Fudbal

Mijo da ostane selektor, Dejo da nam organizuje oproštajnu utakmicu

Bivši crnogorski reprezentativac Dejan Damjanović smatra da Miodrag Radulović treba da ostane na mjestu selektora “sokola”.

Ugovor mu ističe na kraju godine, a čelnici FSCG odlučiće hoće li nastaviti saradnju sa Radulovićem.

“Ne znam kakva je situacija, ja sam stvarno dobar sa selektorom privatno i cijenim ga kao trenera. Nismo pričali oko toga, ali je moje mišljenje da treba da ostane. Nama je reprezentacija izgledala dobro. Hvala Bogu nije bilo toliko povreda. Dobili smo par novih igrača. Napravili smo grupu igrača koji će sada biti nosioci reprezentacije. Bili smo do zadnjeg kola na jednu utakmicu. Čak su i ti Mađari dali gol Bugarskoj u 97. minutu. i vjerovatno nas nikad ne bi dobili, da nisu dali taj gol Bugarima. Da toga nije bilo, a da smo mi poveli 0:1 i njima bi se ‘noge odsjekle’. Da se ja pitam Raduloviću bih ponudio novi ugovor. Moje mišljenje je da je reprezentacija igrala odlično i ako gledamo malo šire sa ljubavi i realnošću, sve je bilo kako treba, ali evo vidjećemo. Predsjednik Saveza Dejan Savićević će sigurno odlučiti šta je najbolje što se tiče reprezentacije i, naravno, ako sadašnji selektor bude htio da nastavi. Moje mišljenje je da smo svih tih osam utakmica izgledali dobro“, rekao je Damjanović za Lobsport.

Nada se popularni Boske, jedan od ljubimaca crnogorskih ljubitelja fudbala da bi bivši reprezentativci mogli da organizuju oproštajni meč u dresu “sokola”.

“Mirko Vučinić nije imao oproštajnu utakmicu, milion nas ima. Zašto ne bi mogli da napravimo revijalnu utakmicu i garantujem da će biti pun stadion. To bi bilo jedno sjajno druženje i promocija fudbala, da se okupe svi bivši, a i sadašnji reprezentativci. Pitaću mog omiljenog predsjednika Dejana Savićevića da nam odobri da organizujemo takvu utakmicu. Mislim da bi to bilo lijepo, da svi vide, kakvo je stanje i raspoloženje u reprezentaciji Crne Gore. Neke momke nisam vidio sigurno više od pet godina i volio bih da ih vidim. Mislim da bi i narod volio da vidi bivše reprezentativce na terenu, da se družimo, zabavimo, da napravimo miks bivših i sadašnjih reprezentativaca, da aktiviramo Deja ponovo. To bi bio spektakl i javno apelujem da se ova ideja sprovede. Bilo bi i nas nekoliko koji bi se angažovali oko organizacije“, istakao je Dejan Damjanović.

19

avatar
1000
15
4
0
 
19
MilosAloAloMaksSlinavišofro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Da idu i jedan i drugi

Alo
Gost
Alo

Radulovic je dobar covjek samo sto je los selektor.Odma treba da ide.Crna gora moze na evropsko i druga velika takmičenja sa dobrim selektorom…

Alo
Gost
Alo

Radulovic je dobar čovjek samo loš selektor.Odma treba da ide…Sa dobrim selektorom Crna Gora koze na evropsko.

Slinavišofro
Gost
Slinavišofro

Ovaj se nada mjestu u savez pa zato kuka za njim

Ludak
Gost
Ludak

Baš se pokazali rezultati sve govore A oni igraju kao muhe bez glavr

Predrag Popovic
Gost
Predrag Popovic

I Radulovic i Savicevic moj Damjanovicu treba da idu iz reprezentacije. A vama igracima, tebi i slicnima, svaka cast. Revijalna utakmica je dobra ideja

Obrijane obrve
Gost
Obrijane obrve

Računa li se ta oproštajna za mondijal,da se odmah uzmu bodovi na strani, npr Gusinje

Nikocevic Vojin
Gost
Nikocevic Vojin

Mijo moze samo Liban da trenira.Trener reprezentacije treba da bude covjek koji zna sto je fudbak a ne pion sa kojim se upravlja kao na sony igricu.

moje ime
Gost
moje ime

Koliko ja ukapirah….. značččččiiiii i jjjoš jedan mundijal propuštamo već sad. A nešto prebrzo, a?

dexPg.
Gost
dexPg.

dobra i korisna ideja…svi smo za…čeka se odluka fscg

Metotije
Gost
Metotije

Neka Dejo vrati Brnovica on uvijek ide taktikom svi u napad, a ne ko Radulovic svi u napad a golman drijema. Kod Brne svi moraju da pjevaju himnu, a kod Radulovica samo usta otvaraju. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Metotije
Gost
Metotije

Deja proglasite za doživotnog predsjednika FSCG, on je vinuo u nebo cg fudbal i sredio stadione, on se pita ko ce i koliko igrati u utakmicama reprezentacije, koga treba promovisati a koga izbaciti. Dejo majstore pa ti si Bog!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Znamo se
Gost
Znamo se

Okupi ih kod tebe na slavu pa se tamo opraštajte

Kontraš_007
Gost
Kontraš_007

Niko te ne ćera da ideš i gledaš. Ima nas koji bismo rado pošli da odgledamo jednu takvu utakmicu.

Gondor
Gost
Gondor

Neka je on tebi dobar privatno Boske, za kuma ga zovi slobodno, ali kao trener je neuki amater.

Laban
Gost
Laban

Ne slažem se.Dva ciklusa je bio,dovoljno,sve da nas je kvalifikovao,a ne ovako ,bez uspjeha.Dajte za selektora nekog Njemca ili Italijana.Pogledajte Albance,Mađare.Nisu sila,a već idu uzastopno na dva Evropska prvenstva.

goca
Gost
goca

los trener

vesko nk
Gost
vesko nk

Albance Mađare pa oni imaju višemilionsko stanovništvo a kod nas ovo malo fudbalera pola voli drugu državu a o navijačima neću.Čekamo da lokalne vlasti čitaj lupeži završe stadione Nikšić Cetinje jer u NK. trebina zapadna koju su lupeži skratili za 10 metara u dužinu ili Cetinjski koji čeka travu nekih 300,000.eura skupu.Ima budala koji misle da Dejo mora zidat ili… Više »

Maks
Gost
Maks

Pa jes, madjari nemaju neku tradiciju, vidi se da se razumijes…

Send this to a friend