Fudbal Važne odluke pod Goricom

Budućnost za 15 dana dobija novog trenera

Budućnost je riješila pitanje trenera novi strateg “plavih” je Mladen Milinković, a ekipu će preuzeti kroz 15 dana, saznaju Dnevne novine.

Do tada vicešampiona Crne Gore i osvajača Kupa će voditi sportski direktor Zvezdan Milošević sa pomoćnicima Andrijom Delibašićem i Nikolom Vukčevićem. Debi 55-godišnjeg Sarajlije se očekuje za vikend protiv Zete na Trešnjici u 14. kolu Telekom 1. CFL.

Milinković ima 51 godinu, trenutno je šef stručnog štaba švedske Sirijanske (bivši klub Zvezdana Miloševića) u koju je stigao da pokuša da je sačuva u drugoligaškom takmičenju, a rođeni Lozničanin je radio još u Baneu, Drini iz Zvornika, Radničkom Stobexu, Loznici, Borči, Igalu, Radniku iz Surdulice (uveo ekipu u Superligu), albanskom Luftetariju (bio najbolji trener polusezone) i Kukešiju i azerbejdžanskoj Kesli. Budućnost će mu biti najveći izazov u karijeri i spreman je da da cijelog sebe za uspjeh.

Međutim, “plavi” su odlučili da misle na budućnost i imaju dugogodišnju strategiju što se tiče kormilara Delibašić će aktivno pomagati Milinkoviću (pomagao je i Branku Brnoviću), a kada se steknu svi uslovi, legenda crnogorskog fudbala će preuzeti ekipu.

Naravno, to će zavisiti od Milinkovićevih rezultata, ali i PRO licence 38-godišnjeg Nikšićanina koju bi trebalo da dobije u aprilu ili junu. Nekadašnji napadač reprezentacije Crne Gore je bio u stručnom štabu Partizana od 2016. do 2018. godine, a prije godinu dana je postao asistent u plavom klubu.

Svojim temeljnim radom i perfektnim ponašanjem je “kupio” sve, nadogradio je iskustvo koje je skupljao kao centarfor Partizana, Majorke, Benfike, Rajo Valjekana… gdje je radio sa kvalitetnim trenerskim imenima, a uprava podgoričkog kluba je procijenila da je budućnost Budućnosti.

Tako nova uprava želi da se prekine sa nevjerovatnom trenerskom vrteškom 25 trenera za 13 godina. Kreće sa Milinkovićem, a plan je da kada dođe vrijeme Delibašić kao pomoćnik i kao neko ko je non-stop u klubu samo uskoči u fotelju glavnog šefa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Andjela
Gost
Andjela

Zar nema Crnogorca za ovu robotu, zar vise nije dosta srbijanaca , toliko puta se opakoste i opet nauke nema.Trener Syrianska FC mnogo ,,jakog ,, tima iz Södertälja! Neko jak je iza ovog svoga. Mijac je samo marioneta!

san sebastijan
Gost
san sebastijan

Dakle, trener je Delibašić a ovo je njegov pomoćnik koji ima PRO licencu i obavljaće funkciju prvog trenera!

Esp
Gost
Esp

Propast ……..

Esp
Gost
Esp

Ironijaaaaaa

Gulphy
Gost
Gulphy

Ovome je izgleda jedina preporuka to sto ima veze sa Svedskom kao i Milosevic i Mijac.

Ljubovic
Gost
Ljubovic

Jedina strategija koju ja odje vidim je da se makne Brna da ne smeta novoj upravi da opere pare.

Esp
Gost
Esp

Bas ……

Šurde
Gost
Šurde

Po meni, ako stvarno žele da Budućnost bude prva, trebali su dovesti provjerene stručnjake Mija Radulovića ili Nebojšu Jovovića!

Unijasindikata
Gost
Unijasindikata

🎼9000 rođenih u znaku 🐐®🎶

2006
Gost
2006

A nijeste saznali, no prepisali iz Vijesti…

Samo Crna Gora
Gost
Samo Crna Gora

Da su barem doveli boljega od Brne, no, nažalost, nisu…Ali ajde da vidimo.

PG-081
Gost
PG-081

Uprava napolje

Magarica
Gost
Magarica

Po ovome se vidi koliko navijača ima (nema) Budućnost . Igraju su nekakvi privatnici sa FK i KK

MPG
Gost
MPG

Umjesto Branka Brnovića su doveli nekog nikad čuo tipa koji nije spreman da odmah preuzme klupu. To radi uprava koja je kazala da će Budućnost biti ozbiljan klub. Ovo je smiješno, da ne pominjemo to što su Brnovića makli u sred odličnog niza rezultata da bi doveli anonimusa koji je istjeran iz posljednjeplasiranog tima u Švedskoj. I onda se čude… Više »

Saša
Gost
Saša

Šta bi sa Brnovićem xaxaxaxa

Send this to a friend