Rukomet

“Lavovi” moraju da odigraju lavovski protiv Italije: Šest golova nije nedostižno, Crna Gora želi na Mundijal

Nemanja Grbović

Poraz i razočaravajuće izdanje u Italiji i dalje mogu da se isprave, ali crnogorski rukometaši znaju da im je za to potrebno da odigraju utakmicu bez greške.

“Lavovi” dočekuju Italijane u revanšu baraža za Svjetsko prvenstvo (17.30 u “Morači”) nakon što su potpuno podbacili u Konversanu u četvrtak – izgubili su 32:26 u meču u kojem su makar na papiru bili favoriti.

Favoriti su i danas, ali je pritisak ogroman.

“Očekujem mnogo bolji meč i plasman na Svjetsko prvenstvo”, kaže pivot Nemanja Grbović koji se danas oprašta od dresa reprezentacije.

“Mislim da možemo mnogo bolje. Znali smo da su Italijani borbeni, ali ne znamo šta je razlog naše loše igre. Da li je umor ili smo potcijenili rivala, iako smo govorili da to ne smijemo da uradimo”, naglasio je Grbović.

Minus šest nije mala razlika.

“Tako je, ali Imamo revanš u ‘Morači’, mislim da možemo da preokrenemo – sve je moguće, vjerujem da ćemo uspjeti”, istakao je Grbović.

Nada se da će oproštaj biti pravi.

“Biće čudno, ali mislim da sam u svakom trenutku dao sve od sebe i nadam se da ću imati prelijep oproštaj, da će ova generacija izboriti još jedno prvenstvo svijeta”, poručio je Grbović koji dodaje:

“Tu sam dugi niz godina, dolaze mlađi i njima bi trebalo pružiti priliku. Naravno, pretpostavljam da će mi reprezentacija mnogo faliti”, zaključio je Pljevljak.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
DACA BojanovicMiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DACA Bojanovic
Gost
DACA Bojanovic

Tesko da mozemo proci Italiju,Bolje igraju ,A mi smo kao rastimovani orkestar,Posle meca treba smijeniti Kapisodu i Solu

Miki
Gost
Miki

Jeste velika razlika i veliki pritisak ali su lavovi najbolji kad je najteze. Svim srcem uz njih za pobjedu sa sedam golova razlike. Vole vas beskrajno crnogorski studenti koji trenutno zive u Beogradu.

Send this to a friend