Ostali sportovi

U nedjelju dan reprezentacije, mnogo poklona na Trgu

foto: kscg.me

Glavni gradski trg u Podgorici u nedjelju 10. marta biće u bojama Crne Gore.

“Kako je Zakonom o sportu propisano da se 10. marta obilježava Dan reprezentacija Crne Gore, Ministarstvo sporta i mladih će tog dana imati program na Glavnom gradskom trgu. Obilježavanje manifestacije „Dan reprezentacija” počinje organizacijom sajma sporta koji će se održati u nedelju, 10. marta 2019. godine, u periodu od 11 do 16 časova, na Trgu nezavisnosti u Podgorici.” navodi se u saopštenju Ministarstva i dodaje:

“Promo punktove na sajmu sporta, uz Ministarstvo sporta i mladih, imaće i sljedeće sportske organizacije: Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet, Bućarski savez, Atletski savez, Košarkaški savez, Bokserski savez, Crnogorski skijaški savez, Fudbalski savez, Gimnastički savez, Ju-jitsu savez, Karate savez, Kik boks savez, Odbojkaški savez, Planinarski savez, Rukometni savez, Šahovski savez, Streljački savez, Studentski sportski savez, Taekwondo savez, Stonoteniski savez, Teniski savez i Vaterpolo i plivački savez.

Takođe, biće prisutni i crnogorski reprezentativci koji će kroz neposrednu komunikaciju sa građanima i djecom, približiti značaj i prednosti bavljenja sportom sa ciljem jačanja i unapređenja kulta crnogorske reprezentacije.

Sportski savezi koji će na centralnom dijelu Trga prezentovati svoje aktivnosti su: Streljački savez, Atletski savez, Stonoteniski savez, Gimnastički savez, Fudbalski savez, Košarkaški savez, Šahovski savez Crne Gore, dok će prezentacije ispred svojih promo punktova imati ostale organizacije.”

Tagovi

14 Komentara na "U nedjelju dan reprezentacije, mnogo poklona na Trgu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend