Rukomet

Rakčević ponosan na “lavove”, poručio i koliko se ulaže u rukomet

Mladen Rakčević još jednom je pokazao da je uvijek uz našu reprezentaciju i nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva poručio da je ponosan na izabranike Dragana Đukića.

Iskusni pivotmen bio je i uoči ovog kontinentalnog šampionata na širom spisku selektora.

“Ponosan sam na vas. Znam da će biti dežurnih kritičara. Samo ću jedno napisati, pogledajte nam ligu i koliko se ulaže u rukomet! Crna Gora!”, istakao je Rakčević.

Crnogorski rukometaši takmičenje na Evropskom prvenstvu završili su u grupnoj fazi sa tri poraza.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileunina nada
Gost
Mileunina nada

Dok nam Boskovic i boranija vode savez nema srece. Da smo drugi da ulazemo u ovaj sport jer CG ima krsnih momaka i talenata koji su dusu dali za rukomet, osvajali bi medalja nista manje no zenska selekcija. Ovako niti imamo krsteni klub u CG ni reprezentaciju. Pogledajte primjer Makedonije i sve ce vam biti jasno kako treba da se… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Prvi dio si u pravu treba smijenit sve čelnike sportskih klubova. Drugi dio i nijesi baš. Mislim da je Makedoniji ovo državni projekat koji im služi da donese bar neku radost građanima. Ja sam za to da država počne vodit računa o privredi i ekonomiji, a sa jakom privredom i jakom ekonomijom i uz normalnu vlast biće i jakog zdravstva… Više »

Prof
Gost
Prof

Eo ga naucnik, dogadjaj ne moze da prodje da se ne pojavi da on iskoristi da iskomentarise… Mladene batali rukome pa u novinare predji… u svakom slucaju bolje ti ide.

fgg
Gost
fgg

polakote ljudi… nemamo ni zdravstvo sređeno, ni obrazovanje, ni ekonomiju …malo bitnije oblasti od sporta.. što vas ovo iznenađuje

malena
Gost
malena

svaka reprezentacija bez fizioterapeuta i bez dresova i odbojkaska i rukometasi nose se trenerke od prije rata ministre sram vas bilo i vi ste bili sportista.Ocemo novog ministra koji ce se zaloziti za sportiste CG

Prof
Gost
Prof

Odijeli ne cini covjeka kao sto ni dres me cini igraca…

Bip
Gost
Bip

Sto se tice rukometasa,njima treba vremena da se uigraju I da dobiju iskustva malo,ja vjerujem za par godina ce bit u top pet.

zoran fleks
Gost
zoran fleks

sramota koliko malo ulazu u sport ostavka ministra neophodna

bobo
Gost
bobo

koliko se ulaze u muski rukomet vidjelo se kakva je oprema nemaju bez po jednu garniture dresova sumnjivog kvalitete da nekazem snjsnj kvalitete.

Stari
Gost
Stari

Dasu imali jedno tri cetiri lava mislim prava dalekobi dogurali

shajo
Gost
shajo

Jesu li ove dresove kupili u Tuze kad se ovak lako cijepaju i nemaju rezervni nego ponovo rade flasteri da ih lijepe.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Mladene ziv bio i ne sjekiraj se niko ko voli CG nece zamjerit rukometasima ni jednu jedinu sitnicu. A oce li zamjerit ministru sporta, vladi, predjedniku rukometnog saveza i ostalim zbog kojih smo dje jesmo oce.

Marko
Gost
Marko

Tako je Madjo. Koliko se ulaze u muski rukomet ovo je vise nego maksimum

Send this to a friend