Politika

PES: Potpisan sporazum o strateškoj saradnji sa pokretom “Narod pobjeđuje”

Spajić i Komnenović/ foto: PES

Lider Pokreta “Evropa sad” (PES) Milojko Spajić i predsjednik pokreta “Narod pobjeđuje” Željko Komnenović potpisali su danas u Tivtu dokument o strateškoj saradnji dva pokreta.

Predsjednik opštine Tivat, kako je saopšteno iz PES-a, izrazio je uvjerenje da će buduća Vlada Crne Gore na čelu sa Spajićem biti “posvećena izradi prostorno-planske dokumentacije, te izgradnji škola, vrtića, novog sportskog kompleksa na prostoru Montepranza, rješavanju saobraćajane infrastrukture, pravednijem rješenju upravljanja Morskim dobrom i realizaciji mnogih projekata koji će uticati na unapređenje razvoja tivatske opštine”.

“Nacionalna trvenja su iza nas. Treba se posvetiti ekonomskom napretku i borbi za građansku, pravednu i državu jednakih prava za sve”, istakao je tom prilikom Komnenović.

Nosilac liste Evrope sad! na parlamentarnim izborima Milojko Spajić naglasio je da samo “ekonomija može ujediniti Crnu Goru”, te da je “borba za javni interes zajednički imenitelj Pokreta Evropa sad! i pokreta “Narod pobjeđuje“”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RORA
Gost
RORA

Spajicu opet petljas sa ruskim propagatorima, tako i treba trajat ce te koliko i zdravko, sto ovog iz tvojih pljevalja gradonenacelnika ne glasate da se skine sa funkcije, spajicu skim si takvi si, prodisite pljevljaci od ovih prevaranata

zoka
Gost
zoka

Okle sad ovolika ljubav.I koji mu to narod pobjedjuje.Je li onaj koji predvodi klerofasista Backovic.Bogumi je njemu dobro.Eno tera dzipa i zaposlio je cijelu siru i uzu porodicu.A toliko je sazaljiv da je i Soraju prisvojio.

zoka
Gost
zoka

Ajde ljudi vise da ih micemo.I ako su kratko na vlast vise su nam se popeli na grbacu.

vlado
Gost
vlado

Usrecili ste se

zoka
Gost
zoka

A dje su odje na slici preletaci.Lijepo se slikaju da im se face ne vide.

Send this to a friend