u dosadašnjem političkom djelovanju želim da utičem na jačanje građanskih i ustavnih sentimenata, u ovom slučaju, u crnogorskom društvu. To praktično znači da i sam želim da doprinesem stvaranju uslova za stabilno i pravedno društvo i državu. Da država zaista bude servis u službi građana, a ne prepreka”, kazao je Pavićević.

Pavićević je prije dva dana u Budvi promovisao svoju knjigu “Više od govora – političke ideje u parlamentarnom životu”, koja predstavlja svjedočanstvo o njegovom parlamentarnom djelovanju u Srbiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MMM
Gost
MMM

Šta se učini od velikog LSCG. Veliku ideju upropaptavaju razni politički anonimus. Purko nije dobio ni 1% u Herceg Novom a ima savetnika.

Zoran
Gost
Zoran

Bravo za pavicevica odabrao je pravu stranu.

cikotić
Gost
cikotić

Hahahaha!

brko
Gost
brko

Rođen 1978g?a izgleda kao da ima 55godina

Send this to a friend