Fudbal

Piksi: Hoću da vidim revolt

foto: EPA-EFE/Robert Hegedus

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da želi da vidi “pozitivnu reakciju” cijele ekipe poslije poraza u Rusiji.

“Hoću pozitivnu reakciju svih igrača, od zadnje linije do napada. Maksimalno angažovanje i respekt prema principima igre koju želimo da pružimo. Niko se ne osjeća lijepo kada ga kritikujete, stvaljate pod upitnik njegov kvalitet. Zato želim reakciju. Hoću da vidim revolt. Tim će protiv Kipra izaći maksimalno ozbiljno i sa dosta promjena, sigurno”, rekao je Stojković, a prenio FSS.

Srbija će u ponedjeljak od 18 časova odigrati prijateljski meč u Larnaki protiv Kipra.

“Sve je u redu, atmosfera je dobra, okrenuti smo budućnosti, meču koji slijedi, nema panike, gledamo naprijed. Milenković se priključio, svi konkurišu za tim, biće nekih promjena i tu nema dileme. Želimo da probamo nešto što smo radili prethodnih dana i ovu utakmicu gledamo kao na rehabilitaciju poslije onoga u Rusiji”, dodao je Stojković.

Srbija je u četvrtak poražena u Moskvi od Rusije sa 0:4 u prijateljskom meču.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Planeta majmunacetinje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Planeta majmuna
Gost
Planeta majmuna

Kod vas srba je sve revolt – prvo sa sopstvenim mozgom i bicem pa na dalje.

cetinje
Gost
cetinje

A vi ste non-stop u nekavi “revolt” Srbski ultranacionalisto, u Evropi medju klubovima FIFA u EUFA i sl.nemas prijatelja, sem u Rusiji koja je kao ti, umislio si u najmanju ruku da si Josep Pep Gvardiola,biti Pep treba mozak,znanje i ljudskost sa cim ti prilicno oskudijevas.

Send this to a friend