Košarka

Pavićević: Završila se izuzetno teška i turbulentna sezona

Mihailo Pavićević
KK FMP

Konačno je kraj – za košarkaše je završena sezona u Admiralbet ABA ligi u kojoj su dugo bili na pragu ispadanja, kasnije su na terenu izborili baraž, ali ni njega neće igrati nakon odluke da se proširi takmičenje i da učestvuje Dubai.

Barani su sezonu završili porazom od FMP-a u Železniku 111:94.

“Bila je na momente lijepa utakmica za gledanje, sa dosta poena i praktično bez odbrana”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Sezona nije mogla da bude teža.

“Izuzetno teška i turbulenta sezona je za nama. Počeli smo veoma loše, nismo pogodili sa pojačanjima i došli smo u gotovo bezizlaznu situaciju. Promjenom gotovo 80 posto ekipe uspjeli smo da se konsolidujemo, drugi dio sezone odigramo znatno bolje i ne samo administrativnim putem obezbijedimo opastanak”, dodao je Pavićević.

Čestitao je igračima.

“Uložili su maksimalan trud. Nije bilo lako igrati kada je biti ili ne biti. Želim da se zahvalim i našim vjernim navijačima. Drago mi je što će i naredne sezone gledati najbolju košarku u regionu, hvala i Opštini Bar na čelu sa predsjednikom Dušanom Raičevićem. Bez njih teško da bismo sve ovo izgurali. Sada slijedi prestrojavanje”, zaključio je Pavićević.

Send this to a friend