Fudbal Član Telekom 1. CFL promovisao novog trenera

Peković predstavljen u Podgorici: Teško je kopirati Klopa, želim čvrstu i disciplinovanu ekipu

Milorad Peković predstavljen je kao novi trener Fudbalskog kluba Podgorica.

Dugogodišnji reprezentativac Crne Gore i doskorašnji selektor omladinske selekcije rekao je da se raduje prvom poslu u klupskom fudbalu.

“Znam dosta o Podgorici, nije tajna da je u pitanju veoma organizovan klub, koji je za kratko vrijeme stvorio ime i veliko mi je zadovoljstvo što su mi ukazali povjerenje da radim u ovoj sredini. Zahvalan sam i FSCG na saradnji još od igračkih dana, to mi je odredilo put i nakon toga. Izašli su mi u susret da se posvetim klupskom fudbalu i tako zadovoljim strast da svakog dana budem na terenu. To je ono što mi nedostaje još od igračkih dana i pravo mjerilo trenerskog posla. Veliku zahvalnost dugujem i dosadašnjem treneru Podgorice Voju Pejoviću, koji je postigao uspjehe vrijedne poštovanja i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu”, rekao je Peković.

Peković je kao igrač sarađivao sa brojnim trenerima, jedan od njih je Jirgen Klop, koji sa Liverpulom postavlja standarde svjetskog fudbala.

“Svi teže da kopiraju Klopa, ali to nije lako. Nevjerovatan je motivator, izvlači maksimum iz igrača i mnogo mi znači iskustvo rada sa njim, kao i sa Tomasom Tuhelom. Želim da moja ekipa bude čvrsta i disciplinovana. Poznajem tim, došlo je i nekoliko mladih, ambicioznih igrača, željnih dokazivanja. Teško je definisati ciljeve, ali želja je da se ustalimo u Prvoj ligi i pozicioniramo na fudbalskoj mapi”, dodao je Peković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tanja
Gost
Tanja

Sa srećom u drugu ligu

ŠAMPION
Gost
ŠAMPION

Sa srećom i brzinom trećom…

Send this to a friend