Politika

Strujić-Harbić: MVP da objasni zašto Crna Gora nije podržala Rezoluciju kojom se osuđuje paljenje Kur’ana u Švedskoj

Kenana Strujić Harbić

Odluka predstavnika Crne Gore pri UN, da ne podrži Rezoluciju o vjerskoj mržnji koju je predložio Pakistan nakon spaljivanja Kur’ana u Švedskoj, nije odraz realnog sagledavanja aktuelnog trenutka u kojem živimo. Spaljivanje muslimanske svete knjige ili svete knjige bilo koje druge vjere, za osudu je i to ne može biti nikakva sloboda izražavanja, već odraz mržnje, nepoštovanja i varvarizma, poručila je Kenana Strujić Harbić, poslanica Bošnjačke stranke.

“Crna Gora, kao zemlja koja baštini vrijednosti jednakosti, ravnopravnosti, multietničkog sklada, mora biti među prvima u redu, kada je riječ o podršci ovakvim i sličnim rezolucijama. Zato smo iznenađeni glasanjem predstavnika Crne Gore pri UN, i očekujemo da Ministarstvo vanjskih poslova saopšti detaljno obrazloženje ovakvog stava”, kazala je Strujić Harbić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sasa
Gost
sasa

Dokle……

Folirant
Gost
Folirant

To je vaša Vlada i vaše glasanje što mlatinjate sada?!

Ministar
Gost
Ministar

O čemu ti pričaš, ne glasa predstavnik po svom nahođenju, već onako kakvu je instrukciju dobio od svoga ministra, tj Vlade, diplomatski predstavnik samo prenese ono što mu je naloženo! Pa ako vi basta, prozovite glavnoga, a ne službenike u Misijima i ambasadama!

mario
Gost
mario

Gospodjo Kenana pa jeste li Vi “punoljetni”pa znate ciji je to RESOR pri UN,ja cu vam reci,novokomponovanog svetosavskog mucenika Nemanje(pok.Dritana)Abazovica koji je prodao svoju vjeru i Kuran je njegov,pitajte njega javno i glasno.

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

To vam je gospodjo Kenana Evro-Atlantizam u koji se svi kunete.

Send this to a friend