Politika

Vuksanović Stanković: Brajović nema autoritet da okupi partije i povede ozbiljan dijalog

Vuksanović

Skupština Crne Gore je pod vođstvom predsjednika Ivana Brajovića izgubila ulogu ključne institucije u parlamentarnoj demokratiji, pretvorila se u parlamentarnu karikaturu i zbog toga on nema autoritet da okupi partije i povede ozbiljan dijalog, tvrdi liderka SDP-a Draginja Vuksanović Stanković. 

“SDP želi dijalog oko izbornih reformi jer je Crnoj Gori potrebna barem minimalna saglasnost oko ključnih izbornih uslova koji bi unaprijedili izborni ambijent i pokušali da djelimično povrate povjerenje među političkim akterima. Inicijativa Brajovića nije adekvatno pripremljena, pravovremena, niti dolazi od nekoga ko ima dovoljno političkog autoriteta da moderira uspješan dijalog. Brajović ovih dana i mjeseci ima ozbiljnijih preokupacija i briga, pa sve i da ima malo više autoriteta, teško da bi se mogao valjano koncentrisati na političke teme. Čini se politički smislenijim i društveno korisnijim da predsjednik Vlade nakon razgovora sa velikim brojem respektabilnih društvenih aktera, NVO, medijima, drugim institucijama i pojedincima, i dobijenih predloga i sugestija izađe što prije sa obećanim dokumentom tj. predlogom za izlazak iz ovakvog stanja bez presedana u ove tri decenije, zbog čega smo, nažalost, i međunarodno zavrijedili epitet hibridnog režima i zarobljene države”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Sa indignacijom citam saopstenja dje se partije sa tobos procrnogorskom opcijom ovako nisko prepucavaju. A zar jadni ne bili , ne vidite kako bi ne ovi unutrasnji anticrnogorci satrli , da se kojim slucajem dokopaju vlasti. U pamet se, dok jos vremena ima.

peki
Gost
peki

BOJKOT

kolasinska_suza
Gost
kolasinska_suza

Brajovic ima autoritet samo nad ovima sto moraju da ga slusaju da bi ostali da rade u MontenegroAirlines, aerodrome, civilno vazduhoplovstvo, željeznicu,jos malo i prosvjeti i zdravtsvu, pa ti glasaj za nekog drugog sa providnim listicima!

Mikulic
Gost
Mikulic

Da nam je više Draginja, a manje abrajović-Ramada, Crna Gora bi bila kao Luxemburg.

gagi
Gost
gagi

Kako ko Draginja o autoritetu,karakteru i moralu. E pa Draginja,to najbolje “zna i poznaje”tvoj bivsi domacin”koji se “spasao od zla nevidjenog”,a drugo,neka je Veliki Bog UPOMOC ovom sadasnjem tvom domacinu. No cekat cemo da vidimo do kada,jos si mlada,polagano “manikenko”sa jednom GLAVOM,a devet jezika.

Zoran
Gost
Zoran

Sdp je politička prošlost crne gore ne vrede ni dva posto glasova na izborima.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Je li ovo ona gospoja što brka Iva Andrića i Mešu Selimovića? Hoće to kad se foliraš da si intelektualna gromada, a od knjiga čitaš samo predgovore.😂

Strijelac
Gost
Strijelac

Zato ima Ranko Krivokapić, njega kolege naprosto obožavaju.Posebno DF.Zamislite samo kakav bi autoritet imao da je predśednik Skupštine, kad ga onako ,, izčašćava ” Medojević, kao kolegu iz opozicije.

Podgorica
Gost
Podgorica

Taaako je Draginja..a dje onaj da ima autoritet

Lscg
Gost
Lscg

Mijenjaj to,,,EWIWA WERO MONTENEGRO..

Marko
Gost
Marko

Brajovic nema auroeitet a DF ugledni parlamentarci, pa se poslije cude sto ih niko ne glasa 🙄🙄🙄

Emina
Gost
Emina

Ivan -moralna Ramada

!!!
Gost
!!!

Ipak mi se cini da joj Ranjo mrsi konce.Ovo je vise izjava za svoju stranku a i opomena gorepomenutom da malo prikoci.

CENTAR
Gost
CENTAR

Postovana Draginja, smatram da gos Brajovic narodcki je osilio ili izvrsava Dps naredbe, vi kao eminentna i uvazena postena politicarka treba da okupite mlade ljude oko vas. Nije dama u Crnoj Gori ne cijenjena naprotiv vi imate visi potencijal od mnogih, uz dobar program i politiku pomirenja bit ce nacija uz vas, zapamtite ko god dijeli narod nije pozeljan, pogotovo… Više »

Neunistivi
Gost
Neunistivi

Draginja je 2x vise skolovana od Brajovica. Jedina zenska snaga u CG.
Svaka rijec na mjestu. Bravo Draga!

SINDON58
Gost
SINDON58

Neunistivi da li je Draginja za samostalnu crnu goru i CPC?

Roro
Gost
Roro

Drž se ti tvojeg čojeka,pa pušti politiku.

Goran
Gost
Goran

Jasno je da je Draginja pravo osvježenjen crnogorske politicke scene, a da Brajovica ceka prugasto odijelo.

Kiko
Gost
Kiko

E nasla si ti da mu kazes.. ti si od autoriteta velikog. Ne zna vam se dje ste. Ili za Crnu Goru ili protiv.. tuga

Svjefol
Gost
Svjefol

A sto to zboris, Drage nasa…. Ako vam je u interesu da razgovarate, doci cete a ako nije, ka sto nije, bice izbora i bez tih razgovora. Za sve vas je jedini spas da DPS bojkotuje izbore, pa da izbore proglasite legitimnim… A i tada bi vam cenzus bio upitan.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Nema Brajović neki autoritet, istina ja, ali ni ti, Drage, nikakvi. No, brzo će jesen i izbori pa ćeš se sama uvjeriti koliki je tvoj.

Brajovic
Gost
Brajovic

Potcenjujete nekog ko je dr prava. Stvarno smijesno. Naprijed Draginja!

Marko
Gost
Marko

Micite Draginju I Raska sto prije jer necete preci cenzus

Paki
Gost
Paki

Sve bi dala za jedan dan da bude premijer!

Send this to a friend