Politika

Zirojević: DF poziva na mijenjanje ustava, “građanske partije” se prave mrtve

Nikola Zirojević

DF poziva na mijenjanje ustava, “građanske partije” se prave mrtve, poručio je portparol SD i kandidat za poslanika Nikola Zirojević, nakon izjave poslanice DF-a Jelene Božović da je potrebno promijeniti himnu i zastavu Crne Gore.

<<<Božović: Preispitati državne simbole, himnu i zastavu na putu ka pomirenju<<<

“Evo o kakvom pomirenju govori trenutna vlast na čelu sa URA-om i zašto se nada dvijema trećinama u parlamentu. Da bi promijenili Ustav Crne Gore i još jednom ponizili simbole ove države”, poručio je on danas na Tviteru.

I nakon ovoga, dodaje on, neko se nađe dovoljno drskim da “opoziciju prozove da nameće identitetske teme i podjele”.

“No, DF je od početka jasan u vezi sa svojom politikom. Ovdje su sporni oni koji bi da ih zovemo građanskim partijama, a ovo zdušno podržavaju. Pored takvih građanskih partija, nama ekstremna desnica ne treba”, zaključio je Zirojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdravko
Gost
Zdravko

Dečko ajde oladi….

Laban
Gost
Laban

Neće DF daleko.Od boraca za pravdu spali su na to da ih optužuju za šverc droge i da zapošljavaju svoje penzionisanje profesore ruskog da upravljaju parkingom.Dotakli su dno.

Laban
Gost
Laban

Mislim da je DF prošlost.Ljudi su zaglavili sa aferom Božović ,koji je optužen za šverc droge i kompletna partijama ga podržava.Sada kada je svima jasno ko su oni,kada su u Podgorici zaposlili profesora ruskog jezika od 70 godina da bude upravnik parking službe.Prošlost.

Ote mi se riječ
Gost
Ote mi se riječ

Treba pokrenuti, mirno i u toleranciji, javnu raspravu o mnogim pitanjima, pa i o tim pitanjima, samo je Sveto pismo jednom i za svagda.

Croy
Gost
Croy

Nije prijatelju, da je sveto pismo jednom za svagda ne bi bilo drugog zavjeta ni Kurana 😉

Pg.Tg.
Gost
Pg.Tg.

žalosno da grupica radikala uvezenih iz srbije diktira uslove CG građanima…smiješno ali i bolesno

Tara
Gost
Tara

Povreda Ustava drzave CG..je najveci kriminal..odmah ih treba optuziti…za terorizam i izdaju..Ovu teroristicku partiju treba ukinuti..Drzava je napadnuta..

Commentator
Gost
Commentator

Pleme moje snom mrtvijem spava…

Send this to a friend