Rukomet

„Bemax“ i u narednih godinu generalni sponzor RSCG

Nakon uspješnih nastupa „lavica“ na Svjetskom i „lavova“ na Evropskom prvenstvu, vrijeme je za potpisivanje novih ugovora i nastavak saradnje sa tradicionalnim sponzorima i partnerima Rukometnog saveza Crne Gore.

Jedan od njih je jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija „Bemax“ sa kojom je dogovorena saradnja i tokom 2024. godine.

Ugovor koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović, predstavlja treći produžetak saradnje, što je najbolja potvrda da su u proteklim godinama obje strane ostvarile zacrtane ciljeve.

„Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Treći put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje „Bemax“-a je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su proteklih godina značajno podržavali crnogorski rukomet, što je bilo značajno kako za razvoj pojedinih klubova, tako i za ostvarivanje onoga što je prioritet Saveza – dostojno predstavljanje države na međunarodnoj sceni od strane reprezentativnih selekcija. Bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u našem godišnjem kalendaru, pa vjerujem da su odlična izdanja muške i ženske reprezentacije na posljednja dva velika takmičenja, najava dobrih rezultata i u olimpijskoj godini, koja je posebna za svakog sportistu“, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je istakao da „Bemax“ potpisivanjem ugovora nastavlja uspješnu saradnju sa Savezom.

„Nastavljamo saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe koje ostvaruju naše rukometašice i rukometaši, dajemo doprinos u promociji i razvoju rukometa i uopšte sporta u Crnoj Gori. Rukometne reprezentacije su nakon obnove nezavisnosti u javnosti prepoznate kao najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, a potvrda je ponovo stigla nakon odličnih nastupa rukometašica i rukometaša na Svjetskom, odnosno Evropskom prvenstvu. Vjerujem da će naša podrška biti stimulans da rezultati djevojaka i momaka koji u svim uzrastima ponosno nose državni grb na dresovima, budu na visokom nivou i u olimpijskoj godini“, kazao je Mijajlović.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Don MontenegrinKum ŽoržoIstina
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Don Montenegrin
Gost
Don Montenegrin

Pozlilo je Scekicu !!! Greota od njega,nijeste trebali da mu ugrozavate zdravlje !!!!

Kum Žoržo
Gost
Kum Žoržo

Super. Znači obje rukometne reprezentacije Crne Gore (muška i ženska) nastaviće da se ponašaju i da doživljavaju sebe kao reprezentacija DPSa umjesto kao reprezentacija države Crne Gore….

Istina
Gost
Istina

Bravo

Send this to a friend