Fudbal

Milinković: Slađi bod pripao je Dečiću

FK Budućnost

Na otvaranju drugog dijela sezone, u lijepoj atmosferi i na lijepo popunjenom stadionu, Budućnost je remizirala sa Dečićem (2:2) u okviru 20. kola domaćeg šampionata.

Aktuelni prvaci su imali 2:0 nakon sjajnih 45 minuta, ali je Dečić u nastaku izbjegao poraz. „Plavi“ su i nakon 20. odigranog kola lideri šampionata i imaju dva boda više upravo od Tuzana.

“Vrlo dobra i lijepa utakmica, da je više ovakvih u prvenstvu mnogo bolje bismo prolazili u Evropi. Divan ambijent i sjajna podrška navijača. Dosta dobro prvo poluvrijeme s naše strane i vrlo loših 25-30 minuta u drugom. Pred kraj utakmica smo pokušali da napadnemo, ali bilo je kasno”, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković, koji je svjestan da je njegov tim “ispustio” dva boda…

“Slađi bod pripao je Dečiću. Imali smo sve u svojim rukama, ali nažalost nijesmo uspjeli da sačuvamo to i eventualno postigemo treći gol da riješimo utakmicu. Nije dobro kad u prvom kolu ne pobijedite kod kuće, posebno protiv direktnog konkurenta”, rekao je Milinković, koji je imao poruku i za igrače, ali i za navijače…

“Ako budemo ovako igrali 90 minuta, ne bi trebalo da imamo problema na kraju šampionske trke. To sam rekao i igračima. Ostaje žal što nijesmo osvojili tri boda, nijesmo zadovoljni rezultatom, ali moramo biti svjesni da smo imali dobrog rivala”.

Send this to a friend