Ostali sportovi

U nedjelju dan reprezentacije, mnogo poklona na Trgu

foto: kscg.me

Glavni gradski trg u Podgorici u nedjelju 10. marta biće u bojama Crne Gore.

“Kako je Zakonom o sportu propisano da se 10. marta obilježava Dan reprezentacija Crne Gore, Ministarstvo sporta i mladih će tog dana imati program na Glavnom gradskom trgu. Obilježavanje manifestacije „Dan reprezentacija” počinje organizacijom sajma sporta koji će se održati u nedelju, 10. marta 2019. godine, u periodu od 11 do 16 časova, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.” navodi se u saopštenju Ministarstva i dodaje:

“Promo punktove na sajmu sporta, uz Ministarstvo sporta i mladih, imaće i sljedeće sportske organizacije: Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet, Bućarski savez, Atletski savez, Košarkaški savez, Bokserski savez, Crnogorski skijaški savez, Fudbalski savez, Gimnastički savez, Ju-jitsu savez, Karate savez, Kik boks savez, Odbojkaški savez, Planinarski savez, Rukometni savez, Šahovski savez, Streljački savez, Studentski sportski savez, Taekwondo savez, Stonoteniski savez, Teniski savez i Vaterpolo i plivački savez.

Takođe, biće prisutni i crnogorski reprezentativci koji će kroz neposrednu komunikaciju sa građanima i djecom, približiti značaj i prednosti bavljenja sportom sa ciljem jačanja i unapređenja kulta crnogorske reprezentacije.

Sportski savezi koji će na centralnom dijelu Trga prezentovati svoje aktivnosti su: Streljački savez, Atletski savez, Stonoteniski savez, Gimnastički savez, Fudbalski savez, Košarkaški savez, Šahovski savez Crne Gore, dok će prezentacije ispred svojih promo punktova imati ostale organizacije.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

Reprezentacije su ponos svake države,što bi moralo da se odnosi na predstavnike sviih sportova koji “žive” u Crnu Goru.Na trgu Nezavisnosti u Podgorici održan je „Dan reprezentacija“ Crne Gore.Ministar Janović je dao sebi za pravo da selektivno finansira i vrši izbor reprezentacija koje će nastupiti.Za pohvaliti je više nego korektnu komunikaciju premijera Duška Markovića,sa sportistima i spoirtskim radnicima.Može ministar da… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

CRNA GORA PRIJE SVEGA , CRNA GORA IZNAD SVEGA ,ZA PRAVO I ČAST ,CRNOGORSKOG SPORTA. OVO TREBA DA BUDE DAN CRNOGORSKOG SPORTA .

Rade007
Gost
Rade007

Šta su pokloni?

No nama
Gost
No nama

Ministarstvo sporta je jedino ministarstvo koje radi svoj posao kako treba!
Bravo Janoviću!

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Ministarstvo sporta sistematski uništava amaterski sport.Zašto nije zakonom o sportu , preecizno definisan odnos i obaveza države prema profesionalnom sportu,kao i odnos i obaveza države prema amaterskom sportu. Zakon o sportu i strategija razvoja sporta u Crnu Goru ,van konkurencije dva najgora dokumenta.

Roro
Gost
Roro

Biće i Dps zastavica!Juhuu

Levert
Gost
Levert

Dps opsesija, a!? Ajde pocini. Dodji slobodno sa crvenom kravatom.

Danko
Gost
Danko

Bas dobro zvuci! Da vidimo kako ce da ispane!

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

desi se da ponekad uradite nesto normalno….desi se….ponekad…👏

Janko
Gost
Janko

Bolje da pocne Ministarstvo sporta da vodi racuna o nasoj đeci da ne idu da.igraju za druge reprezentacije….kosarka, fudbal, vaterpolo, rukomet, tenis…saveze nam vode nestrucni ljudi , cast par izuzetaka, koji sve gledaju kroz glasove…Trgnite se prije nego bude kasno….mladost nam ode iz nase CG.

Anonimus
Gost
Anonimus

Ako si izbacio ono iz nicka bokser,onda si bas dobronamjeran.Ministarstvo sporta je najbolje i izuzetno vodi racuna o sportistima a pogotovo o mladim sportistima.Konacno su stali na rep ovim nepostojojecim klubovima i savezima koji su izvlacili odnosno krali novac iz Saveza .Bice jos bolje.Ne sumnjam.

Janko
Gost
Janko

Mislis da vode racuna o mladim sportistima? Ja bih bio najsrecniji da.je tako….

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Samo par primjera : 2016 godine,ministar vratio u buđžet blizu 600.000,00 eura. Konkurs 2017 godine za funkcionisanje 13 nacionalnih saveza i 35 klubova opredijelio vjerovao ili ne 126.000,00.Izgubio kod Uprabvnog suda veći broj predmeta.Ne funkcioniše Nacionalni savjet za sport.Umjesto da rešava probleme u savezima on gasi saveze i direktno radi protiv sportista koji ne mogu da se normalno prijavljuju na… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Ministar je prvo u Nacrtu zakona o sportu predložio da mogu da se finansiraju i sključivo đeca koja treniraju u profesionalnim klubovima a da to nije moguće đeci koja treniraju u amaterskim klubovima.Kada novim zakonom o sportu nijesu razdvojeni profesionalni i amaterski klubovi ,onda je definisao da o finansiranju đece u sportu direktno on odlučuje,što se svodi na isto.Toliko o… Više »

Send this to a friend