Fudbal

Brnović: Bili smo slabiji nego na prethodnih pet utakmica

Budućnost je nakon sjajnih pet uvodnih kola i pet pobjeda, upisala remi – “plavi” su odigrali neriješeno protiv Grblja (1:1) u Radanovićima.

Vladan Kordić je nakon centaršuta Petra Vukčevića iz prekida doveo “trikolore” u vodstvo, ali učenici Veska Steševića nisu uspjeli da sačuvaju trijumf.

“Dobro smo ušli u utakmicu, rano postigli gol, u prvom dijelu igre osujetili Budućnost na sredini terena. Imali smo prilike da damo još koji pogodak, ali u cjelini rezultat je realan”, rekao je Stešević nakon utakmica.

Prije egzekucije Aleksandra Vujačića na sjajnu asistenciju Mihaila Perovića, vicešampion države je pokušavao preko Draška Božovića i Igora Ivanovića. Kasnije su napadi bili stihijski.

“Upozoravali smo igrače da je Grbalj jak u prekidima, a upravo smo na taj način rano primili gol. Kasnije smo imali prilike, nismo ih iskoristili. Teren je bio loš što nije opravdanje, jer je isto bilo i jednima i drugima. Kada se sve pogleda, pružili smo dosta manje nego na prethodnih pet utakmica” poručio je trener Budućnosti, Branko Brnović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
varvar
Gost
varvar

ostavka brna odma dok si na vrijeme

Leopold
Gost
Leopold

Brnoviću, ove godine se sve radi da Budućnost uzme titulu. Služite se svim i svačim i oćete silom na sramotu to da uradite. Juče je u Nikšiću sudija bio na strani FK ZETA, ali je SUTJESKA ipak dobila. SUTJESKA novi, stari šampion!

Vojo
Gost
Vojo

Vi pojma nemate Sutjeska je za vas institucija

Leopold
Gost
Leopold

Nego šta je!

Send this to a friend