Politika

Sokić novi predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja

Sokić

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima za predsjednika jednoglasno je izabran Dragiša Sokić, aktuelni predsjednik Skupštine opštine Pljevlja, saopšteno je iz te partije.

“Članovi Opštinskog odbora su iskazali vjerovanje da je rezultat partije sa prethodnih izbora moguće značajno poboljšati i naglasili da se već vidi nova energija nakon konstituisanja organa partije koja je pokretačka snaga novih pobjeda kako na lokalnom tako i državnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Zato su jednoglasno, dodaju, podržali izbor novog predsjednika Opštinskog odbora koji je svojim visoko moralnim, ljudskim i stručnim kvalitetima kadar da vodi organizaciju naše partije u Pljevljima.

Navode da je Sokić dugogodišnji član više organa DPS-a prepoznat kao neko ko zna da uoči i promoviše strateške pravce razvoja našeg društva, ali nikako ne zaboravljajući interes svakog građanina da živi u modernoj, građanskoj i državi jednakih šansi za sve.

“U svom govoru novi predsjednik Opštinskog odbora apostrofirao je da će, bez obzira na trenutnu političku situaciju, pobijediti ideja građanske, antifašističke i evropske Crne Gore, države ravnopravnih pripadnika svih vjera i nacija sa Demokratskom partijom socijalista kao glavnim nosiocem ideja i garantom evroatlanskog puta naše države”, zaključuju u saopštenju.

Sjednici je pored članova Opštinskog odbora prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Aleksandar Žurić.

Send this to a friend