Fudbal

Da igra SFR Jugoslavija u Rusiji u timu bi bila i dva Crnogorca

Da na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igra reprezentacija SFR Jugoslavije, sigurno bi bila među kandidatima za najviši plasman.

Stranici sportseeda.com napravila je tim od 23 igrača sa prostora bivše Jugoslavije, koji bi se, po njihovom mišljenju našli u timu na Mundijalu.

Među najboljim igračima je i crnogorski tandem, Stefan Savić i Stevan Jovetić.

Uostalom pogledajte za kojih 23 igrača su se odlučili novinari pomenute stranice.

Golmani: Jan Oblak (Slovenija/Atletiko Madrid), Danijel Subašić (Hrvatska/Monako), Asmir Begović (Bosna i Hercegovina/Bornmut),

Odbrana: Šime Vrsaljko (Hrvatska/Atletiko Madrid), Dejan Lovren (Hrvatska/Liverpul), Stefan Savić (Crna Gora/Atletiko Madrid), Branislav Ivanović (Srbija/Zenit), Matija Nastasić (Srbija/Šalke), Aleksandar Kolarov (Srbija/Roma), Sead Kolašinac (Bosna i Hercegovina/Arsenal).

Vezni red: Miralem Pjanić (Bosna i Hercegovina/Juventus), Ivan Rakitić (Hrvatska/Barselona), Mateo Kovačić (Hrvatska/Real Madrid), Luka Modrić(Hrvatska/Real Madrid), Marcelo Brozović (Hrvatska/Inter Milan), Nemanja Matić (Srbija/Mančester junajted), Sergej Milinković-Savić (Srbija/Lacio), Dušan Tadić (Srbija/Sautempton),

Napad: Edin Džeko (Bosna i Hercegovina/Roma), Ivan Perišić (Hrvatska/Inter Milan), Mario Mandžukić (Hrvatska/Juventus), Stevan Jovetić (Crna Gora/Monako).

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Monterati
Gost
Monterati

Valjalo bi da neko sastavi tim Austrougarske, te DR Njemačke.

biba struja
Gost
biba struja

e da mi je viđe ti te opet,,,,,,,što se više približava taj veliki dan, neki neovisni vivaši sve više i više i više kriziraju, dali bi i 100 amerika da mogu s nama sa verande uz nišićko ili rogonju da pogledaju SCG……BRASIIIIIIIIIIIIILLLLLL, osta samo sanak pusti teško je gledat a neučestvovat, teško je gledat a nenavijat, a šta je najteže—–komšija… Više »

KLM
Gost
KLM

KOGA VISE TO ZANIMA OBRAZAVI

Simao
Gost
Simao

“OBRAZAVI” !? Učiteljica da ti vrati pare ha ha 😉

Hljeba i igara
Gost
Hljeba i igara

Da je moja baba imala sto nije imala, bila bi djed.

Betoven
Gost
Betoven

Dajte manite se vise Jugoslavije. Najvise za Jugoslavijom zale Crnogorci, koji su iz nje izasli najsiromasniji.

356
Gost
356

A u zajednicu ušli kao najbogatiji. 😀

xyz
Gost
xyz

Mijatovicu,Savicevucu,Marovicu,Brnovicima i drugim ovi fudbaleri nijesu do koljena

Krsto
Gost
Krsto

Promašio si poentu teksta drug. Nije u pitanju poređenje “nekad i sad”, nego je namjera da se pokaže da je opstala SFRJ, kakvu bi jaku ekipu imala. Ova imena na jednom mjestu, i uz dobrog selektora, najmanje četvrtfinale.

Vasiljevic
Gost
Vasiljevic

Najmanje, u pravu si. Bila bi to velesila fudbalska

Send this to a friend